Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

Na kai gausiu meginukus, reiks iskart Dolce Vitai nupilti, gales cia apybraizas rasyti 4u.gif

Nebesulaukiau meginuku, jau ant nematuskiu uzsakiau Terre ir Vidurzemio sodus. Gimdymas man neisejo i nauda, visko noriu
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 10 22, 20:49)
Beje, linksma istorija apie Hermes 24 Faubourg kvepalus iš mano gyvenimo. Užmačiau Parfumexpresse jų miniatiūrą ir paklausiau, čia kurie Hermes kvepalai. Konsultantė atsakė: - Kaip tai kurie? Hermes! Mandagiai pasakiau, kad Hermes - gamintojas, o kvepalai kokie? Konsultantė supyko, pasiėmė lydraštį ir rodo man: "Taigi parašyta "Hermes" ir dar kažkokie skaičiai"

Klausyk, kuriam čia PE? Ne Akropolio kartais? g.gif
QUOTE(biologė @ 2007 10 23, 16:01)
nusėlinau į Parfumexpress ir tylėdama pauosčiau prie Terre d'Hermes padėtus popieriukus...  Nedrįsau nė išsižiot, bet supratau, kad tai naujiena mūsų šalelėj (išleisti 2006). Vyriški, beje, bet paskutiniu metu man nusibodo moteriškus uostyt (baisiai jau jų daug, niekad visų nepatikrinsiu schmoll.gif ), tai mečiausi prie vyriškų - jų mažiau, be to, dažnai pigesni (čia pasiteisinimai - iš tiesų tai keičiu orientaciją...  blush2.gif  tik niekam nesakykit).

doh.gif lotuliukas.gif

Malonūs, šilti, sodrūs... be jokių erzinančių natų... truputį primena Eau des Merveilles... ir Guerlaino Aqua Allegoria Winter Delice. Pradžioj su lengvu citrusų dvelktelėjimu, o dabar liko prieskoniai, mediena...

bigsmile.gif Biologe, ir aš tą pačią išvadą priėjau. drinks_cheers.gif Na, matyt kad tiesos yra tame, jei jau du žmonės tai pastebėjo. bigsmile.gif

QUOTE(Africa @ 2007 10 23, 20:49)
Jau aš kaip seniai jų noooriu abiejų, jau seniai kirba man mintis Kalėdoms užsiprašyt, jei tik pasitaikys proga. Daugybę kartų ir aš skaitinėjau atsiliepimus apie Nilo ir Viduržemio sodus, kankinausi, kuriuos gi griebt.  Kažkodėl dūšelė linksta prie Nilo... Dabar visos hermesininkės jų norės...

Africa, tiesą sakant mano dūšelė taip pat prie Nilo labiau linksta. drinks_cheers.gif Bet labai noriu pabandyt ir Viduržemo JS. rolleyes.gif
QUOTE(neaiski @ 2007 10 23, 22:03)
Siandien visa diena pravaiksciojau su Nilo sodais- kvepinausi jais vasara, norejau patikrinti, kaip bus dabar, kai atsalo. Ir ka gi ? Galiu pasakyti tik tiek-geruliai tie mano sodai-laike visa diena, o po kokiu 3 valandu netiketai pajauciau dar ir zalia arbata  ir vel islindo kokis tai dumu, gal lauzo, kvapas.

Mat kaip, vadinasi yra tas dūmo kvapas, "smilkstančios nendrės" tsakant ar ne? g.gif ax.gif O kaip mangai pradžioj ryškiai jaučiasi? bigsmile.gif Šakės kaip įdomu kalbėt su žmogumi, kuris tai bando GYVAI. thumbup.gif
QUOTE(Seeme @ 2007 10 23, 22:13)
Na kai gausiu meginukus, reiks iskart Dolce Vitai nupilti, gales cia apybraizas rasyti 4u.gif
Nebesulaukiau meginuku, jau ant nematuskiu uzsakiau Terre ir Vidurzemio sodus. Gimdymas man neisejo i nauda, visko noriu

Oi kaip fainai Seeme. bigsmile.gif Ale iš mėginukų jei pilsi tai kad tau ne kažinkas liks.... unsure.gif doh.gif Negerai čia išeis, gal neverta... g.gif

Tai gal kaip tik į naudą, kvepalai gi gėris. rolleyes.gif
Atsakyti
Dolce Vita, ipilsiu lasiuka Nilo sodu, tik reikia sugalvoti, kaip perduoti ar kur palikti :
As kalnieciuose gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2007 10 24, 11:30)
Dolce Vita, ipilsiu lasiuka Nilo sodu, tik reikia sugalvoti, kaip perduoti ar kur palikti :
As kalnieciuose gyvenu.

Tikrai? bigsmile.gif bigsmile.gif Jėga yahoo.gif lekiu į AŽ.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 23, 20:29)
pelkių gėlių ir žolių kvapas, (labai dažnai minimas mulvės kvapas, bet nežinau kas ji tokia blush2.gif ) vandens gėlių kvapas.

Ko gero jau išsiaiškinau kas ta mulvė. cool.gif Ko gero tai - dumblas. doh.gif lotuliukas.gif Taip išeitų kad Nilo sodai kvepia dumblu. unsure.gif Nieko sau, kuo tokiau, tuo įdomiau. mastau.gif Laukiu nesulaukiu kol pabandysiu. rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Gundausi sitais, gal apie ju kvapa kas kokiu atsiliepimu turit?
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2007 10 26, 17:50)
user posted image

Gundausi sitais, gal apie ju kvapa kas kokiu atsiliepimu turit?

Taigi nueik į Parfumexpress ir pauostyk biggrin.gif Labai rimti kvepaliukai, gal net solidūs. Ant manęs jie kvepia tik karštą vasaros dieną smile.gif Kažkaip dar niekas nepagyrė, kad kvepiu, nors aš su jais jaučiuosi labai svarbi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 10 28, 22:41)
Kažkaip dar niekas nepagyrė, kad kvepiu, nors aš su jais jaučiuosi labai svarbi biggrin.gif

Gana nebrangus būdas tapti svarbia persona lotuliukas.gif Reikės dar kada pauostyt, kuo tas svarbumas kvepia lotuliukas.gif (sykį uosčiau... ir atsimenu tik tiek, kad eiliniai geri kvepalai - ne iš tų, kuriuos sapnuočiau)
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 10 28, 22:50)
Gana nebrangus būdas tapti svarbia persona  lotuliukas.gif  Reikės dar kada pauostyt, kuo tas svarbumas kvepia  lotuliukas.gif (sykį uosčiau... ir atsimenu tik tiek, kad eiliniai geri kvepalai - ne iš tų, kuriuos sapnuočiau)

Aš irgi jų nesapnuoju, bet jie tokie rimti, man be jokios romantikos. Kaip ir sakai, eiliniai, bet geri kvepalai biggrin.gif Pauostyk, bet atsiskleidžia tik karštą vasaros dieną. Šaltu oru, labai jau jie oficialūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 10 28, 22:41)
Taigi nueik į Parfumexpress ir pauostyk

Kad kad kažin ar yra Parfumexpress'e?... Bent aš nepastebėjau. blush2.gif Čia 24,Faubourg Eau Delicate. O PE esu mačius tik klasikinius 24,Faubourg.

24,Faubourg:
user posted image

24,Faubourg Eau Delicate
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 28 spalio 2007 - 22:53
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 28, 23:50)
Kad kad kažin ar yra Parfumexpress'e?... Bent aš nepastebėjau. blush2.gif Čia 24,Faubourg Eau Delicate. O PE esu mačius tik klasikinius 24,Faubourg.

24,Faubourg:
user posted image

24,Faubourg Eau Delicate
user posted image

Atsiprašau, apsipažinau blush2.gif
Atsakyti
Nieko baisaus, jie išties labai panašūs. irnesakyk.gif Tik tas mažas užrašiukas apačioj ir skiria juos. ax.gif
Na ir dar tas ornamentas, atrodo Delicate lyg jo ir nėra... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 29 spalio 2007 - 01:37