QUOTE(Africa @ 2008 05 28, 11:33)
Kiek žinau, DE duty free 50 ml kainuoja 49.50 EUR.
Tikiu, kad gali tiek kainuoti.
P.S. Chanel'iai EDP Briuselio aerouoste 100ml kainavo 85 EUR.. kuomet Dubline jie kainuoja 101 EUR..
įdomumo pagauta ieškojau pauostyti naujųjų Hermes Jardin Apres La Mousson - bet niekur niekur užusieny nemačiau gal tikrai juos tik kokiuose duty free platina? bet buvau ir tokio tipo pardėse, nors ir ne aerouostuose-, nebuvo
dar turėjau malonumo pauostyti Hermes "Habit rouge" vyr. ir mot. versiją, tai nustebau, kaip stipriai jie skiriasi moteriškasis- sunkus, dūminis, o vyriškasis- lengvas odekolonas, gaivus, citrusinis niekaip neapsisprendžiau,kuris man labiau patinka ir marširavau parduotuvėje nuo vieno stendo prie kito
Dar labai patiko pirmasis Kelly, o Kelly Calèche - niaaa, tokie pakankamai skirtingi kvapai
ech, gerai ten, kur mūsų nėra
dar turėjau malonumo pauostyti Hermes "Habit rouge" vyr. ir mot. versiją, tai nustebau, kaip stipriai jie skiriasi moteriškasis- sunkus, dūminis, o vyriškasis- lengvas odekolonas, gaivus, citrusinis niekaip neapsisprendžiau,kuris man labiau patinka ir marširavau parduotuvėje nuo vieno stendo prie kito
Dar labai patiko pirmasis Kelly, o Kelly Calèche - niaaa, tokie pakankamai skirtingi kvapai
ech, gerai ten, kur mūsų nėra
QUOTE(Gervela @ 2008 05 30, 11:42)
Gervela, Habit rouge yra Guerlain kvapas, ne Hermeso, Hermesas turi tiesiog Rouge ir Rouge delicate:D
QUOTE(Gervela @ 2008 05 30, 10:42)
O kas yra pirmasis Kelly? Negirdejau tokio
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 30, 14:43)
Gervela, Habit rouge yra Guerlain kvapas, ne Hermeso, Hermesas turi tiesiog Rouge ir Rouge delicate:D
jo, apsigėdinau iš tikro uosčiau ir Guerlain, ir Hermes Ružus ir Habit Rouge Metallic uosčiau, įtariu, kad bent jau šitas tai tikrai Guerlain žodžiu, tarkim, kad nematėt mano viešos gėdos
QUOTE(kackac @ 2008 05 30, 21:51)
O kas yra pirmasis Kelly? Negirdejau tokio
matyt nepatiko smegeninei pirmosios dienos darbe po atostogų turėjau omeny ne Kelly, o Caleche nekreipkit dėmesiaus
QUOTE(Africa @ 2008 05 28, 11:33)
Kiek žinau, DE duty free 50 ml kainuoja 49.50 EUR.
Dubline Hermès Un Jardin Après La Mousson 50ml kainuoja 61 EUR, o 100ml kainuoja 91 EUR.
Perskaičius visą temą supratau tik viena - noriu sodų (kurių labiau bus aišku kai apsiuostinėsiu) ir eliksyro
QUOTE(Morepink @ 2008 06 03, 17:11)
Perskaičius visą temą supratau tik viena - noriu sodų
A kuo motyvuotas tavo noras?
QUOTE(Eglantina @ 2008 06 03, 19:13)
A kuo motyvuotas tavo noras?
Labai informatyviais aprašymais
Pagaliau teko susipažinti su Sodu po liūties. Nežinau, kaip jis kvepia ką tik užpurškus, nes lapelį gavau tik po kelių valandų, bet subjektyvų įspūdį vistiek galiu parašyt. Taigi: gaivus citrusinis kvapas be jokio nusaldėjimo (kas būdinga Nilo sodui). Kas žinot Terre d'Hermes pradinį kvapą, tai drąsiai galit įsivaizduoti ir Sodą po liūties - šaltas unisex, gal netgi labiau į vyriškų pusę dėl savo santūraus vėsumo. Prieskonių man nesijaučia - viską nustelbia citrusai (žinoma, ant odos gal visai kitaip atsiskleistų), bet kas labiausiai įstrigo - Ellena pagavo tą sunkiai nusakomą kvapą, kurį skleidžia žemė po lietaus. Jokių silkių, jokių arbūzų ir agurkų nėra, nors kažką ozoninio, vandeningo tas kvapas tikrai turi (turbūt tai ir nurašoma arbūzui? ).
QUOTE(Margot @ 2008 06 05, 07:39)
Pagaliau teko susipažinti su Sodu po liūties. Nežinau, kaip jis kvepia ką tik užpurškus, nes lapelį gavau tik po kelių valandų, bet subjektyvų įspūdį vistiek galiu parašyt. Taigi: gaivus citrusinis kvapas be jokio nusaldėjimo (kas būdinga Nilo sodui). Kas žinot Terre d'Hermes pradinį kvapą, tai drąsiai galit įsivaizduoti ir Sodą po liūties - šaltas unisex, gal netgi labiau į vyriškų pusę dėl savo santūraus vėsumo. Prieskonių man nesijaučia - viską nustelbia citrusai (žinoma, ant odos gal visai kitaip atsiskleistų), bet kas labiausiai įstrigo - Ellena pagavo tą sunkiai nusakomą kvapą, kurį skleidžia žemė po lietaus. Jokių silkių, jokių arbūzų ir agurkų nėra, nors kažką ozoninio, vandeningo tas kvapas tikrai turi (turbūt tai ir nurašoma arbūzui? ).
Pagal aprasyma, jau noriu Uostei juos aisku ne Lietuvoje...?