Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Jantra @ 2008 03 12, 13:08)
Taip gražiai aprašei, smile.gif  o aš apie Rouge gražaus, tai jau nieko nepasakyčiau. Man iškart trenkė į nosį perkaitusia kaimiška krosnim. Vyras tik pauostęs suriko, kad tai įkaitęs lituoklis. Mama pasakė, kad tai karšto  lygintuvo kvapas. Užtat dukrai jis nesukėlė jokių blogų emocijų,  tai ji ir kvėpinasi biggrin.gif
Šitie kvepalai, tai jau tikrai, kad arba tinka arba ne ir nėra jokio aukso vidurio biggrin.gif

Mes cia apie delikatuji Rouge ar ne? Jei apie deliktuji, tai ir mano vyra galit irasyti i gerbeju gretas tongue.gif Man kazkokiom piktzolem paskutini karta pakvipo, gal kad Dolce Vita taip aprase doh.gif
Degu is noro pauostyti originalu Rouge bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 12, 15:19)
Mes cia apie delikatuji Rouge ar ne? Jei apie deliktuji, tai ir mano vyra galit irasyti i gerbeju gretas tongue.gif Man kazkokiom piktzolem paskutini karta pakvipo, gal kad Dolce Vita taip aprase doh.gif
Degu is noro pauostyti originalu Rouge bigsmile.gif

Tep, tep, delikatusis. Norec ir as originaluji paciupineti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 13 kovo 2008 - 11:18
Siandien vel testuoju Rouge. Nu, bliamba, veza nerialiai...
Atsakyti
Tai ka Hermes'ininkes, ar jau ruosiat pinigelius sekantiems Sodams (Un Jardin Après La Mousson ) ?
user posted image
Sudetis tai "atomine" cool.gif
"Though Kerala is a region renowned for its spices, Ellena eschewed hot spicy notes in favor of cooler vegetable notes such as cardamom, coriander, pepper, ginger and ginger flower. He also included a vetiver accord of his own creation."

Gal bent sie Sodai mane sugundys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 18 kovo 2008 - 00:13
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 18, 00:12)
Tai ka Hermes'ininkes, ar jau ruosiat pinigelius sekantiems Sodams (Un Jardin Après La Mousson ) ?

Jau paruošti. Kai tik baigsis musonų sezonas (o kada jis būna? g.gif ), iškart ir atveš, argi ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
Dee, ar tu "tormozas"? biggrin.gif keli puslapiai atgal jau buvo ši miela naujiena mus pradžiuginusi. mirksiukas.gif
o pinigėlių tai aš neruošiu, kol nuodugniai nepratestuosiu.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 03 18, 07:40)
Jau paruošti. Kai tik baigsis musonų sezonas (o kada jis būna? g.gif ), iškart ir atveš, argi ne? lotuliukas.gif

Musonai būna vasaros ir žiemos, tai čia turbūt po žiemos musonų išleis, bo rašo, kad gegužės mėnesį bigsmile.gif

QUOTE(Africa @ 2008 03 18, 07:47)
Dee, ar tu "tormozas"?  biggrin.gif  keli puslapiai atgal jau buvo  ši miela naujiena  mus pradžiuginusi.  mirksiukas.gif
o pinigėlių tai aš neruošiu, kol nuodugniai nepratestuosiu.

Aha, žinok tormozas trupūtį unsure.gif Nepažiūrėjau anų puslapių ir apsipazorinau verysad.gif
Atsakyti
o man tai labai patiko Hermes Eau des merveilles ir buteliukas toks grazus.
bet MB nuo saves varo lauk, sako kokias cia pipirais kvepi doh.gif stupid.gif fool.gif
Atsakyti
O mano kolekcija pasipilde Hermessence miniatiuros Rose Ikebana (silkas) ir Vetiver Tonka (vilna):
user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 18, 20:08)
O mano kolekcija pasipilde Hermessence miniatiuros Rose Ikebana (silkas) ir Vetiver Tonka (vilna):
user posted image user posted image

O gal gali kvapus apibudinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 03 18, 19:56)
O gal gali kvapus apibudinti?  blush2.gif

Rose Ikebana - rozes, bet tokios nesaldzios ir neikyrios, truputi citrusiuku, vos vos juntamas bijunas, ant galo gal vaniles truputi. Bet labai man malonus, toks skaidrus. Man jis atrodo moteriskas, o ne unisex.

Vetiver Tonka - o vat sitas man atrodo vyriskas, as nesikvepinciau. mano vyras turi Guerlain Vetyver, tai jis toks kartus, o sitame yra ir truputelis gaivumi ir delikataus saldumo salia viso vetiverio.
Atsakyti
Rytoj popiet parvyksta MB su pilna "taše" Hermessence collection kvapų... tongue.gif
Kadangi įsiveržė vyriškis į puikų šveicarišką Hermes boutiką, o ten su klientais elgiasi prašmatniai ir labai labai meiliai lotuliukas.gif tai dėjo mano vyriškis savo kreditkę negailėdamas ir nupirko du pilnus kibirus (net nežinau kurių, įtariu bus Ambre Nargile ir Poivre Samarcande) ir gavo visų kitų mėginukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, Hermeso konsultantas jam paaiškino, kad visa Hermessence kolencija sukurta taip, kad juos galima ir net reikia eksperimentuojant sluoksniuoti ir net maišyti blink.gif
Och atidarysiu alchemiko krautuvę ax.gif
Atsakyti