Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 14, 20:17)

user posted image

Labai vasariškas, energizuojantis, tonizuojantis unisex[/COLOR rolleyes.gif Giminingas Nilo sodams, bet neturi Nilui būdingos rūgštelės ir meldų natų ir mano manymu [COLOR=red]vyriškesnis. 4u.gif

Sudėtis pagal basenotes.net :

Top Notes: Lemon, Mandarin
Middle Notes: Papaya, Mango
Base Notes: Oakmoss, Patchouli

O hermes.com puslapyje aromatas apibūdinamas kaip "stimuliuojanti citrusų, medienos ir mėtų harmonija".

Na, ar jis labai energizuos ir tonizuos vasarą tai ir pasimatys vasarą g.gif Man jis pasirodė silpnokas lyginant su Viduržemio sodais(Un Jardin En Mediterranee). Man mušė vien citrusai ir jokios medienos bei mėtų harmonijos mano nosyje nesigavo biggrin.gif O kad jis vyriškesnis, tai jau tiksliai, nors MB pareiškė, kad jam pigus odekolonas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Westie @ 2008 02 21, 15:09)
Tai va, dėl to Elixir saldūmo - jie nėra visiškai saldūs. Jie ko gero karčiai-saldūs, daugiau į kartumo pusę. Bet kvapas tikrai "kulinarinis"  4u.gif

Westie, kaip šauniai apibūdinai šiuos kvapus rolleyes.gif 4u.gif Tikriausiai esi Hermes kvepalų gerbėja, mirksiukas.gif jei gerai prisimenu, dar Kelly Caleche savo kolekcijoje turi? blush2.gif

Dėl Caleche - aldehidinis kvapas, todėl natūralu kad priminė Chanel 5, kurie taip pat aldehidiniai. mirksiukas.gif Man jis dar šiek tiek panašus gerokai prasigaravusius Yves Saint Laurent Rive Gauche, o labiausiai - Nina Ricci Farouche. Jie labai gaiviai aldehidiniai, panašiai kaip ir Caleche. smile.gif
QUOTE(Jantra @ 2008 02 21, 15:15)
Na, ar jis labai energizuos ir tonizuos vasarą tai ir pasimatys vasarą g.gif 
Man jis pasirodė silpnokas lyginant su Viduržemio sodais(Un Jardin En Mediterranee). Man mušė vien citrusai ir jokios medienos bei mėtų harmonijos mano nosyje nesigavo biggrin.gif
O kad jis vyriškesnis, tai jau tiksliai, nors MB pareiškė, kad jam pigus odekolonas schmoll.gif

Na, dėl vasaros kaip būtų - sunku pasakyt, bandžiau juos žiemą. mirksiukas.gif O vasarą šiaip irgi įdomu būtų pabandyt, tuo labiau kad ir kvapas visai ne žiemiškai nuteikė. ax.gif Aha, citrusai labai ryškūs. biggrin.gif
Į Viduržemio sodus jie man nepasirodė panašūs g.gif o su Nilo sodais panašumų pajutau. ax.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 21 vasario 2008 - 23:32
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 21, 23:06)
Westie, kaip šauniai apibūdinai šiuos kvapus rolleyes.gif  4u.gif Tikriausiai esi Hermes kvepalų gerbėja, mirksiukas.gif  jei gerai prisimenu, dar Kelly Caleche savo kolekcijoje turi? blush2.gif

Dėl Caleche - aldehidinis kvapas, todėl natūralu kad priminė Chanel 5, kurie taip pat aldehidiniai. mirksiukas.gif  Man jis dar šiek tiek panašus gerokai prasigaravusius Yves Saint Laurent Rive Gauche, o labiausiai - Nina Ricci Farouche. Jie labai gaiviai aldehidiniai, panašiai kaip ir Caleche. smile.gif 

Ačiū, Dolce Vita smile.gif))
Na taip, ko gero mane jau galima vadinti Hermes garbėja smile.gif Ir ne vien tik kvepalų! Bet apie kitą šių namų produkciją kol kas belieka tik svajoti wink.gif)))

Tikrai turiu dar Kelly Caleche ir Nilo sodus . Apskritai, įdomūs dalykai su tais Hermes aromatais. Taip, jie keisti. Taip, juos reikia suprasti. O gal net ir priprasti! Bet kai jau perpranti, tuomet trokšti juos jausti visados smile.gif)) Tai lyg narkotikas! Ir nors ant mano lentynėlės puikuojasi įvairus kvepalų buteliukai, bet kasryt rankos pačios tiesiasi prie kurio nors Hermes aromato.

O Caleche išties klasika. Kaip ir visi tavo išvardinti aromatai. Senieji, gerieji „anų dienų“ aromatai smile.gif) Tikra prabanga, bet iki jos reikia priaugti.

Dar labai galiuosi, kad rudeny pašykštėjau pinigėlių Caleche Eau Delicate – pasirodo, jie yra visiška retenybę, nes tai buvo limituotas leidimas. Labai norėčiau juos įsigyti. Ir dar būtų be galo įdomu pabandyti Hermessence serijos kvapus.

Ir kad jau kalbam apie retenybes – be galo gaila, kad dėl tos liliputinės mūsų rinkos mes neturim galimybės pasidžiaugti retesniais aromatais. Kad mūsų rinkoje nėra vietos tokiems selektyvinių aromatų grandams kaip L'Artisan Parfumeur , Diptyque , Amouage , Pecksniffs ir Czech&Speeke , Comme des Garcons ir Montale , Creed ir Penhaligon's , Annick Goutal ir Serge Lutens ...

Vajiezau, aš maniakė!.. smile.gif)))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Westie: 22 vasario 2008 - 11:35
QUOTE(Westie @ 2008 02 22, 11:31)
mūsų rinkoje nėra vietos tokiems selektyvinių aromatų grandams kaip  Comme des Garcons [/b]

Vajiezau, aš maniakė!.. smile.gif)))))

Šitas praregėjimas daugumai ateina anksčiau ar vėliau lotuliukas.gif

O Comme des Garcons pasibandžiau kaip niekur nieko Parfum Expresse... Labai įdomus kvapas, net labai. Pirkt nepirkau...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 22, 11:51)

O Comme des Garcons pasibandžiau kaip niekur nieko Parfum Expresse... Labai įdomus kvapas, net labai. Pirkt nepirkau...

biologe, tų Comme des Garcons yra daugybė, ir įvairių serijų. O PE atvežė vos vienus... Ir nors tai gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 22, 11:51)

O kaip! bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Africa @ 2008 02 22, 12:14)
biologe, tų Comme des Garcons yra daugybė, ir įvairių serijų.  O PE atvežė vos vienus... Ir nors tai gerai.  biggrin.gif

Parfumexpress’ą jau vien tik už eksperimentą su Viduržiemio jūros sodais reikia pagerbt (gal gi, sakau, spartėjantis sodų populiarumas paskatins juos atvežti ir kitų Hermes aromatų), o jei jie dar ir ant selektyvų užsimos – tai neatsikelsiu iš reveranso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Westie @ 2008 02 22, 12:26)
O kaip!  bigsmile.gif  thumbup.gif
Parfumexpress’ą jau vien tik už eksperimentą su Viduržiemio jūros sodais reikia pagerbt (gal gi, sakau, spartėjantis sodų populiarumas paskatins juos atvežti ir kitų Hermes aromatų), o jei jie dar ir ant selektyvų užsimos – tai neatsikelsiu iš reveranso  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ten dirbanti panelė minėjo, kad nepopuliarūs tie viduržemio sodai, nelabai juos ima. g.gif Užtai PE atsirado Prada Infusion d'Iris.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 22, 12:46)
Ten dirbanti panelė minėjo, kad nepopuliarūs  tie viduržemio sodai, nelabai juos ima.  g.gif  Užtai PE atsirado Prada Infusion d'Iris.

Kur matei? Nes neseniai dar nebuvo g.gif

Jurgute 91 galbūt kovo mėn. turės šiuos Prada - jau rezervavau ir laukiu meetuko pasiuostymui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 22, 12:51)
Kur matei? Nes neseniai dar nebuvo g.gif 

Jurgute 91 galbūt kovo mėn. turės šiuos Prada - jau rezervavau ir laukiu meetuko pasiuostymui ax.gif

Gyvai dar nemačiau, bet savo puslapyje jau nuo vakar reklamuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 22, 12:46)
Ten dirbanti panelė minėjo, kad nepopuliarūs  tie viduržemio sodai, nelabai juos ima.  g.gif  Užtai PE atsirado Prada Infusion d'Iris.

Reikėjo jiems pradėti publiką pažindint su Hermes nuo Nilo sodu wink.gif) Jių bent yra po 50ml smile.gif) Nes 100 tai ne pigus gaunas. Aš užvakar pačiupau paskutinį sodų "sloviką" Žirmūnų Rimi PE už 199, kas stabėtinai gera kaina jiems, nes paprastai šimtukas apie 64 eurus duty free kainuoja.

Reikėtų užsukti į PE ir su Prada susipažint smile.gif)) Turėtų ypatingai skanus irisai būti, kiek teko atsiliepimų skaityt ax.gif
Atsakyti
Ir kad jau kalbam apie retenybes – be galo gaila, kad dėl tos liliputinės mūsų rinkos mes neturim galimybės pasidžiaugti retesniais aromatais. Kad mūsų rinkoje nėra vietos tokiems selektyvinių aromatų grandams kaip L'Artisan Parfumeur , Diptyque , Amouage , Pecksniffs ir Czech&Speeke , Comme des Garcons ir Montale , Creed ir Penhaligon's , Annick Goutal ir Serge Lutens ...

Šiek tiek spam'o įmesiu dabar, tai prašom giliai įkvėpt ir nesinervint lotuliukas.gif

Visai netyčia intike užtikau puslapiuką labai įdomų www.luckyscent.com g.gif
Man pasirodė jis labai kultūringas ir kas svarbiausia prisistato kaip specializuota int. parduotuvė retų brendų kvepalų (na vat, Westie jas įvardino). Ten nėra visiškai jokių Armanių, Guerlainų, Hermių ir t.t, bet yra visi Comme de garcons, Artisanai ir dar šimtas kitokių, man asmeniškai nė negirdėtų.
Tai gal kas iš tų, kurios drąsiai siuntinėjasi iš internetinių parduotuvių susidomės?
Ten netgi galima pasiskaityt komentarus kvepalus išbandžiusių smile.gif
Pabandykit, ką? blush2.gif Paskiau papasakosit lotuliukas.gif O gal jau ir naudojatės šimtą metų?
Atsakyti
Simta metu gal ir nesinaudoju, siaip- proretsykiais smile.gif Dabar kaip tik is ten miniuku
laukiu smile.gif Dar labai tvarkingai siuncia is cia -
http://theperfumedcourt.com/
Atsakyti