Pagaliau sulaukiau savo išsvajotų
Hermessence kolekcijos kvepalų, ir patestavau du kvapus nuo kurių esu tikroje ekstazėje
Na, kol kas manęs Hermes nenuvylė nė su vienu aromatu, matyt yra tam tikra "nosių" bendruma
Taigi:
Amber Narguile yra rytietiškas saldžiųjų padermės kvapas, kuriame visko yra labai daug: muskusas, vanilė, karamelė, medus, skrudintos "tonka bean", kas yra kokio tai augalo sėklos (čia jau biologės sritis), cinamonas ir dar keletas kvapų. Pirmas įkvėpimas kala gryna karamele, kuri labai greitai nuslysta ir tai, kas išlenda, manau kiekvienam žmogui bus skirtingai. Man - cinamonas ir migdolas, netgi sakyčiau labiau vyšnios kauliukas (amaretto). Čia tos sėklelės tokį efektą duoda
Vetiver Tonka - neva vilnonis kvapas, jame vetiveris, neroli, bergamotė, skrudintas lazdyno riešutas, džiovinti vaisiai, javai (iš čia "šieninis" žolinis prieskonis) ir ta pati tonka.
Visiškai kitoks kvapas - pirmas įspūdis kartus citrusas, šiek tiek palaukus ir giliau įkvėpus nosyje lieka džiovintos žolės ir man kažkodėl džiovintos slyvos kvapas (šiek tiek kaip rūkytas). Toks nesaldus, žemiškas (dėl vetiverio) ir labai švelnus. Kiek palaukus išryškėja bergamotės gaiva.