Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

Westie, ką dar iš Hermesų turi? Gal Amazonę esi prigriebus?
Atsakyti
QUOTE(Westie @ 2008 06 10, 10:28)
per mano buteliukus jau veidrodzio vonioje nebesimato 

prašytume įrodymus pateikti kolekcijų temoje bigsmile.gif

QUOTE(Smauglius @ 2008 06 10, 10:33)
Gal Amazonę esi prigriebus?

man teko pauostyti Amazonę, tai turiu prisipažinti, kad įspūdžio nepaliko blush2.gif sakyčiau, kad man iš Hermes'ų žymiai labiau patinka vyriški kvapai negu moteriški biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 10, 09:33)
Westie, ką dar iš Hermesų turi? Gal Amazonę esi prigriebus?

Ne, deja Amazone neturiu sad.gif
Turiu Nilo ir Vidurziemio sodus, Elixir des Merveilles, Kelly Caleche, originalusis Caleche iskeliavo pas mama (pasirode perbrandus man) ir turiu du kvapukus is Hermessence kolekcijos - Ambre Narguile ir Vetiver Tonka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervela @ 2008 06 10, 09:41)
prašytume įrodymus pateikti kolekcijų temoje bigsmile.gif

O kur cia reikia girtis? smile.gif))
Nors, anokie cia "pasiekimai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Westie @ 2008 06 10, 10:52)
Ne, deja Amazone neturiu sad.gif
Turiu Nilo ir Vidurziemio sodus, Elixir des Merveilles, Kelly Caleche, originalusis Caleche iskeliavo pas mama (pasirode perbrandus man) ir turiu du kvapukus is Hermessence kolekcijos - Ambre Narguile ir Vetiver Tonka smile.gif
Papildyta:
O kur cia reikia girtis? smile.gif))
Nors, anokie cia "pasiekimai"  lotuliukas.gif

Pasirodyti galima Mano kvepalų kolekcija 4u.gif
Kokia jūsų nuomonė apie Elixir des Merveilles? Ai, prisiminiau jog skaičiau jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 10 birželio 2008 - 10:01
QUOTE(Morepink @ 2008 06 10, 09:55)
Pasirodyti galima Mano kvepalų kolekcija 4u.gif
Kokia jūsų nuomonė apie Elixir des Merveilles?

Aisq! Aciu smile.gif 4u.gif

O Elixir - tikriausias stebuklas. Jie tokie permainingi, kad net sunku apibudinti smile.gif Jie neitiketinai nepastovus, kiekviena diena, priklausomai nuo oru ir seimininkes savijautos gali atsiskleidineti kitais niuansais.

Mano manymu, geriausias metas jems - ziema. Arba lietingas ruduo (beje, lietu "megsta" praktiskai visi Hermes kvapai). Siltiems orams jie tikrai yra persunkus sad.gif
Man rodos, eliksyras yra puikiausias Hermes parodoksalumo pavizdys - meiles ir neapykantos israiska viename buteliuke smile.gif Bet neapykantos, virstancios meile!
Jei pacioje pradzioje jie man primena gerai ispoliruota pianina - ganetinai aiskus baldu poliruokio kvapas ir truputis kedro medienos, tai susile jie svelneja, astrumas nurimsta. Pradeda jaustis apelsinu zieveles. O gal netgi cukatai, tik nesaldus, o karsteleje, tokie truputi "prisvilinti". Ir tarp tu cukatu prasiskverbia gerai pabrandinto konjako nata.
Pirma maniau, kad tie apelsinukai yra labiau kulinariniai, bet veliau pradejau nebejusti nei keksu, nei razinu, sumirkitu rome.
Ganetinai sausas kvapas - ne saltas, bet ir ne "valgomas":) Taciau, graziausas jis sleife, o ne ant odos - arti odos jis vienok astrokas.

Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 10, 10:41)
man teko pauostyti Amazonę, tai turiu prisipažinti, kad įspūdžio nepaliko blush2.gif

Blogai uostei biggrin.gif Būtent Amazone yra mano favoritas biggrin.gif
Atsakyti
Interviu su Ellena 4u.gif
http://www.osmoz.com...n-Claude-Ellena
Atsakyti
Man abu sodai -pats tas vasara , kitokiu ir nebeieskau.
Jau 2 vasaros praejo ju kompanijoj smile.gif Del Elixir kol kas nieko negaliu pasakyti, nesenai visai teturiu, bet irgi nemanau, kad zieminis.
Atsakyti
QUOTE(Westie @ 2008 06 10, 11:17)
O Elixir - tikriausias stebuklas.

kas kart paskaicius tavo atsiliepimus apie Elixir'a, pauostau, ir vel is naujo isimyliu. Lb taikliai ir tiksliai apibudini. saunuole 4u.gif

QUOTE(neaiski @ 2008 06 10, 12:31)
Del Elixir kol kas nieko negaliu pasakyti, nesenai visai teturiu, bet irgi nemanau, kad zieminis.

bet tikrai ne vasarinis smile.gif pavasariui (vesesniam) ir rudeniui taip. bet ne vasarai.
Atsakyti
na, tikrai super tas supermamu forumas smile.gif) kaip tik domiuosi hermes kvepalais, o cia tai visa enciklopedija ta tema smile.gif)

sakykit, o tie nilo kvepalai taip sakant, jie lengvesni, gaivesnio nei UN JARDIN EN MEDITERRANEE? siuos radau PE, bet nilo nera testeriuko.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2008 06 13, 20:07)
na, tikrai super tas supermamu forumas smile.gif) kaip tik domiuosi hermes kvepalais, o cia tai visa enciklopedija ta tema smile.gif)

sakykit, o tie nilo kvepalai taip sakant, jie lengvesni, gaivesnio nei UN JARDIN EN MEDITERRANEE? siuos radau PE, bet nilo nera testeriuko.. wub.gif

bent jau man Nilo sodai saldesni uz Vidurzemio, turi abeji ta "suruma", bet Mediterranee tokie salti, surus kaip juros vanduo man, o Nilo sodai turi kazko salsvo... 4u.gif
Atsakyti

Šiaip jau, kol turėjau abu, kartais pasluoksniuodavau - pirma Nilas, po to - Viduržemis smile.gif Man labai patiko tas salžiarūgštis rezultatas biggrin.gif
Dabar Viduržemį išnaudojau, bet tikrai vėl nusipirksiu. Man reikia abiejų biggrin.gif . Šiaip jau Hermesas kvepalus paskutiniu metu leidžia teminėmis grupėmis ir leidžia vienos grupės kvapus sluoksniuoti tarpusavyje.
Vat man, beje, šita mintis neduoda ramybės mąstant apie Musonus g.gif O jei juos pamaišyt tu Viduržemiu?
Atsakyti