Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

o kuriam parfum expresse ju yra?nes cup'e nebuvo pries kelias dienas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 05 24, 11:09)
o kuriam parfum expresse ju yra?nes cup'e nebuvo pries kelias dienas... verysad.gif

Abeji Sodai (Viduržemio ir Nilo) tikrai yra internetinėj PE pardėj, rašo, kad pristato nemokamai smile.gif
Atsakyti
kad internete yra tai zinau,bet neuoscius siek tiek baisoka pirkti..
Atsakyti
tai vat ir renkuos, tik kad pauostyt ner kur, tai bandau is jusu apibudinimu apsisprest lotuliukas.gif siaip manau kad man patiktu bet kurie, nes hermesai neturi tos sintetines smarves kurios pernest negaliu, o naturalus kvapai man daugiau maziau visi patinka smile.gif dabar linkstu prie eau de merveleis , o gal jamt vidurzemy kuris jau uostytas ir galvos nesukt biggrin.gif zodziu kai turesiu kuo pasigirt, prasinesiu lotuliukas.gif aciu visoms uz konsultacijas ir tokia issamia temele- tikrai atrodo skaitydamas kvapus uzuodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 05 23, 19:13)
Kodėl be šansų? Žiū, nepraeis nė  pora  metelių,  o jie  štai ten bei šen.  biggrin.gif  O gal ir Douglas užveš Hermes'ų visokiausių, liepos mėn.  kai atsidarys.  rolleyes.gif

Tai kad Douglas eina eina, bet niekaip iki Lietuvos neateina. Prailgo laukti.

QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 23, 22:50)
o kaip tas kur elixire? ar jau zymiai sunkesnis ir vasarai netinkamas? na man patinka siek tiek saldumo kvepaluose- tik ne vaisinio ir gelinio schmoll.gif  bet mediena vasarai gal tinkamiau uz saldesius unsure.gif

Eliksyras nėra daug sunkesnis. Jo pradinės natos šiltesnės, o apelsinai jame visai ne vaisiniai ir ne virtuviniai smile.gif Bazė eliksyro man identiška su paprasto stebuklingo vandens. O tu iš kurio miesto? Jeigu vilnietė, leisčiau įmerkti nosį į abu mirksiukas.gif ir palyginti, kuris tau labiau patinka
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 05 24, 10:09)

Nilo dar man rodos nei wiena PE parduotuve dar neturi,bet jau greit.. rolleyes.gif o vidurzemiu gal irgi jau ne pas visas yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kosmeta: 24 gegužės 2008 - 11:19
QUOTE(centifolija @ 2008 05 24, 13:08)

Eliksyras nėra daug sunkesnis. Jo pradinės natos šiltesnės, o apelsinai jame visai ne vaisiniai ir ne virtuviniai smile.gif Bazė eliksyro man identiška su paprasto stebuklingo vandens. O tu iš kurio miesto? Jeigu vilnietė, leisčiau įmerkti nosį į abu  mirksiukas.gif ir palyginti, kuris tau labiau patinka

butu labai gerai pauostyt bigsmile.gif as is vilniaus 4u.gif
jeigu dar nepersigalvojot, prasau parasykit man i AZ kaip jums butu patogiau man pademonstruot siuos kvepaliukus 4u.gif
Atsakyti
oijjj sedziu jau pusdieni visa kvepianti, ir vis uostineju savo rankas blush2.gif
labai aciu centifolijai 4u.gif
bet dabar visai jau susibalamutijau- man kvepia visi blush2.gif tik elixyras galvoju vasarai biski toks per astrus man butu- jaucias pipirai labai, bet siaip tai jokio saldumo ar konditeriniu kvapu jame neuzuodziu- tik man sakyciau toks net vyriskas kvapas smile.gif paprastasis vandenelis pradzioj buvo visai nuduses ir as jo nejauciau, bet dabar jau islenda- ir netgi labai patinka -dabar kai parasysiu tai nieks aisku nesupras- kazkuo primena rasalo kvapa- na as is vaikystes kai prismenu kai prisvalgydavau rasalo is parkerio ir dantys melyni buvo, tai kazkoks toks kvapas panasus budavo lotuliukas.gif bet man tai jis patinka smile.gif
o kelly caleche tai tikrai toks moteriskas ir lengvas odos-zomsos kvapas- vasarai ko gero tinkamiausias butu, bet as tai kazkaip linkstu prie eau des merveiles g.gif tik dabar dar ir vidurzemio sodu vistiek noriu unsure.gif reik su savo norais kazka daryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 26 gegužės 2008 - 14:36
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 26, 15:27)

reik su savo norais kazka daryt blush2.gif

Nėr už ką, kvėpėk į sveikatą.

O dėl norų patarimas gali būti tik vienas - pirk ir stebuklingą vandenį, ir viduržemio sodus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 26, 15:27)
oijjj sedziu jau pusdieni visa kvepianti, ir vis uostineju savo rankas blush2.gif
bet dabar visai jau susibalamutijau- man kvepia visi blush2.gif  tik elixyras galvoju vasarai biski toks per astrus man butu- jaucias pipirai labai, bet siaip tai jokio saldumo ar konditeriniu kvapu jame neuzuodziu- tik man sakyciau toks net vyriskas kvapas smile.gif  paprastasis vandenelis pradzioj buvo visai nuduses ir as jo nejauciau, bet dabar jau islenda- ir netgi labai patinka -dabar kai parasysiu tai nieks aisku nesupras- kazkuo primena rasalo kvapa- na as is vaikystes kai prismenu kai prisvalgydavau rasalo is parkerio ir dantys melyni buvo, tai kazkoks toks kvapas panasus budavo lotuliukas.gif  bet man tai jis patinka smile.gif
o kelly caleche tai tikrai toks moteriskas ir lengvas odos-zomsos kvapas- vasarai ko gero tinkamiausias butu, bet as tai kazkaip linkstu prie eau des merveiles g.gif  tik dabar dar ir vidurzemio sodu vistiek noriu unsure.gif  reik su savo norais kazka daryt blush2.gif

Su savo norais reikia daryti štai ką: materilaizuok juos ir vysks thumbup.gif
Nu va, kolegė pirma suspėjo duoti teisingą patarimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 26 gegužės 2008 - 15:01
kad man jau geda zmones i vonia ileist- per buteliukus, kremukus ir kitokius dalykiukus jau veidrodziu nebesimato doh.gif tik dabar neapsisprendziu nuo ko pradet ax.gif gal ir jamsiu stebuklinga vandeneli, o antrai vasaros pusei vidurzemio sodus, kad piniginei nebutu labai skauda vienu kartu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 26, 16:11)
kad man jau geda zmones i vonia ileist- per buteliukus, kremukus ir kitokius dalykiukus jau veidrodziu nebesimato doh.gif  tik dabar neapsisprendziu nuo ko pradet ax.gif  gal ir jamsiu stebuklinga vandeneli, o antrai vasaros pusei vidurzemio sodus, kad piniginei nebutu labai skauda vienu kartu blush2.gif

Ir nėr ko ten, pas tave į vonią vioskiems žmonėms landžiot: vonia tavo, o ne jų lotuliukas.gif
Atsakyti