Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 22, 18:29)
Kam reiks tas supras  lotuliukas.gif

nugi nugi... laukiam žinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2008 05 22, 22:29)
nugi nugi... laukiam žinių  biggrin.gif

Reik suprasti, kad Nilo sodai PE pasirode cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 05 22, 21:57)
Reik suprasti, kad Nilo sodai PE pasirode cool.gif

drinks_cheers.gif bet dar biski teks palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 22, 23:05)
drinks_cheers.gif  bet dar biski teks palaukti  smile.gif

Man nerupi, vat kad Musono sodai butu rolleyes.gif
Atsakyti
taip ir nesupratau, tai ar gali but Hermes vidurzemio sodai 50ml blush2.gif ? ar tik 100ml?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 23, 18:32)
taip ir nesupratau, tai ar gali but Hermes vidurzemio sodai 50ml blush2.gif  ? ar tik 100ml?

Gali būti ir būna visi sodai tiek 50, tiek 100 ml.
Atsakyti
Ir dar gali būti po 15 ml ax.gif

O apie naujuosius musonus prisiskaičiau ir liaupsių, ir nusivylimų. Lietuvoj sulaukti, tikriausiai, be šansų. A, kosmeta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 05 23, 18:43)
Ir dar gali būti po 15 ml  ax.gif

O apie naujuosius musonus prisiskaičiau ir liaupsių, ir nusivylimų. Lietuvoj sulaukti, tikriausiai, be šansų. A, kosmeta?  bigsmile.gif

Kodėl be šansų? Žiū, nepraeis nė pora metelių, o jie štai ten bei šen. biggrin.gif O gal ir Douglas užveš Hermes'ų visokiausių, liepos mėn. kai atsidarys. rolleyes.gif
Atsakyti

nagi hermesininkes patarkit, ka nusipirkt vasaros sezonui ax.gif is hermes esu uoscius tik vidurzemio sodus- sakyciau tikrai patiko, bet pagal jusu apibudinimus kazkaip manau kad eau des marveiles man dar labiau patiktu wub.gif bet ar jie tinkami vasarai? siaip mano patys mylimiausi ir naudojami visiems saltiems sezonams yra organza kvepaliukai, bet vasarai tai jie per sunkus- bet butent patinka medienos natos, kurios ant manes visai neikyriai skleidzias- ir dar niekad nesu sulaukus pasakymo kad per stipriai kvepiu organza(purskiu vos laseli)- nors mano aplinka kuklumu nepasizymi, ir jei smirdeciau tai tikrai pasakytu lotuliukas.gif tai vat klausimas- kas is hermesu butu artima tokiam kvapui- bet vasarinis variantas, nezinau ar aiskiai suformulavau ko tikiuos is kvepalu blush2.gif tiesa pamirsau paminet, kad negaliu pakest jokiu vaisiu sintetiniu kvapu, taip pat ir geliniu - kazkaip man visi vaisiniai, geliniai aromatai sintetika atsiduoda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 23 gegužės 2008 - 19:06
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 23, 20:04)
is hermes esu uoscius tik vidurzemio sodus- sakyciau tikrai patiko, bet pagal jusu apibudinimus kazkaip manau kad eau des marveiles man dar labiau patiktu wub.gif  bet ar jie tinkami vasarai?

Mano manymu, eau des merveiles - puikiai tinka vasarai. Tik nusiteik, kad jie turi vyriškų natų. O mediena ten sausoka.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 05 23, 21:24)
Mano manymu, eau des merveiles - puikiai tinka vasarai. Tik nusiteik, kad jie turi vyriškų natų. O mediena ten sausoka.

o kaip tas kur elixire? ar jau zymiai sunkesnis ir vasarai netinkamas? na man patinka siek tiek saldumo kvepaluose- tik ne vaisinio ir gelinio schmoll.gif bet mediena vasarai gal tinkamiau uz saldesius unsure.gif
Atsakyti

illiusion81, nu jau vasarai tai krūva Hermesų tinka - pradedant visais Sodais, baigiant puse Hermessenso kaliekcijos, tik išsirink biggrin.gif O kur dar Žaliasis Apelsinas ir Amazonė rolleyes.gif

Jei tik turi galimybę prieiti prie didesio Hermesų pasirinkimo, tai rinktis vasarai yra apsčiai iš ko smile.gif
Atsakyti