Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 20:24)
Rytoj popiet parvyksta  MB su pilna "taše" Hermessence collection kvapų...

thumbup.gif Nutįso seilė iki kulnų tongue.gif Lauksim įspūdžių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 20:24)
Rytoj popiet parvyksta  MB su pilna "taše" Hermessence collection kvapų... tongue.gif
Kadangi įsiveržė vyriškis į puikų šveicarišką Hermes boutiką, o ten su klientais elgiasi prašmatniai ir labai labai meiliai lotuliukas.gif  tai dėjo mano vyriškis savo kreditkę negailėdamas ir nupirko du pilnus kibirus (net nežinau kurių, įtariu bus Ambre Nargile ir Poivre Samarcande) ir gavo visų kitų mėginukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Beje, Hermeso konsultantas jam paaiškino, kad visa Hermessence kolencija sukurta taip, kad juos galima ir net reikia eksperimentuojant sluoksniuoti ir net maišyti blink.gif
Och atidarysiu alchemiko krautuvę ax.gif

Kaip fainai, as dar skareles noreciau. Dideles bonkutes bus su oda wub.gif Ambre Nargile ir Poivre Samarcande as is norimu saraso isbraukiau blush2.gif Poivre nebent savo MB nupirkciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 18, 21:31)
Kaip fainai, as dar skareles noreciau. Dideles bonkutes bus su oda wub.gif Ambre Nargile ir Poivre Samarcande as is norimu saraso isbraukiau blush2.gif Poivre nebent savo MB nupirkciau smile.gif

O kokie ten rankinukai..... rolleyes.gif rolleyes.gif blush2.gif
Nu žodžiu, darysiu makalošes, jei atskiri kvapai nepatiks, bet aš esu dūminių, rūkytų ir pipirinių kvapų mėgėja lotuliukas.gif , tai manau man bus pats tas tongue.gif
Atsakyti
Smaugliau, pusė forumo lauks įspūdžių ir atsiliepimų. Smagu kaip bigsmile.gif ir pavydu
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 18, 21:36)
Smaugliau, pusė forumo lauks įspūdžių ir atsiliepimų. Smagu kaip  bigsmile.gif ir pavydu

O božė... blink.gif Aš gi teisininkė, ne poetė, man su vaizdinga kalba problemos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geriau šauksiu meetą, kad bent pora čia berašančių praktiškai profesionalių "recenzenčių" pratestuotų ir straipsnius parašytų lotuliukas.gif

biologe, aūūūū, čia aš pagrinde apie tave... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 20:35)
O kokie ten rankinukai..... rolleyes.gif  rolleyes.gif  blush2.gif
Nu žodžiu, darysiu makalošes, jei atskiri kvapai nepatiks, bet aš esu dūminių, rūkytų ir pipirinių kvapų mėgėja lotuliukas.gif , tai manau man bus pats tas tongue.gif

Na rankinukai ne mano nosiai verysad.gif
Kaip bebutu visi tie kvapai yra meno kurinys, bus meile, jei ir ne is pirmo zvilgsnio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 18, 21:48)
Na rankinukai ne mano nosiai verysad.gif
Kaip bebutu visi tie kvapai yra meno kurinys, bus meile, jei ir ne is pirmo zvilgsnio mirksiukas.gif

Jo..... Ronkinukai ten sakyčiau... Nežinai ar kaina ten, ar koks barkodas lotuliukas.gif

Nu vat iki pilnos laimės jamamuoju momentu man dar trūksta L'Artisan P trejeto kvapų ir tuomet jau apsiraminčiau kuriam laikui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 20:56)

Nu vat iki pilnos laimės jamamuoju momentu man dar trūksta L'Artisan P trejeto kvapų ir tuomet jau apsiraminčiau kuriam laikui tongue.gif

Optimistu cia pas mus, apsiramins tongue.gif
As L`Artisano zvakes dvi paemiau, tipo viena draugei gimtadieniui bus, bet dabar jau skupiju, o oficiali versija, tai kad nezinau, kokio kvapo sau pasilikti lotuliukas.gif As dar stebiuosi i ka ta mano dukra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 18, 22:00)
Optimistu cia pas mus, apsiramins tongue.gif
As L`Artisano zvakes dvi paemiau, tipo viena draugei gimtadieniui bus, bet dabar jau skupiju, o oficiali versija, tai kad nezinau, kokio kvapo sau pasilikti lotuliukas.gif As dar stebiuosi i ka ta mano dukra doh.gif

He he he, aš gi ir sakau "kuriam laikui" tongue.gif
Sąvoka "kuris laikas" - slidus reikaliukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet vat vakar užėjau į centrinį paštą, o ten yra filatelistų skyrelis, kur jie savo pašto ženklų ateina biggrin.gif Žiūriu, stovi du diedukai ir kad pliekiasi dėl kažkokio popieruko, tipo kuriais metais jis išleistas ir kiek jų iš viso per pasaulį buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Iš šono pažiūrėjus - konkretūs ligoniai lotuliukas.gif
Bet po to pamaniau, kad ir aš į tą pačią palatą tikčiau, tik jie su popieriukais, o aš su stiklainiukais.
Net MB man sako "kaip žvejas aš tave suprantu" ir nuolankiai ima visų skylių adresus, į kurias aš jį siunčiu, kai tik jis kur važiuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 21:11)
Net MB man sako "kaip žvejas aš tave suprantu" ir nuolankiai ima visų skylių adresus, į kurias aš jį siunčiu, kai tik jis kur važiuoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano Mb irgi isitraukia i ta reikala: is nepriklaus Bosso vartotojo pakilo i tokias aukstumas, kad as jau niekaip nebeitinku jam. Vis dar mane gundo, kai as taip taupyti bandau. Gaila, kad jo nesiuncia, kur geru skyliu yra tongue.gif

O jei i tema, tai jis Guerlaino Vetiveriu labiau dziaugiasi nei Hermesiniu, nors as atvirksciai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 18, 20:39)
O božė... blink.gif  Aš gi teisininkė, ne poetė, man su vaizdinga kalba problemos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Geriau šauksiu meetą, kad bent pora čia berašančių praktiškai profesionalių "recenzenčių" pratestuotų ir straipsnius parašytų lotuliukas.gif

biologe, aūūūū, čia aš pagrinde apie tave... lotuliukas.gif

Apsiuostymui visada pasiryžus bigsmile.gif O dėl rašymo tai jau kaip išeis... aš ne rašėja jokia, aš gi biologė, ne poetė lotuliukas.gif Bet galiu dabar pažadėt bet ką, kol gausiu viską pauostinėt, o paskui gal kaip nors išsisuksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 18, 22:36)
Apsiuostymui visada pasiryžus bigsmile.gif  O dėl rašymo tai jau kaip išeis... aš ne rašėja jokia, aš gi biologė, ne poetė lotuliukas.gif Bet galiu dabar pažadėt bet ką, kol gausiu viską pauostinėt, o paskui gal kaip nors išsisuksiu tongue.gif

Rašėja, rašėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kuklumas žmogaus nepuošia, biologija susijusi su gamta, o gamtoje daug poezijos lotuliukas.gif
Koroče, galąskite plunksnas, madamme 4u.gif
Atsakyti