Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

katalike, aniuolas esi good.gif

Ką radau bigsmile.gif

user posted image

Pakabukas Merveilles su kvepalais viduj bigsmile.gif Gerai, kad kaina mulijoninė, antraip jamčiau ir nusipirkčiau doh.gif

O kuo skiriasi šitie du?

user posted image user posted image

Ar čia tik kitu rakursu pafotkinta? g.gif Nes dėžutė tai kaip ir tokia pati.

Persiprašau, kad užknisu blush2.gif
Atsakyti
katalike, o tu gal Elixir esi uoscius? biggrin.gif
Atsakyti
cia tas pats, nes elixir dezute truputi tamsesne
user posted image
o cia paprastas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2008 01 25, 20:57)
katalike, o tu gal Elixir  esi uoscius?  biggrin.gif

turejau tokia malone praejusia vasara, bet dabar tikrai nepalyginsiu schmoll.gif isitryne is atminties sad.gif
Atsakyti
Oi, mergucios, radau pirkt 7.5ml flakoniuką Faubourg thumbup.gif Va, jamsiu ir nusipirksiu, nebereiks sukt galvos, o jei patiks, tada ir diiiiiidelį butelį prigriebsiu biggrin.gif
Atsakyti
Užsisakiau tris minius, bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 25, 21:08)
Oi, mergucios, radau pirkt 7.5ml flakoniuką Faubourg  thumbup.gif Va, jamsiu ir nusipirksiu, nebereiks sukt galvos, o jei patiks, tada ir diiiiiidelį butelį prigriebsiu biggrin.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 25, 22:43)
Užsisakiau tris minius, bandysiu  ax.gif

3 Faubourg? bigsmile.gif Nes aš Parfum Express buvau pirkusi minių, pasiparfuminau ir schmoll.gif Uošvenikei kaip Kalėdinę dovanėlę prakišau doh.gif lotuliukas.gif Bet jei tu Palomą mėgsti, gal ir šitas sueis rolleyes.gif
O va Eau des Merveilles aš myliu wub.gif
Atsakyti
Nea, užsisakiau Faubourg, Hiris ir Rouge mirksiukas.gif Jei jau bandyt, tai kelis iš karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 26, 15:51)
Nea, užsisakiau Faubourg, Hiris ir Rouge   mirksiukas.gif Jei jau bandyt, tai kelis iš karto  biggrin.gif

'Hiris" tuoj bus mano spintoje,o apie "Rouge" labai lauksiu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 26, 16:23)
'Hiris" tuoj bus mano spintoje,o apie "Rouge" labai lauksiu atsiliepimu  mirksiukas.gif

Ir man įdomu atsiliepimai apie Rouge hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 26, 15:39)
Ir man įdomu atsiliepimai apie Rouge hihihi.gif

Minerva, kodėl kikeni, a? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 26, 14:51)
Nea, užsisakiau Faubourg, Hiris ir Rouge   mirksiukas.gif

Ir man įdomu bus išgirsti atsiliepimus apie Rouge. rolleyes.gif 24, Faubourg ir Hiris tai bandžiau. ax.gif

Apie Rouge čia jau anksčiau esu rašius, kad jis apibūdinamas kaip gėlių šipras, turtingas, prabangus, šiltas, elegantiškas gėlių aromatas. Sukurtas 2000 metais (jei neklystu, perleistas po 1934 m)

Sudėtyje:
ylang-ylang, rožė, irisas
kedras, sandalmedis
citrusinis labdanum, burboniškoli vanilė, mira

user posted image user posted image

O aš išbandžiau Rouge Eau Delicate, ačiū Minervai. 4u.gif Kol kas ant lapelio, bet labai noriu išsibandyt rimtai, ant odos, tada parašysiu išsamesnius įspūdžius. mirksiukas.gif

user posted image

O jei trumpai - kvapas tikrai savotiškas, manau jam pažinti ir įvertinti reikia laiko. Iš pradžių mane pasitiko aštrokos labai prieskoninės - žolinės pradinės natos, net kažkokiom daržovėm pakvipo (panašų įspūdį pajutau testuodama S.J.Parker Covet - pradinėse natose), po to kvapas šiek tiek sušvelnėjo, tapo minkštesnis, saldesnis, tačiau duslus, dulkėtas (netgi žemėtas) ir labai pikantiškas.

Sudėtyje:
Aldehidai, ylang-ylang
rožė, vanilė
kedras, smilkalai, ambra
Apibūdinamas kaip gėlių-aldehidinis kvapas, sukurtas 2002 metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 26 sausio 2008 - 16:19
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 26, 16:14)
Apie Rouge čia jau anksčiau esu rašius, kad jis apibūdinamas kaip gėlių šipras, turtingas, prabangus, šiltas, elegantiškas gėlių aromatas. Sukurtas 2000 metais (jei neklystu, perleistas po 1934 m)

Vakar bandžiau perskaityti visą temą, bet nepavyko, akys pavedė- užsimerkinėt pradėjo hihihi.gif Bet iki tos vietos, kur aprašinėjai Rouge daskaičiau ir labai jais susidomėjau ax.gif Žiūrėsim, ar patiks jie man ax.gif
Atsakyti