Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Levereti @ 2008 06 05, 08:50)
Uostei juos aisku ne Lietuvoje...?

Parkeliavo iš Varšuvos dutiko.
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 05, 07:09)

Asmeniskai man silkutes jautesi kaip pirmos natos, kurios netrukus nuslugo iki idomiu ir astroku viduriniu aromatu primenanciu plauku laka, o po keliu valandu nusvelnejo. Asmeniskai arbuzu juose nejauciau.

Manau, Jusu vertinimas butu siek tiek kitoks, jei kvepalus vertintumete nuo papurskimo iki nusedimo i bazines natas.

Jokiu budu neteigiu, kad jums taip pat kiltu asociacijos su silkutemis ar plauku laku smile.gif Kiekviena turim skirtinga uosle.

Atsakyti
Nilo sodai yra pirmi kvepalai,kurių tikrai norėsiu dar po to,kai sukvėpinau 50ml buteliuką.O Tere D'Hermes mano vyras vadina "must have"-pirko nematuškom ir "uzsikabino" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 05, 05:39)
Pagaliau teko susipažinti su Sodu po liūties. Nežinau, kaip jis kvepia ką tik užpurškus, nes lapelį gavau tik po kelių valandų, bet subjektyvų įspūdį vistiek galiu parašyt. Taigi: gaivus citrusinis kvapas be jokio nusaldėjimo (kas būdinga Nilo sodui). Kas žinot Terre d'Hermes pradinį kvapą, tai drąsiai galit įsivaizduoti ir Sodą po liūties - šaltas unisex, gal netgi labiau į vyriškų pusę dėl savo santūraus vėsumo. Prieskonių man nesijaučia - viską nustelbia citrusai (žinoma, ant odos gal visai kitaip atsiskleistų), bet kas labiausiai įstrigo - Ellena pagavo tą sunkiai nusakomą kvapą, kurį skleidžia žemė po lietaus. Jokių silkių, jokių arbūzų ir agurkų nėra, nors kažką ozoninio, vandeningo tas kvapas tikrai turi (turbūt tai ir nurašoma arbūzui? g.gif ).

omamamija kaip aš jų noriuuuuuuuuuu...
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 05, 08:09)

Oijesaw, sauja druskos ant žaizdos - prieš kelias dienas turėjau skrist su persėdimu (ir dutikų aplankymu tongue.gif ) Varšuvoj, bet lenkų lėktuvas iš Vilniaus vėlavo ir būčiau nebespėjus ten persėst, tai buvau įkišta į kitą tiesioginį reisą ir nei Varšuvos, nei dutiko, nei šitų Sodų nemačiau... verysad.gif Nes nei Prahoj, nei Kopenhagoj nebuvo. Lenkai lyderiai, pasirodo bigsmile.gif
Atsakyti
biologe , nepergyvenk labai, gal tuo metu , kai tu buvai ( gegužės pats galas) , dar nebuvo tų musonų... Mano žiniomis, daugumoj duty free jie atsirado nuo birželio 2 d.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 05, 15:30)
Manau, Jusu vertinimas butu siek tiek kitoks, jei kvepalus vertintumete nuo papurskimo iki nusedimo i bazines natas.

Netrukus juos išmėginsim ir gyvai - labai tikiuosi. Manau, kad po savaitgalio į šitas diskusijas apie Sodą po liūties įsitrauks daugiau merginų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 06, 08:26)
Netrukus juos išmėginsim ir gyvai - labai tikiuosi. Manau, kad po savaitgalio į šitas diskusijas apie Sodą po liūties įsitrauks daugiau merginų  rolleyes.gif

Manau, bus idomi diskusija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 06 06, 08:34)
biologe , nepergyvenk labai, gal  tuo metu , kai tu buvai ( gegužės pats galas) , dar nebuvo  tų musonų... Mano žiniomis, daugumoj duty free jie atsirado nuo birželio 2 d.

Mat. Nu bet šitaip nelaiku surengt simpoziumą... doh.gif gėda organizatoriams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 06, 10:26)
Netrukus juos išmėginsim ir gyvai - labai tikiuosi. Manau, kad po savaitgalio į šitas diskusijas apie Sodą po liūties įsitrauks daugiau merginų  rolleyes.gif

Nu nu Margot, ir kaip hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 06, 10:26)

Nebardzo... cool.gif
Atsakyti
Neponial? g.gif Pamiršom atsivežti ar kame reikalas?
Atsakyti