Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Smauglius @ 2008 06 13, 21:20)
Vat man, beje, šita mintis neduoda ramybės mąstant apie Musonus g.gif O jei juos pamaišyt tu Viduržemiu?

Po triju dienu nupirko mane tie Musonai, man jau gerai ir be sluoksniavimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2008 06 13, 19:07)
sakykit, o tie nilo kvepalai taip sakant, jie lengvesni, gaivesnio nei UN JARDIN EN MEDITERRANEE? siuos radau PE, bet nilo nera testeriuko.. wub.gif

Neuosčius ir neišbandžius ant odos nepirk nė vienų - labai jau jie saviti... Man Nilas - lengvesni už Viduržemio, o dėl gaivumo - tai kaip jį suprantam. Aš laikyčiau Viduržemį gaivesniais - šaltokas, aitrokas, grynas, šviežias kvapas be jokio saldumo.
Papildyta:
QUOTE(Seeme @ 2008 06 13, 20:56)
Po triju dienu nupirko mane tie Musonai, man jau gerai ir be sluoksniavimo tongue.gif

Nu bet kantrybės turėjai - tris dienas stengeisi dėl jų tongue.gif
Atsakyti
SOS! Norėčiau kelių lašų Nilo sodų pabandymui- gal Vilniuje kas būsite tokia miela ir įlašinsite už mokestį bigsmile.gif O noriu labai labai flirt.gif biggrin.gif Kažkam Inside reikėjo, nespėjau mainais pasirūpinti blush2.gif

Ačiū Smaugliui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 13 birželio 2008 - 23:01
QUOTE(Seeme @ 2008 06 13, 19:56)

As irgi ketinu "kankinti" tiek musonus, tiek Kelly Caleche kol "perkasiu" arba iki kol suprasiu, kad ne man juos "perkasti" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 12:43)
As irgi ketinu "kankinti" tiek musonus, tiek Kelly Caleche kol "perkasiu" arba iki kol suprasiu, kad ne man juos "perkasti"  ax.gif

O as is pirmo karto isimylejau ir i musonus, ir i Kelly Caleche smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2008 06 14, 15:21)
O as is pirmo karto isimylejau ir i musonus, ir i Kelly Caleche  smile.gif

man Kelly Caleche nuostabiai skanus, idomus, "pilnas". bet ant kitu... visgi ant mano odos islenda kazkoks kartumelis gelinis, kuris mane ima po kiek laiko erzint. bandziau n kartu, bet deja deja... sad.gif o kai uzuodziu ant kitu, tai taip ir norisi sekt paskui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 14, 14:45)
man Kelly Caleche nuostabiai skanus, idomus, "pilnas". bet ant kitu... visgi ant mano odos islenda kazkoks kartumelis gelinis, kuris mane ima po kiek laiko erzint. bandziau n kartu, bet deja deja... sad.gif o kai uzuodziu ant kitu, tai taip ir norisi sekt paskui  bigsmile.gif

Gavau siandien Kelly Caleche meginuka, tai kankinsiu juos iki pat dugno kol susidraugausim arba issikirsim tongue.gif

Pamirsau pasiklaust apie musonu meginuka.. Na. Kitakart.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 19:19)
Pamirsau pasiklaust apie musonu meginuka.. Na. Kitakart.

o kur cia tuos meginukus dalina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 14, 17:51)
o kur cia tuos meginukus dalina?  rolleyes.gif

Brown Thomas parduotuve (Grafton Street - pietine shopping gatve) smile.gif
Ten yra Hermes Boutique ir Chanel smile.gif Ir siandien atradau, kad Chanel'io yra Les Exclusif de Chanel kolekcija! bigsmile.gif

Gretutineje gatveje yra Blue Niu Eriu (ar kaip ten), kur yra didelis pasirinkimas kt kvepalu (aprasiau juos KITOKIE KVEPALAI temoje) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 19:56)
Brown Thomas parduotuve (Grafton Street - pietine shopping gatve) smile.gif
Ten yra Hermes Boutique ir Chanel smile.gif Ir siandien atradau, kad Chanel'io yra Les Exclusif de Chanel kolekcija!  bigsmile.gif

oj dekui bigsmile.gif
Atsakyti
Hermes yra taip pat pilna Hermessence kolekcija smile.gif Siandien pratestavau Hermes d'Iris.

Tiesa mane labai nustebino MB smile.gif Apipurksiau testeriuka musonais ir klausiu kaip jam, o jis man sako, kad "visai nieko melionai" blink.gif lotuliukas.gif

As niekaip ju neradau net ir labiausiai uostydama, o jis kaip mat atpazino.. smile.gif Matyt jo pomegis vynui labai praverstu jam, jei megautusi ir kvepalais.

Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2008 06 14, 18:12)
oj dekui  bigsmile.gif

Neik. Arba kisene arba galva kentes smile.gif

Kadangi man kisenese vejai svilpia, tai skauda galva nuo tu "lobiu".. unsure.gif

MB ateme antra sokolado plytele liudesiui nugesinti ir dave obuoli smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 20:16)
Tiesa mane labai nustebino MB smile.gif Apipurksiau testeriuka musonais ir klausiu kaip jam, o jis man sako, kad "visai nieko melionai"  blink.gif  lotuliukas.gif

MB lygiai taip pat ivertino.
Atsakyti