Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Sapho @ 2008 01 19, 18:21)
O kur ju yra? bigsmile.gif Vilniuje nei vienam PE nemačiau  g.gif

Kur yra Vilniuje, nežinau ax.gif man lyg ir atrodo, kad kažkuri iš parfumisčių turi mėginuką ar atomaizerį. Aš uosčiau oro uoste. Ne Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 19, 18:10)
va va...  unsure.gif bet nieko, tuoj visus is PE ispirks.

manai, taip greit atsitiks? na, kosmeta sake, kad nelabai juos kas perka, bet cia kaune. kaip vilniuje prekyba vyksta, neaisku. tai siaip, idomu.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 19, 17:29)
Kur yra Vilniuje, nežinau  ax.gif man lyg ir atrodo, kad kažkuri iš parfumisčių turi mėginuką ar atomaizerį. Aš uosčiau oro uoste. Ne Vilniaus

aš nuo myto laikų turiu dar lašelytį Africos įduoto mėginuko su Nilo sodais. taip kad, gerbiamosios, kas nori pauostyti - prašom kreiptis, kol dar liko... centifolija, va, jei nuo kokio antradienio kada galėtum pribėgt iki manęs parūkyt, tai išneščiau apsiuostinėti..
Atsakyti
debesuota, įsidėjau į omeny. Būtinai pribėgsiu smoke.gif
Atsakyti
Bandysiu nupasakoti savo pastebejimus del Caleche, kuri ant rieso jau daugiau nei tris valandas mane stebina. Pradzia siek tie sokiravo del ryskaus aldechidinio debeselio, taciau kvapas ne per sunkus, net kazkoks stiklinis, vesus, astraus muilo, taciau kartu labai ryskus, konkretus, neabejotinai labai moteriskas, prabangus, aristokratiskas. Galiu pasakyti, kad bazines natos man patinka zymiai labiau, o pradzia siek tiek vargina. Nezinau ar pavyks susidraugauti ax.gif . O idomu, ar labai skiriasi Caleche nuo Kelly Caleche?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 01 19, 23:25)
O idomu, ar labai skiriasi Caleche nuo Kelly Caleche?

Labai. Vieni patiko, kiti - visai ne. Tik kadangi testavau abejus vienu metu, neprisimenu, kurie tie visiškai nepatikusieji unsure.gif
Atsakyti

Kelly Caleche kažkuo panašūs į Nilo sodus - tie patys citrusiukai išlenda.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 19, 20:05)
debesuota, įsidėjau į omeny. Būtinai pribėgsiu  smoke.gif

Jo jo trauk brunette.gif kol gali, nes jau nenumaldomai sausio 31 d. artėja cool.gif
Atsakyti
Ot būtinai reikia žmogui ant mozoliaus užlipt, ane? unsure.gif
Atsakyti
Isigyjau savo issvajotuosius "Merveilles elixir" bigsmile.gif pirmi kvepalai kuriuos uzsisakiau neuosciusiu tik is aprasymo ir kagi, nenuvyle , netgi labai labai patiko, o kvapas laikosi apskritai neitiketinai ilgai, teko isvaziuoti porai dienu pamirsus kvepalus namie, grizus vistiek dar jautesi.
Ne vienas neliko abejingas siam kvapui, kolkas tik is gerosios puses, vieniem kvepiu keksiukais, pyrageliais su dzovintais vaisiais, kitiems apelsinais su prieskoniais, zodziu labai daug nuomoniu skirtingu. O man jie kvepia isties biskvitu, kaip ir aprasoma ju sudetis, bet kartu apelsino zievelem bei pusim, kazkoks neapibudinamas kvapas, bet labai isskirtinis ir nepakartojamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 21, 13:03)
Isigyjau savo issvajotuosius  "Merveilles elixir"  bigsmile.gif  pirmi kvepalai kuriuos uzsisakiau neuosciusiu tik is aprasymo ir kagi, nenuvyle , netgi labai labai patiko

Kaip smagu, kad šitaip pataikei thumbup.gif Tai sveikinu su geru pirkinuku 4u.gif
Beje, nubėk paskaityt į temelę "pabodę kvepalai". Ten tokia suntea, kuri, kaip supratau, nesidomi kvepalais, rašo kaip tik apie Dioro Dune Sun (beje, pasidairiau interneto džiunglėse, nes Dune man labai patinka... tai tikrai aliejiniu pagrindu jie pagaminti, vasariniai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 21 sausio 2008 - 13:13
QUOTE(biologė @ 2008 01 21, 14:12)
Kaip smagu, kad šitaip pataikei thumbup.gif  Tai sveikinu su geru pirkinuku 4u.gif
Beje, nubėk paskaityt į temelę "pabodę kvepalai". Ten tokia suntea, kuri, kaip supratau, nesidomi kvepalais, rašo kaip tik apie Dioro Dune Sun (beje, pasidairiau interneto džiunglėse, nes Dune man labai patinka... tai tikrai aliejiniu pagrindu jie pagaminti, vasariniai).

dekui 4u.gif kolkas vieninteliai del kuriu negaliu atsidziaugti sitaip biggrin.gif
aga, permesiu akim ka raso, man ir Dune labai patinka, o dar perskaiciau, kad ieina juodieji serbentai, tai isvis baisiai sudomino bigsmile.gif
Atsakyti