Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Hellga @ 2008 03 31, 22:09)
Skaičiau, kad Hermessence kolekciją sudaro 7 kvapai, gal kas papildys, nes suradau 6.

Poivre Samarcande
Vetiver Tonka
Rose Ikebana
Ambre Narguile
Brin de Reglisse
Osmanthe Yunnan

Ir dar, jeigu Rose Ikebana - šilkas,
Vetiver Tonka - vilna,
tai gal ir kiti surišti su kuom nors?

Is pradziu buvo isleisti 4 kvapai, juos pauoscius turetu kilti asociacija su medziaga:
Poivre Samarcande velvetas
Vetiver Tonka vilna
Rose Ikebana silkas
Ambre Narguile kasmyras

O ar kiti kvapai siejami su medziagomis as jau nezinau, neuzfiksavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 03 31, 21:17)
tas 7-as yra PAPRIKA BRASIL.. smile.gif

QUOTE(Seeme @ 2008 04 01, 07:23)
Is pradziu buvo isleisti 4 kvapai, juos pauoscius turetu kilti asociacija su medziaga:
Poivre Samarcande velvetas
Vetiver Tonka vilna
Rose Ikebana silkas
Ambre Narguile kasmyras

O ar kiti kvapai siejami su medziagomis as jau nezinau, neuzfiksavau blush2.gif

Dėkui, merginos 4u.gif
Jaučiu, man Ambre Narguile patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 04 01, 11:54)
Dėkui, merginos 4u.gif
Jaučiu, man Ambre Narguile patiktų smile.gif

turiu megineli as ju,kvapas labai idomus..man jie kvepia vysniom kazkodel tai.nors ju ten nerasta smile.gif siaip tai sie visi 7 kvapai skaitosi yra unisex,bet butent Ambre Narguile man yra patys moteriskiausi is visu,nes po vakarykscio testavimo Poivre Samarcande nusprsndziau MB perleisi..siaip tusriu nemazai megineliu as is sios kolekcijos jeigu ka domintu galeciau padovanoti..
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 04 01, 11:21)
turiu megineli as ju,kvapas labai idomus..man jie kvepia vysniom kazkodel tai.nors ju ten nerasta smile.gif siaip tai sie visi 7 kvapai skaitosi yra unisex,bet butent Ambre Narguile man yra patys moteriskiausi is visu,nes po vakarykscio testavimo Poivre Samarcande nusprsndziau MB perleisi..siaip tusriu nemazai megineliu as is sios kolekcijos jeigu ka domintu galeciau padovanoti..

Tai jau cia norinciu neatsiginsi. As numeris pirmas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 04 01, 10:21)
siaip tusriu nemazai megineliu as is sios kolekcijos jeigu ka domintu galeciau padovanoti..

Tai aišku, kad domintų bigsmile.gif Galėčiau ir sumokėti blush2.gif
Man būtent Ambre Narguile labiausiai norėtusi rolleyes.gif
Atsakyti
turiu megineli as ju,kvapas labai idomus..man jie kvepia vysniom kazkodel tai.nors ju ten nerasta smile.gif

Man irgi biggrin.gif Šitas kvapas man gryna vyšnių uogienė su cinamonu (man tai jis tikrai stipriai jaučiasi). Mano sūnus pareiškė, kad kvepiu kaip skrebutis su cinamonu biggrin.gif

Labai geras kvapas, šiltas, jaukus, nors tikrai kelia asociacijas su maistu biggrin.gif

Šaip jau turbūt kol kas man patys pačiausi iš šitos kolekcijos yra Vetiver Tonka ir Brin de Reglisse (švelni lavanda smile.gif )
Atsakyti
siaip tusriu nemazai megineliu as is sios kolekcijos jeigu ka domintu galeciau padovanoti..

Wow bigsmile.gif Tik nepabūk vieną dieną forume, pačias geriausias naujienas praleidi. Manau, kad susidomėjusių yra daugybė personų. Viena iš jų - aš.

daniele-75, jeigu ne paslaptis, kur gavai mėginėlių? ax.gif
Atsakyti
Basenotes Community forume aptiktos apklausos rezultatai:

View Poll Results: Pick your favorites of the Hermes exclusives.
Ambre Narguile 39.47%
Rose Ikebana 7.89%
Vetiver Tonka 47.37%
Poivre Samarcande 18.42%
Osmanthe Yunnan 7.89%
Paprika Brasil 5.26%
Brin de Reglisse 7.89%
Other? 0 0%

Vetiver Tonka ir Ambre Narguile - lyderiai thumbup.gif

Atsakyti
Hermesas-jėga... thumbup.gif
man tai Un Jardin Sur Le Nil wub.gif (manau ir kitoms labai priimtinas)...na o mano vyrui Terre
user posted image
-neprilygstamas vyr.aromatas-šitas be konkurencijos vyriškųjų tarpe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 05 balandžio 2008 - 11:07
QUOTE(kackac @ 2008 04 05, 11:33)
Basenotes Community forume aptiktos apklausos rezultatai:

View Poll Results: Pick your favorites of the Hermes exclusives. 
Ambre Narguile    39.47%
Rose Ikebana    7.89%
Vetiver Tonka    47.37%
Poivre Samarcande    18.42%
Osmanthe Yunnan    7.89%
Paprika Brasil    5.26%
Brin de Reglisse    7.89%
Other?    0 0%

Vetiver Tonka ir Ambre Narguile - lyderiai thumbup.gif

Labas rytas, kaip kvepaliukai? Vis dar kaifuoji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 05, 11:06)
Labas rytas, kaip kvepaliukai? Vis dar kaifuoji? biggrin.gif

Zinok tikrai esu uzsitesusiam kaife ir visai nenoriu apie juos kalbeti... Tiesiog man gera ir viskas. Kadangi panesiojau ir Vetiver Tonka ir Ambre Narguile, supratau, kad Vetiver tonka labiau atitinka "mano sielos virpesius", tikrai. Abu kvapai nerealiai patvarus. Vis praeidama pro ant pakabos kabancia bliuzele, kuria vakar vilkejau ir kvepejau Vetiver Tonka, ryskiai jauciu jo kvapa. Jis ypatingas...
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 04 05, 12:25)
Zinok tikrai esu uzsitesusiam kaife ir visai nenoriu apie juos kalbeti... Tiesiog man gera ir viskas. Kadangi panesiojau ir Vetiver Tonka ir Ambre Narguile, supratau, kad Vetiver tonka labiau atitinka "mano sielos virpesius", tikrai. Abu kvapai nerealiai patvarus. Vis praeidama pro ant pakabos kabancia bliuzele, kuria vakar vilkejau ir kvepejau Vetiver Tonka, ryskiai jauciu jo kvapa. Jis ypatingas...

Vat tai ir vadinasi "kablys" lotuliukas.gif
Teks visą kibirėlį įsigyti... smile.gif Taip ir klimpstam į saldžią priklausomybę nuo paslaptingo kvapų pasaulio biggrin.gif
Kaip poetiškai aš čia lotuliukas.gif
Atsakyti