Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 26, 17:12)
Minerva, kodėl kikeni, a?  bigsmile.gif

Iš Rouge Eau Delicate biggrin.gif Kvepia (cit. Dolce Vita) priplėkusiu sandėliuku, kuriame yra supelyjusios odos ir senos kakavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 26, 16:23)
Iš Rouge Eau Delicate biggrin.gif Kvepia (cit. Dolce Vita) priplėkusiu sandėliuku, kuriame yra supelyjusios odos ir senos kakavos biggrin.gif

Ou mai gad swoon.gif Siaubiaką būsiu užsisakius, bet labai jau man maga jį pauostyt. Gal Rouge mažiau sandėliuku dvoks, nei Delicate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 26, 17:27)
Ou mai gad swoon.gif Siaubiaką būsiu užsisakius, bet labai jau man maga jį pauostyt. Gal Rouge mažiau sandėliuku dvoks, nei Delicate  biggrin.gif

Mes irgi to tikimės, linkime ir laukiame atsiliepimų biggrin.gif Nes delikatusis yra kažkoks nesusipratimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 26, 16:23)

Minerva, brangioji, šitas pranešimas buvo ne spaudai. cool.gif hihihi.gif O šiaip, dabar nuo lapelio tikrai jaučiasi sendintas kakavos ir prieskonių kvapas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 26 sausio 2008 - 16:32
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 26, 17:30)
Minerva, brangioji, šitas pranešimas buvo ne spaudai. cool.gif  hihihi.gif O šiaip, dabar nuo lapelio tikrai jaučiasi sendintas kakavos ir prieskonių kvapas. g.gif

Kalta už nenutylėjimą blush2.gif TIk tu man pasakyk: kaip ištverti tą savaitę jais pasikvėpinus,kol pasirodys tas sendintas kakavos ir prieskonių kvapas? rolleyes.gif
Atsakyti
Miargos sudominot mane tuo delikačiu ružu... negi toks baisus? biggrin.gif
Atsakyti
Atsigavo mano sloguojanti nosis,tai keli sakiniai apie Hermes"Hiris".Forume pas rusaites prisiskaiciau,kad kvepia virtomis morkomis g.gif As ju neradau,man labiau primena irisus po lietaus,toks ramus,siltas,pudrinis kvapas,tinkantis ir dienai ir vakarui,ir ziemai ir vasarai bigsmile.gif Net susirimavo...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 02 01, 13:58)
Atsigavo mano sloguojanti nosis,tai keli sakiniai apie Hermes"Hiris".Forume pas rusaites prisiskaiciau,kad kvepia virtomis morkomis  g.gif As ju neradau,man labiau primena irisus po lietaus,toks ramus,siltas,pudrinis kvapas,tinkantis ir dienai ir vakarui,ir ziemai ir vasarai  bigsmile.gif Net susirimavo...

Gal jos tų morkų neuostė g.gif Man irgi tie irisai ir kvepia irisais (t. y. vilkdalgiais, o ne saldainiais). Ne mano kvapas, bet geras.
O sykį esu šitoj temoj, tai pasistebėsių VJS kvapo laikymusi. Jei po jų nori kitais kvepalais kitą dieną kvepėt - tai malonėk ir visus drabužius pasikeist, kitaip neišdegs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 01, 14:39)
Gal jos tų morkų neuostė g.gif  Man irgi tie irisai ir kvepia irisais (t. y. vilkdalgiais, o ne saldainiais). Ne mano kvapas, bet geras.
O sykį esu šitoj temoj, tai pasistebėsių VJS kvapo laikymusi. Jei po jų nori kitais kvepalais kitą dieną kvepėt - tai malonėk ir visus drabužius pasikeist, kitaip neišdegs bigsmile.gif

Dėl VJS sutinku... Atsimenu, kartą jais namie pasipurškiau riešą, tai naminio megztinio rankovė kvepėjo kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 01, 15:39)
Gal jos tų morkų neuostė g.gif  Man irgi tie irisai ir kvepia irisais (t. y. vilkdalgiais, o ne saldainiais). Ne mano kvapas, bet geras.

drinks_cheers.gif Kvapas geras ir neisbraukiu is ateities pirkiniu saraso.Tiesa,skaiciau,kad kvapas labai panasus i Chanel N.19 dezodoranto kvapa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mercedes: 01 vasario 2008 - 14:54
QUOTE(biologė @ 2008 02 01, 14:39)

Labai idomu del to iriso kvapo. Kazkur skaiciau, kad kvepalu gamyboje naudojamas stiebas ar saknys, tik keliuose kvepaluose naudotas ziedas. Ir kad daugumos rusiu irisai yra beveik bekvapiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 02 01, 17:56)
Labai idomu del to iriso kvapo. Kazkur skaiciau, kad kvepalu gamyboje naudojamas stiebas ar saknys, tik keliuose kvepaluose naudotas ziedas. Ir kad daugumos rusiu irisai yra beveik bekvapiai g.gif

Naudojamos šaknys ir tiktai šaknys. Brangus ir prabangus kvapas, kiek panašus į žiedų. Žiedai kvepiantys (esu uosčius jų galybę... daugumos kvepiantys - maloniai, nestipriai, bet nenuneigiamai). Iš žiedų kvapo, t. y. eterinio aliejaus ar pan., neįmanoma išgaut, todėl kvepaluose kartais naudoja sintetinius žiedų kvapo atitikmenis. Bet šitų "Hiris" kvapas tikrai panašus į iriso žiedų kvapą, bent kai kurių veislių (skirtingų veislių ne tik žiedų išvaizda, bet ir kvapas skiriasi. Kaip, beje, ir tulpių ar rožių).
Atsakyti