katalike, aniuolas esi
Ką radau
Pakabukas Merveilles su kvepalais viduj Gerai, kad kaina mulijoninė, antraip jamčiau ir nusipirkčiau
O kuo skiriasi šitie du?
Ar čia tik kitu rakursu pafotkinta? Nes dėžutė tai kaip ir tokia pati.
Persiprašau, kad užknisu
katalike, o tu gal Elixir esi uoscius?
cia tas pats, nes elixir dezute truputi tamsesne
o cia paprastas
Papildyta:
turejau tokia malone praejusia vasara, bet dabar tikrai nepalyginsiu isitryne is atminties
o cia paprastas
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2008 01 25, 20:57)
katalike, o tu gal Elixir esi uoscius?
turejau tokia malone praejusia vasara, bet dabar tikrai nepalyginsiu isitryne is atminties
Oi, mergucios, radau pirkt 7.5ml flakoniuką Faubourg Va, jamsiu ir nusipirksiu, nebereiks sukt galvos, o jei patiks, tada ir diiiiiidelį butelį prigriebsiu
Užsisakiau tris minius, bandysiu
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 25, 21:08)
Oi, mergucios, radau pirkt 7.5ml flakoniuką Faubourg Va, jamsiu ir nusipirksiu, nebereiks sukt galvos, o jei patiks, tada ir diiiiiidelį butelį prigriebsiu
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 25, 22:43)
Užsisakiau tris minius, bandysiu
3 Faubourg? Nes aš Parfum Express buvau pirkusi minių, pasiparfuminau ir Uošvenikei kaip Kalėdinę dovanėlę prakišau Bet jei tu Palomą mėgsti, gal ir šitas sueis
O va Eau des Merveilles aš myliu
Nea, užsisakiau Faubourg, Hiris ir Rouge Jei jau bandyt, tai kelis iš karto
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 26, 15:51)
Nea, užsisakiau Faubourg, Hiris ir Rouge Jei jau bandyt, tai kelis iš karto
'Hiris" tuoj bus mano spintoje,o apie "Rouge" labai lauksiu atsiliepimu
QUOTE(mercedes @ 2008 01 26, 16:23)
'Hiris" tuoj bus mano spintoje,o apie "Rouge" labai lauksiu atsiliepimu
Ir man įdomu atsiliepimai apie Rouge
QUOTE(Minerva @ 2008 01 26, 15:39)
Ir man įdomu atsiliepimai apie Rouge
Minerva, kodėl kikeni, a?
QUOTE(HappyAngel @ 2008 01 26, 14:51)
Nea, užsisakiau Faubourg, Hiris ir Rouge
Ir man įdomu bus išgirsti atsiliepimus apie Rouge. 24, Faubourg ir Hiris tai bandžiau.
Apie Rouge čia jau anksčiau esu rašius, kad jis apibūdinamas kaip gėlių šipras, turtingas, prabangus, šiltas, elegantiškas gėlių aromatas. Sukurtas 2000 metais (jei neklystu, perleistas po 1934 m)
Sudėtyje:
ylang-ylang, rožė, irisas
kedras, sandalmedis
citrusinis labdanum, burboniškoli vanilė, mira
O aš išbandžiau Rouge Eau Delicate, ačiū Minervai. Kol kas ant lapelio, bet labai noriu išsibandyt rimtai, ant odos, tada parašysiu išsamesnius įspūdžius.
O jei trumpai - kvapas tikrai savotiškas, manau jam pažinti ir įvertinti reikia laiko. Iš pradžių mane pasitiko aštrokos labai prieskoninės - žolinės pradinės natos, net kažkokiom daržovėm pakvipo (panašų įspūdį pajutau testuodama S.J.Parker Covet - pradinėse natose), po to kvapas šiek tiek sušvelnėjo, tapo minkštesnis, saldesnis, tačiau duslus, dulkėtas (netgi žemėtas) ir labai pikantiškas.
Sudėtyje:
Aldehidai, ylang-ylang
rožė, vanilė
kedras, smilkalai, ambra
Apibūdinamas kaip gėlių-aldehidinis kvapas, sukurtas 2002 metais.
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 26, 16:14)
Apie Rouge čia jau anksčiau esu rašius, kad jis apibūdinamas kaip gėlių šipras, turtingas, prabangus, šiltas, elegantiškas gėlių aromatas. Sukurtas 2000 metais (jei neklystu, perleistas po 1934 m)
Vakar bandžiau perskaityti visą temą, bet nepavyko, akys pavedė- užsimerkinėt pradėjo Bet iki tos vietos, kur aprašinėjai Rouge daskaičiau ir labai jais susidomėjau Žiūrėsim, ar patiks jie man