Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(ne mama @ 2008 02 29, 18:16)
Spice, citrus, and leather wub.gif
jauciu man patiktu ax.gif

va va, sitas derinukas, atrodo, butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 29, 17:58)
Saldžiais tikrai nepavadinčiau, bet jie švelnūs, neaitrūs... gal kitai nosytei atrodytų ir saldoki. Originalūs, kaip ir visi Hermes kvapai. Aš uosčiau PE, nemanau, kad jau būtų išpirkti visur.

Kaune jau visuose PE ispirkti vyriski hermesai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 02 29, 22:31)
Kaune jau visuose PE ispirkti vyriski hermesai  ax.gif

Oho kaip blink.gif Tai ką, lietuvaičių geras skonis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 29, 22:36)
Oho kaip blink.gif  Tai ką, lietuvaičių geras skonis? bigsmile.gif

Na...kaip cia pasakius...atsirado keletas tokiu drasiu wyruku kurie pirkosi juos sau,nors buwo ir daug tokiu kurie juos pauoste nustatydawo tokia weido mina,kad lyg nezinia ka uoste doh.gif ispirko juos tikrai ne per keleta sawaiciu,bet ispirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 02 29, 22:41)
Na...kaip cia pasakius...atsirado keletas tokiu drasiu wyruku kurie pirkosi juos sau,nors buwo ir daug tokiu kurie juos pauoste nustatydawo tokia weido mina,kad lyg nezinia ka uoste  doh.gif  ispirko juos tikrai ne per keleta sawaiciu,bet ispirko  smile.gif

Tai gal vėl užveš? Ar dar kokių kitų Hermesų? Nors čia jau gal per drąsu tikėtis... O kokio "Rouge Delicate" tai gal tegu nė neveža lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=biologė,2008 02 29, 23:00]
Tai gal vėl užveš? Ar dar kokių kitų Hermesų? Nors čia jau gal per drąsu tikėtis... O kokio "Rouge Delicate" tai gal tegu nė neveža lotuliukas.gif
[/quot
Nieko nezinau schmoll.gif gal...o gal ne...neaisku ka sugalwos...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 29, 13:16)
Kad nepritrūktų ko norėt, dar pauostykit vyriškus Terre d'Hermes bigsmile.gif  Tikrai verti ne tik vyrų dėmesio  mirksiukas.gif

pamenu, jie kai spalio pradžioj tik atvežti buvo, tai pauosčiau ir nusprendžiau, akd čia bus dar vienas must-have ax.gif

QUOTE(leliux @ 2008 02 29, 13:32)
skaiciau apie juos. zinau kad verti demesio. ir sudetis viliojanti.  tik kur gaut apsiuostyt, a  smile.gif

turėtų dar bent kuriame PE būt likę..

QUOTE(ne mama @ 2008 02 29, 16:45)
blush2.gif
o vyriski kvepalai cia kur siulet pauostyt turi nors kiek saldumo?

mano nosiai - visai ne

QUOTE(Kosmeta @ 2008 02 29, 21:41)
Na...kaip cia pasakius...atsirado keletas tokiu drasiu wyruku kurie pirkosi juos sau,nors buwo ir daug tokiu kurie juos pauoste nustatydawo tokia weido mina,kad lyg nezinia ka uoste  doh.gif  ispirko juos tikrai ne per keleta sawaiciu,bet ispirko  smile.gif

unsure.gif reikia, man rodos, tai jūsų valdžiai gražų prašymą surašyt papropaguoti teisingas parfumerines kryptis ant Lietuvos biggrin.gif
Atsakyti
as ir manau kad jei atveztu hermes PE uzsidetu diiideli pliusa parfumaniaku gretose smile.gif nebutina gi vezt dezemis, bet asortimentui didint tai tikrai verta, tuo labiau kad nei kristute nei sarma jais neprekiauja ax.gif
Atsakyti
Nu va, su Kazarnienes pagalba (aciu labai), ir as susipazinau su dviem Hermesais: Rouge ir Hiris.
Pradziai apie Hiris: is pradziu pakvipo pilnaviduremis tulpemis (turi jos toki specifini kvapa - salsvai, minkstai ir svelniai. Po to islindo lyg ir zydres (tokios gelytes pavasari zydi mazulytes, o ziedai sudaryti is daug daug melynu "burbuliuku". Kvepia jos lyg medum truputi, bet neikyriai. Toks labai malonus, gelinis, minkstas, siltas turintis truputi kartumo, pudrinis kvapas...
Rouge: nustebino nerealiai. Dar negaliu iki galo visko jame suprasti. Is pradziu pakvipo slapiom, slapiom samanom, (vos ne grybiena slapia), po to - svieziai nupjauta ar nulauzta medzio ar krumo saka. Po to islindo labai keistas daiktas - kvapas lyga kartonines dezutes, kuriame kazkada buvo sokoladiniai saldainiai (bet kvapas tikrai ne sokolado!). O dar lyg ir gumos kvapas (prasau nemusti per galva). Nu, suintrigavo nereliai!!!
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2008 03 01, 11:16)
as ir manau kad jei atveztu hermes PE uzsidetu diiideli pliusa parfumaniaku gretose smile.gif 

ir kodel manes neapleidzia nuojauta, kad tai maziausiai jiems turetu rupet? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 12 kovo 2008 - 10:05
QUOTE(straige @ 2008 03 12, 11:42)
Nu va, su Kazarnienes pagalba (aciu labai), ir as susipazinau su dviem Hermesais: Rouge ir Hiris.

Rouge: nustebino nerealiai. Dar negaliu iki galo visko jame suprasti. Is pradziu pakvipo slapiom, slapiom samanom, (vos ne grybiena slapia), po to - svieziai nupjauta ar nulauzta medzio ar krumo saka. Po to islindo labai keistas daiktas - kvapas lyga kartonines dezutes, kuriame kazkada buvo sokoladiniai saldainiai (bet kvapas tikrai ne sokolado!). O dar lyg ir gumos kvapas (prasau nemusti per galva). Nu, suintrigavo nereliai!!!

Taip gražiai aprašei, smile.gif o aš apie Rouge gražaus, tai jau nieko nepasakyčiau. Man iškart trenkė į nosį perkaitusia kaimiška krosnim. Vyras tik pauostęs suriko, kad tai įkaitęs lituoklis. Mama pasakė, kad tai karšto lygintuvo kvapas. Užtat dukrai jis nesukėlė jokių blogų emocijų, tai ji ir kvėpinasi biggrin.gif
Šitie kvepalai, tai jau tikrai, kad arba tinka arba ne ir nėra jokio aukso vidurio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 12, 14:08)
Taip gražiai aprašei, smile.gif  o aš apie Rouge gražaus, tai jau nieko nepasakyčiau. Man iškart trenkė į nosį perkaitusia kaimiška krosnim. Vyras tik pauostęs suriko, kad tai įkaitęs lituoklis. Mama pasakė, kad tai karšto  lygintuvo kvapas. Užtat dukrai jis nesukėlė jokių blogų emocijų,  tai ji ir kvėpinasi biggrin.gif
Šitie kvepalai, tai jau tikrai, kad arba tinka arba ne ir nėra jokio aukso vidurio biggrin.gif

Visiskai sutinku: abejingu nepalieka. Arba patinka arba ne 4u.gif
Atsakyti