Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 03 19, 01:41)
O čia kas dabar? blink.gif Kas čia temoj šiukšlint susigalvojo?  mad.gif  Irgi mat atsirado. cool.gif  Marš visos greit į palatą. user posted image
Papildyta:

Ech, Jantra Jantra, užlindai tu man prieš nosį kol smailiko su šluota ieškojau. lotuliukas.gif  Tai dabar jau kaip ir gaunasi kad tavęs paskatinta tas "savas" išbariau? cool.gif  bigsmile.gif

Kaip operatyviai!? smile.gif Nu va, kaip čia nepaskatinsi, kai taip išbarta vaikštau ax.gif O jau taip įkasti norėjosi, kad vos sulaukiau kol proga pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
Nekalbėsiu apie vynus - apie Hermes kvepalus pakalbėsiu smile.gif

Taigi, šiandien gavau Caleche, Hermes Rouge, Amazone bei Parfum d'Hermes miniatiūras ir, žinoma, visas testavau.

Svarbiausia naujiena: Hermes Rouge akivaizdžiai skiriasi nuo Rouge eau delicate bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 03 19, 16:15)
Nekalbėsiu apie vynus - apie Hermes kvepalus pakalbėsiu smile.gif

Taigi, šiandien gavau Caleche, Hermes Rouge, Amazone bei Parfum d'Hermes miniatiūras ir, žinoma, visas testavau.

Svarbiausia naujiena: Hermes Rouge akivaizdžiai skiriasi nuo Rouge eau delicate  bigsmile.gif

Reik suprast, kad i geraja puse bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 19, 17:27)
Reik suprast, kad i geraja puse bigsmile.gif

Tikrai taip 4u.gif Detalesni įspūdžiai išsimiegojus cool.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau savo išsvajotų Hermessence kolekcijos kvepalų, ir patestavau du kvapus nuo kurių esu tikroje ekstazėje biggrin.gif

Na, kol kas manęs Hermes nenuvylė nė su vienu aromatu, matyt yra tam tikra "nosių" bendruma lotuliukas.gif

Taigi:
Amber Narguile yra rytietiškas saldžiųjų padermės kvapas, kuriame visko yra labai daug: muskusas, vanilė, karamelė, medus, skrudintos "tonka bean", kas yra kokio tai augalo sėklos (čia jau biologės sritis), cinamonas ir dar keletas kvapų. Pirmas įkvėpimas kala gryna karamele, kuri labai greitai nuslysta ir tai, kas išlenda, manau kiekvienam žmogui bus skirtingai. Man - cinamonas ir migdolas, netgi sakyčiau labiau vyšnios kauliukas (amaretto). Čia tos sėklelės tokį efektą duoda

Vetiver Tonka - neva vilnonis kvapas, jame vetiveris, neroli, bergamotė, skrudintas lazdyno riešutas, džiovinti vaisiai, javai (iš čia "šieninis" žolinis prieskonis) ir ta pati tonka.
Visiškai kitoks kvapas - pirmas įspūdis kartus citrusas, šiek tiek palaukus ir giliau įkvėpus nosyje lieka džiovintos žolės ir man kažkodėl džiovintos slyvos kvapas (šiek tiek kaip rūkytas). Toks nesaldus, žemiškas (dėl vetiverio) ir labai švelnus. Kiek palaukus išryškėja bergamotės gaiva.
Atsakyti
user posted image

Sveikinu 4u.gif
Papildyta:
Abu yra mano norimu-bent jau pauostyti -sarase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 03 19, 18:13)

Sveikinu  4u.gif
Papildyta:
Abu yra mano norimu-bent jau pauostyti -sarase  smile.gif

Ačiū labai, pati sau pavydžiu lotuliukas.gif
O dar bandymo laukia mėginukai su visais likusiais Hermessence kolekcijos kvapais rolleyes.gif
Atsakyti
Smaugliau, sveikinimai dideliausi! TB saunuolis, pazada ivykde thumbup.gif . Kai jau prisimegausi viena pati tais geriais, duok zinia - susibegsim kartu pasidziaugt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 19 kovo 2008 - 17:38
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 19, 15:16)
O dar bandymo laukia mėginukai su visais likusiais Hermessence kolekcijos kvapais rolleyes.gif

Išrinkite ką nors pavasariui ar vasarai ax.gif Turiu užsakymą savo smauglinui surašyti
Labai viliojančiai skamba Ambre Narquile (vyšnių uogienė su cinamonu?), bet turbūt rudeniui tinkamesni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 19 kovo 2008 - 17:37
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 03 19, 18:35)
Išrinkite ką nors pavasariui ar vasarai  ax.gif  Turiu užsakymą savo smauglinui surašyti
Labai viliojančiai skamba Ambre Narquile (vyšnių uogienė su cinamonu?), bet turbūt rudeniui tinkamesni  ax.gif

Visų dar "iš esmės " nebandžiau, bet gaivesni yra Brin de Reglise, ir ypač Osmanthe Yunnan (juose dominuoja greipfrutas ir šviežiai nupjauta žolė) 4u.gif

Tik savo "pirkėją" turi perspėt, kad Hermessence nėra nei duty free, nei jokiuose Douglas ar supermarketuose.
Hermessence collection gali rasti tik Hermes boutikuose arba internetinėse parduotuvėse (irgi ne visose) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 19, 18:09)
Visų dar "iš esmės " nebandžiau, bet gaivesni yra Brin de Reglise, ir ypač Osmanthe Yunnan (juose dominuoja greipfrutas ir šviežiai nupjauta žolė) 4u.gif

niu mano bukletelis kietais virseliais sako Osmanthe Yunnan a game of seduction of tea, flowers and fruit. Silky smooth, light-hearted, deliciuos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 19 kovo 2008 - 18:18
QUOTE(Seeme @ 2008 03 19, 19:14)
niu mano bukletelis kietais virseliais sako Osmanthe Yunnan a game of seduction of tea, flowers and fruit. Silky smooth, light-hearted, deliciuos g.gif

Jo, aprašymas tai akurat, bet man vat užsiuodžia iš pradžių greipfrutas, o paskui žolė biggrin.gif Gal paskui dar kas išlįs g.gif

O, dar žinai kas? Frezija...tiksliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 19 kovo 2008 - 18:24