Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

Teisingai kaliega sako rolleyes.gif

illiusion81, o patys kvapai nenuvylė? Kartais būna, kad prisiskaitai daug informacijos, susidarai nuomonę, o kvapas lūkesčių visai nepateisina.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 26, 18:05)
Teisingai kaliega sako  rolleyes.gif

illiusion81, o patys kvapai nenuvylė? Kartais būna, kad prisiskaitai daug informacijos, susidarai nuomonę, o kvapas lūkesčių visai nepateisina.

nea, nenuvyle ax.gif mano skonio tikrai bigsmile.gif tik vat elixyras kuris pradzioj labiausiai patiko dabar kazkaip suvyriskejo blink.gif nu astrokas toks- tikrai ne vasarai, reiktu ji saltesniu oru isbandyt smile.gif
Atsakyti
Susipazinau su Hermès Un Jardin Après La Mousson... Pabandziau viena, paskui kita diena.. Ir vis vien man jie ... silkute kvepia.. smile.gif Na sakyciau, labai idomus kvapas smile.gif
Atsakyti
Sakai silkute? g.gif Tikiuosi, kad po poros savaičių ir man pavyks įmerkti į juos nosį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 28, 09:57)
Sakai silkute?  g.gif Tikiuosi, kad po poros savaičių ir man pavyks įmerkti į juos nosį  ax.gif

Bent jau man kilo tokios asociacijos smile.gif Pirmakart galvojau,kad gal nosis klaidina, nes uosciau kitus kvapus pries tai. O antra diena tiesiai nuejau prie ju ir vel jie man silkute pakvipo smile.gif
Gana astrios ir stiprios pirmos natos. Atrodo, kad pripiltos astriuju prieskoniu ir tas ju derinys lyg ir turetu sukelti gana lengva soka, nes tikrai mano nosiai nepalyginsi su abiejais kitais Un Jardin'ais. Anie pirmieji du gaivoki, gelines ir vaisines natos. O paskutiniai kvepalai man yra ju priesingybe savo gan sokiruojanciu kvapu kontrastu: astrumu ir keistumu. Galbut tai buvo autores ideja.. Asmeniskai tikejaus lengvo kvapo, o ji pasiule "siurpriza".
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 28, 12:12)
Galbut tai buvo autores ideja.. Asmeniskai tikejaus lengvo kvapo, o ji pasiule "siurpriza".

Prieskoniai man patinka nail.gif Jezaw, smalsumas auga ne dienom, o valandom. Beje, Ellena yra vyras (gi vardai Žanas Klodas). Žinau, kad daug ką jo pavardė klaidina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 28, 10:18)
Prieskoniai man patinka  nail.gif Jezaw, smalsumas auga ne dienom, o valandom. Beje, Ellena yra vyras (gi vardai Žanas Klodas). Žinau, kad daug ką jo pavardė klaidina  mirksiukas.gif

O as maniau, kad jinai (jisai) moteris doh.gif

Gailejaus, kad vakar aerouoste prisiuosciau visokiu kitu kvapu, kai pamaciau Hermes stenda ir jame buvo absoliuciai nematytu Hermes kvepalu. Bet jau man uzuosti nieko nebepavyko.. O ir kainos buvo nezmoniskai GEROS.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 28, 12:25)
Gailejaus, kad vakar aerouoste prisiuosciau visokiu kitu kvapu, kai pamaciau Hermes stenda ir jame buvo absoliuciai nematytu Hermes kvepalu. Bet jau man uzuosti nieko nebepavyko.. O ir kainos buvo nezmoniskai GEROS..  doh.gif

O kokiam oro uoste, jeigu ne paslaptis? ax.gif

Su Hermes stendu oro uoste ir man buvo panašus atvejis. Pamačiau jį jau prisiuosčiusi kitų kvepalų, bet vis tiek puoliau prie jo ir uosčiau visus iš eilės doh.gif, galva dar labiau susisuko, kvapai susimaišė, po to teko su visais pažindintis iš naujo ramiai ir nestresuojant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 28, 12:25)
O as maniau, kad jinai (jisai)  moteris  doh.gif

Gailejaus, kad vakar aerouoste prisiuosciau visokiu kitu kvapu, kai pamaciau Hermes stenda ir jame buvo absoliuciai nematytu Hermes kvepalu. Bet jau man uzuosti nieko nebepavyko.. O ir kainos buvo nezmoniskai GEROS..  doh.gif

JVana, tai jau matei duty free tuos naujuosius su Hermès Un Jardin Après La Mousson??? Jazau, kaip man aktualu. bigsmile.gif O kokia jų kaina?
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 28, 10:42)
O kokiam oro uoste, jeigu ne paslaptis?  ax.gif

Su Hermes stendu oro uoste ir man buvo panašus atvejis. Pamačiau jį jau prisiuosčiusi kitų kvepalų, bet vis tiek puoliau prie jo ir uosčiau visus iš eilės  doh.gif, galva dar labiau susisuko, kvapai susimaišė, po to teko su visais pažindintis iš naujo ramiai ir nestresuojant  lotuliukas.gif

Briuselio aerouoste. Perziurejus kainas, tai praktiskai dauguma kvepalu kainavo 15-20 EUR maziau nei Dubline, o Dubline kvepalai kainuoja maziau nei Lietuvoje apie 15 - 20LT, o kartais ir kur kas daugiau..

Tarkim Coco Chanel perfume Briuselio aerouoste kainavo 169 EUR uz 30 ml... kai Dubline kainuoja apie 239 EUR uz ta pati kieki..

As Kiolne nusipirkau Hermes 24 Faubourg uz 76 EUR, kai Dubline jie virs 100 EUR (jei neklystu), o Briuselio aerouoste jie kainavo 62 EUR.. doh.gif Vat man ir atlygis uz nekantruma..

Africa, jei neklystu naujieji Un Jardin kainavo apie 66 EUR uz 100ml.. Bet cia ir vel aerouosto kaina..

Kiolne Douglas parduotuveje manau, kad kainavo apie 70 EUR uz 100ml.. Dubline Un Jardinai du pirmieji kainuoja apie 90 EUR, tai manau ir sitie bus apie ta pacia kaina. Pasiziuresiu mieste.

Ten tiek daug buvo nauju kvepalu, kad as kaip vista be galvos laksciau is vieno kampo i kita.. bandziau apsesti vienu uzpakaliu tris kedes.. tai ir gavos pyssssssssssssss... susipainiojau tiek kvepaluose, tiek kainose..
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 28, 13:09)
Africa, jei neklystu naujieji Un Jardin kainavo apie 66 EUR uz 100ml.. Bet cia ir vel aerouosto kaina..

O 50 ml ar buvo??? Man reikia būtent 50 ml.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 05 28, 11:15)
O 50 ml ar buvo???  Man reikia būtent 50 ml.

50ml nemaciau.. galbut tiesiog neuzmaciau.. jei domina, pasiziuresiu Dublino kainas.
Atsakyti