Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(centifolija @ 2008 06 07, 22:27)
Neponial?  g.gif Pamiršom atsivežti ar kame reikalas?

Mažai kam patiko tie Musonai biggrin.gif
Dauguma nusprendė, kad visų sodų "hierarchija" būtų tokia: 1 vietoj. Viduržemio; 2. Musonai;3.Nilo
Nei silkių, nei arbūzų niekas ten neužuodė, bet daug kam lindo melionai g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 08, 09:14)
Mažai kam patiko tie Musonai  biggrin.gif
Dauguma nusprendė, kad visų sodų "hierarchija" būtų tokia: 1 vietoj. Viduržemio; 2. Musonai;3.Nilo

Nu man asmeniškai, tai Musonai netgi po Nilo, pirmi - Viduržemiai, antri - Nilas, o Musonai tikrai man pasirodė be cviako schmoll.gif
Bent jau tokio įspūdžio, kurį aš apturėjau prieš tris metus, kai pirmą kartą įmerkiau nosį į pirmus du sodus (pasirodė kažkas nerealaus, visiškai kitokio), Musonai man nesukėlė..... Gal sakau čia jau prasidėjo išpindėjimas tam tikro lygio, kai prisiuostęs visokių raritetų pradedi ieškot sliekų ten, kur jų nėr g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 08 birželio 2008 - 08:44
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 08, 09:14)
Nei silkių, nei arbūzų niekas ten neužuodė, bet daug kam lindo melionai  g.gif

as visad maniau, kad arbuzu kvapas = melionu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 06 08, 10:43)
as visad maniau, kad arbuzu kvapas = melionu blush2.gif

Na melionas, jei neklystu - geltonas tongue.gif ir jo skonis bei kvapas kitoks nei arbuzo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 08, 11:49)
Na melionas, jei neklystu - geltonas  tongue.gif  ir jo skonis bei kvapas kitoks nei arbuzo  mastau.gif

na, kaip atrodo, as zinau, bet vat i kvapa kazkaip neatkreipiau demesio, kad jis kitoks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 birželio 2008 - 10:51
pasufleruokite kur galima isigyti hermes miniuku, noriu daugmaz visu. teko susidurti tik su vidurzemio sodais. kvapas isskirtinis, bet ne mano. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 06 09, 12:03)
pasufleruokite kur galima isigyti hermes miniuku, noriu daugmaz visu. teko susidurti tik su vidurzemio sodais. kvapas isskirtinis, bet ne mano.  smile.gif

Visagalis ebay smile.gif Tik visus surinkti bus itin sunku - kai kurie Hermes miniukai pasitaiko rečiau nei mėnulio užtemimas Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
aisku 4u.gif
Atsakyti
O man kazkaip netiketai nepavyko susidraugauti su Musonu sodu sad.gif

Vakar parskridau is Oslo - aplaksciau visa milziniska duty free, kol radau ermesu stenduka. Jau buvau besiisivaizduojanti, kaip smagiai as tuojau imerksiu nosi i issvajotus sodus po lietaus, net popiereli jau pasiemau i ranka... o gi ciupt-ciupt... buteliuku dezutese pristatyta, o testerio NERA! sad.gif
Surasta konsultante i mano klausima "o kur testerio buteliukas?" pirma nepatikejo, kad jo nera. Veliau isitikinusi, jog jo tikrai nera, atsiprasinedama bande pajuokaut, kad matyt labai jau geras kvapas, kad net testeri kazkas nufyrino lotuliukas.gif

Is tos nuoskaudos kazkaip nedrysau nusipirkti neuosciukais, bo prisiminiau kontroversiskus komentarus ir taip susibalamutinau, kad man visai aptemo ir nusiciupau Narciso Rodrigues'a smile.gif
Beje, visai neblogas paguodos prizas gavosi! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Westie @ 2008 06 09, 17:30)
O man kazkaip netiketai nepavyko susidraugauti su Musonu sodu sad.gif

Vakar parskridau is Oslo - aplaksciau visa milziniska duty free, kol radau ermesu stenduka. Jau buvau besiisivaizduojanti, kaip smagiai as tuojau imerksiu nosi i issvajotus sodus po lietaus, net popiereli jau pasiemau i ranka... o gi ciupt-ciupt... buteliuku dezutese pristatyta, o testerio NERA! sad.gif
Surasta konsultante i mano klausima "o kur testerio buteliukas?" pirma nepatikejo, kad jo nera. Veliau isitikinusi, jog jo tikrai nera, atsiprasinedama bande pajuokaut, kad matyt labai jau geras kvapas, kad net testeri kazkas nufyrino  lotuliukas.gif

Is tos nuoskaudos kazkaip nedrysau nusipirkti neuosciukais, bo prisiminiau kontroversiskus komentarus ir taip susibalamutinau, kad man visai aptemo ir nusiciupau Narciso Rodrigues'a smile.gif
Beje, visai neblogas paguodos prizas gavosi! wink.gif

O as pirkau neuosciusi g.gif Nelabai man kol kas pavyko susidraugauti. Dar duosiu viena sansa rytoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 08, 07:14)

Eisiu melionu ieskot tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 06 09, 18:18)
O as pirkau neuosciusi g.gif Nelabai man kol kas pavyko susidraugauti. Dar duosiu viena sansa rytoj ax.gif

Na tai gal man viskas ir i gera isejo - tiesiog kol kas "ne sud'ba" matyt smile.gif
Dabar dar turiu dziaugsma megautis Ambre Narguile ir Vetiver Tonka, tai gal trumpam reik pristabdyti biggrin.gif O tai vyras jau niurzga, kad as siekiu seimos bankroto, o per mano buteliukus jau veidrodzio vonioje nebesimato blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 08, 08:14)

Kaip idomu!
O mano nosiai atvirksciai labiau patinka Nilo sodai, nei Vidurziemio - tai as juos taip ir traktuoju. Pirmi Nilo sodai, antruoju numeriu pas mane Vidurziemio. Idomu, kur mano nosis bandytu iterpti Musonus? g.gif biggrin.gif
Atsakyti