Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Westie @ 2008 02 25, 11:56)
user posted image

Maloni žinia visoms Hermès Sodu maniakėms - geguže garsieji namai kartu su Jean Claude Ellena mus pradžiugins dar vienu sodu: šį kart sodu po musonų liūčių sezono – Un Jardin après la Mousson smile.gif)) Kurdamas šį kvapą Jean Calude Ellena įkvėpimo sėmėsi kelionės į Keralą pietryčių Indijoje metu, kur jis pateko po liūčių sezono. Aromatas aprašomas kaip turintis kardamono, koriandro, imbiero bei imbiero žiedų natas. Ellena taip pat praturtino šį kvapą savo ypatingojo vetiverio akordu.
Plačiau apie tai anglų kalba galima paskaityti čia: http://nowsmellthis....22/3539119.html

Situ tai visai noreciau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
per pietus nusiteikiau, kad penktadienio popiete galima pasmirdet puvanciais lapais, pelkem ir raugintais agurkais lotuliukas.gif nulekiau iki PE apipurske mane vidurzemio sodais, bet nieko tokio nepajutau- gal dar pajusiu rolleyes.gif
man tai kvapas tikrai mielas atrodo, nieko ikyraus ar atstumiancio, tikrai gali but kaip unisexas nors ant manes pradejo lyst kazkoks saldumas(silpnas), kurio pagal jus ten nei kiek ner, bet ant manes visi kvepalai saldziai kvepia unsure.gif truksta seksualumo, cia tikrai ne vakarinis kvapas smile.gif tai va- tikrai patinka kolkas tai ka jauciu, nezinau ar labai NOOORIU, bet is saraso norimu neisbrauktas, tik man kazkaip medienos nesijaucia, o as ja taip megstu verysad.gif gal pasakysit kuriam is hermesu daugiausia medzio blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 02 29, 13:29)
per pietus nusiteikiau, kad penktadienio popiete galima pasmirdet puvanciais lapais, pelkem ir raugintais agurkais lotuliukas.gif  nulekiau iki PE apipurske mane vidurzemio sodais, bet nieko tokio nepajutau- gal dar pajusiu rolleyes.gif

gal pasakysit kuriam is hermesu daugiausia medzio blush2.gif ?

tai kad soduose to tikrai nera schmoll.gif rolleyes.gif

is uostytu hermes'u man daugiausia medienos jauciasi Eau des merveilles ko gero mastau.gif
Atsakyti
leliux, na as per visa foruma tokiu atsiliepimu prisiskaiciau mirksiukas.gif
bet tikrai- geriausia paciam viska isbandyt lotuliukas.gif patinka man sis kvapas smile.gif reiktu dar pries ka nors perkant pasiuostinet kazkur Nilo sodus ir stebuklinga vandeni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 02 29, 13:37)
leliux, na as per visa foruma tokiu atsiliepimu prisiskaiciau mirksiukas.gif

as ilga laika net nejau i PE uostyt tu sodu, nes maniau, kad bus rasalas grynas prisiskaicius visokiu atsiliepimu lotuliukas.gif fool.gif paskui tik kazkaip ryzaus tokiam zygdarbiui bigsmile.gif ir buvau nepaprastai maloniai nustebinta nepakartojamai dziugiu kvapu bigsmile.gif dabar jis vienas is mano paciu paciausiu ax.gif
susirgau isvis Hermes'o liga verysad.gif noriu praktiskai visko, ka esu uoscius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad nepritrūktų ko norėt, dar pauostykit vyriškus Terre d'Hermes bigsmile.gif Tikrai verti ne tik vyrų dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 29, 15:43)
as ilga laika net nejau i PE uostyt tu sodu, nes maniau, kad bus rasalas grynas prisiskaicius visokiu atsiliepimu  lotuliukas.gif fool.gif paskui tik kazkaip ryzaus tokiam zygdarbiui  bigsmile.gif ir buvau nepaprastai maloniai nustebinta nepakartojamai dziugiu kvapu  bigsmile.gif dabar jis vienas is mano paciu paciausiu  ax.gif
susirgau isvis Hermes'o liga  verysad.gif noriu praktiskai visko, ka esu uoscius  doh.gif  biggrin.gif

na as irgi kaupiau drasa rasaliniam kvapui lotuliukas.gif

o as tik VJS siandien pirma kart ir isbandziau, daugiau nieko neturejo, ir jauciu irgi klimpt pradedu doh.gif

siaip is aprasymu jauciu turetu labai patikt eau des mervelleys, bet niekur ju nerandu pauostyt. bet jau ir sodai mane baigia uzburt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 29, 14:16)
Kad nepritrūktų ko norėt, dar pauostykit vyriškus Terre d'Hermes bigsmile.gif  Tikrai verti ne tik vyrų dėmesio  mirksiukas.gif

skaiciau apie juos. zinau kad verti demesio. ir sudetis viliojanti. tik kur gaut apsiuostyt, a smile.gif

mane dar is aprasymu domina Hermès Eau d'Hermès smile.gif tiksliau, ta sudetis tokia idomi, atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 29 vasario 2008 - 14:36
QUOTE(leliux @ 2008 02 29, 14:32)
skaiciau apie juos. zinau kad verti demesio. ir sudetis viliojanti.  tik kur gaut apsiuostyt, a  smile.gif

Tame pačiame PE - jei turėjo kvepalus, turės ir testeriuką į kokį stalčių saugiai įgrūstą - gražiai paprašyk mirksiukas.gif
Čia kaip man su Kenzo Jungle kamšteliu, kurio taip ir negavau: Nuvariau Į Europos Sarmą Gucci by Gucci pauostyti, prisistatė pardavėja, tai kaipgi nepakalbinsi žmogaus lotuliukas.gif Sakau, turiu keistą prašymą - gal turite likusį testerio kamštelį? Net ieškoti buvo beketinanti, paskui prisiminė, kad būtent šio kvapo testerius gauna be kamštelių(nugi tokius, kaip pas mani tongue.gif )
Atsakyti
blush2.gif
o vyriski kvepalai cia kur siulet pauostyt turi nors kiek saldumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 29 vasario 2008 - 17:48
QUOTE(ne mama @ 2008 02 29, 17:45)
blush2.gif
o vyriski kvepalai cia kur siulet pauostyt turi nors kiek saldumo?

Saldžiais tikrai nepavadinčiau, bet jie švelnūs, neaitrūs... gal kitai nosytei atrodytų ir saldoki. Originalūs, kaip ir visi Hermes kvapai. Aš uosčiau PE, nemanau, kad jau būtų išpirkti visur.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 29, 15:32)

mane dar is aprasymu domina Hermès Eau d'Hermès  smile.gif tiksliau, ta sudetis tokia idomi, atrodo.

Spice, citrus, and leather wub.gif
jauciu man patiktu ax.gif
Atsakyti