Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Smauglius @ 2008 03 19, 18:22)
Jo, aprašymas tai akurat, bet man vat užsiuodžia iš pradžių greipfrutas, o paskui žolė biggrin.gif  Gal paskui dar kas išlįs g.gif

O, dar žinai kas? Frezija...tiksliai g.gif

Kazkur buvau uzmaciusi tokia info, kad kazkuom Nilo sodus primena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 19, 19:31)
Kazkur buvau uzmaciusi tokia info, kad kazkuom Nilo sodus primena g.gif

Gal... g.gif Reiktų išsitraukt ir palygint, bet man Nilas tokios rūgštelės turi, o šitie tik iš pradžių, paskui labai man keičiasi kvapas... Dabar ir kartoka arbata jau išlindo g.gif
O vat Brin de Reglise - man švelni lavanda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 19, 16:57)
Pagaliau sulaukiau savo išsvajotų Hermessence kolekcijos kvepalų, ir patestavau du kvapus nuo kurių esu tikroje ekstazėje biggrin.gif
Na, kol kas manęs Hermes nenuvylė nė su vienu aromatu, matyt yra tam tikra "nosių" bendruma lotuliukas.gif

Sveikinu thumbup.gif Džiaugiuosi, kad tikrasis gėris pateko pas tikrąją vertintoją.
O Delikatųjį Ružą uostei? Jei taip ir jei irgi nenuvylė, tai rašysim tave pačią į kokį raritetų sąrašą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 19, 21:14)
Sveikinu thumbup.gif  Džiaugiuosi, kad tikrasis gėris pateko pas tikrąją vertintoją.
O Delikatųjį Ružą uostei? Jei taip ir jei irgi nenuvylė, tai rašysim tave pačią į kokį raritetų sąrašą lotuliukas.gif

Nei Ružas, nei Delikatus Ružas man panosėn dar nepakliuvo, tai negaliu pasakyt kaip ten būtų su tais nusivylimais g.gif
Bet Hermesas man atrodo toks su charakteriu, kad sunku įsivaizduot, jog galėtų nuvilt. Šokiruot - manau taip, bet nuvilt... g.gif Na nebent padarytų kažką panašaus į kokią Britnę ar kažką iš kokių Eskadų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 19, 20:54)
Bet Hermesas man atrodo toks su charakteriu, kad sunku įsivaizduot, jog galėtų nuvilt. Šokiruot - manau taip, bet nuvilt... g.gif  Na nebent padarytų kažką panašaus į kokią Britnę ar kažką iš kokių Eskadų biggrin.gif

Tiksliai įvertinai. Būtent - į jokias Britnes jokio panašumo. Ačiūdie. "Šokiruojantys" labiau tinka, negu "nuviliantys", o charakterio tai jau netrūksta. Kalbamuoju atveju - bjauroko tongue.gif
Atsakyti
Sveikinu Smaugliau su tokiais gėriais. 4u.gif Minerva, ir tave. 4u.gif
Kaip įdomu būtų pauostyt tuos kvapus. smile.gif

QUOTE(biologė @ 2008 03 19, 20:14)

Biologe, delikatusis Rouge jau pagaliau suprastas (net gaila buvo pasidarę nabagėlio, kad taip visi ignoruoja verysad.gif tongue.gif )
Jį įvertino Africa bigsmile.gif (gal nesupyks kad čia ją pacituosiu blush2.gif ):
Ir ne toks tas velnias baisus, kaip jį maliavoja.  tongue.gif  mirksiukas.gif Iš pradžių trenkė kaip reikiant kažkokiu kadais populiariu mūsų lietuviškos chemijos pramonės valikliu, bet ne terpentinu. Bet va dabar po beveik valandos kvapas sušvelnėjo, netgi sakyčiau visai prieskoniškai gaivus patapo. Mikrodozėmis mielai kvėpinčiausi, dzin man, jei pakraupinčiau aplinkinius.  thumbup.gif  Labai neįprastas, įžūlus, nė velnio nedilekatus pudrinis rožinis miros(?) kvapas.

Ir Straige bigsmile.gif :
nustebino nerealiai. Dar negaliu iki galo visko jame suprasti. Is pradziu pakvipo slapiom, slapiom samanom, (vos ne grybiena slapia), po to - svieziai nupjauta ar nulauzta medzio ar krumo saka. Po to islindo labai keistas daiktas - kvapas lyga kartonines dezutes, kuriame kazkada buvo sokoladiniai saldainiai (bet kvapas tikrai ne sokolado!). O dar lyg ir gumos kvapas (prasau nemusti per galva). Nu, suintrigavo nereliai!!!

Siandien vel testuoju Rouge. Nu, bliamba, veza nerialiai...

Ir dar lyg "Šiandien kvepiu" temoje buvau pastebėjusi teigiamų atsiliepimų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 20 kovo 2008 - 02:29
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 03 20, 02:28)
Biologe, delikatusis Rouge jau pagaliau suprastas (net gaila buvo pasidarę nabagėlio, kad taip visi ignoruoja verysad.gif  tongue.gif )
Jį įvertino Africa  bigsmile.gif (gal nesupyks kad čia ją pacituosiu blush2.gif ):
Ir Straige bigsmile.gif :
Ir dar lyg "Šiandien kvepiu" temoje buvau pastebėjusi teigiamų atsiliepimų... ax.gif

Na tai ačiū dievui... Reiškia, Hermesai neapsijuokė, tik kai kurios (ir mano) nosys jo suprast neusugebėjo blink.gif Matyt, aš jau nepakeisiu nuomonės, kad tas delikatumas - pridegintos cukruotos apelsino žievės ir ne kitaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariukask @ 2008 03 27, 10:41)

gintariukas, būk tu vyras, atstok nuo rimtų moterų, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 27, 15:18)
gintariukas, būk  tu vyras, atstok nuo rimtų moterų, a?  biggrin.gif

ar tik ne pati , tamstele, su savo grozybemis busi ta gintariuka cia priviliojus, kad net nebeatstoja vaikis? lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien testuoju HERMESSENSE POIVRE SAMARCANDE..kvapo is tikruju su jokiu kitu nesumaisysi..is pradziu stipriai dvelkia juodaisiais pipirais,po to jauciasi medienos kvapas,kuris ir suteikia kvapui siek tiek silumos..o bazinese natose isilieja ir odos dvelksmas..kvapas prieskoninis-medienos..skaiciau aprasyma tai sakoma kad sie kvepalai kvepia Japonijos sodais ir juose ikaitintais nuo saules akmenimis.. smile.gif norejau nuotraukyte ikelti.bet nepavyko.. blush2.gif gal kas pamokytu nemoksa doh.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad Hermessence kolekciją sudaro 7 kvapai, gal kas papildys, nes suradau 6.

Poivre Samarcande
Vetiver Tonka
Rose Ikebana
Ambre Narguile
Brin de Reglisse
Osmanthe Yunnan

Ir dar, jeigu Rose Ikebana - šilkas,
Vetiver Tonka - vilna,
tai gal ir kiti surišti su kuom nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 31 kovo 2008 - 21:13
QUOTE(Hellga @ 2008 03 31, 23:09)
Skaičiau, kad Hermessence kolekciją sudaro 7 kvapai, gal kas papildys, nes suradau 6.

Poivre Samarcande
Vetiver Tonka
Rose Ikebana
Ambre Narguile
Brin de Reglisse
Osmanthe Yunnan

Ir dar, jeigu Rose Ikebana - šilkas,
Vetiver Tonka - vilna,
tai gal ir kiti surišti su kuom nors?

tas 7-as yra PAPRIKA BRASIL.. smile.gif
Atsakyti