Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(sfera @ 2008 01 06, 17:44)
user posted image

sveikos,
susipazinau sendies su siais kvepalais, kvepiu visa nuo galvos iki koju. ir kuo toliau tuo labiau klimpstu. ypac patinka citrusai su lengvu juros bangu alsavimu. bet pati grozi pajutau tik isejusi i salty tumet jie isskaidrejo ir liko tik vidurziemio juros pakrantes kvapas. neliko aplinkui ziemos tik begaline jura  wub.gif labai nustebino kad juose nera trenktumo kurio pilna guerlaino shalimar, jie labai saviti. kazkas ko jieskai visa gyvenima bet netiiketai atrandi. prabanga slypinti paprastume.. kai uzuodus kvapa gali ji net isgirsti, vidum pajusti visas natas ir kureju sudeta meile i juos  wub.gif
jie pirmi mano sarase  biggrin.gif

Sedziu dabar ir kaifuoju wub.gif wub.gif wub.gif aciu Leliux, pagaliau pratestavau sita kvapa thumbup.gif Toks gaivus thumbup.gif o citrusiukai kokie superiniai thumbup.gif ... man asmeniskai labai primena BVLGARI au the Blanc kvapa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 19, 15:12)
matet Caleche parduoda rolleyes.gif

Jau nebe blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2008 01 19, 15:21)
Sedziu dabar ir kaifuoju  wub.gif  wub.gif  wub.gif  aciu Leliux, pagaliau pratestavau sita kvapa  thumbup.gif  Toks gaivus  thumbup.gif o citrusiukai kokie superiniai  thumbup.gif ... man asmeniskai labai primena BVLGARI au the Blanc kvapa  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nooori? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 19, 17:43)

nagi taip blush2.gif
Laikosi labai gerai thumbup.gif ... savo Dioro jau nejauciu... vien Hermes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo degu: 19 sausio 2008 - 16:50
QUOTE(degu @ 2008 01 19, 16:49)
nagi taip  blush2.gif
Laikosi labai gerai  thumbup.gif ... savo Dioro jau nejauciu... vien Hermes  wub.gif

prie dior'o savo gal jau pripratai ax.gif
o sie sodai laikosi gerai, bet turiu ir geriau besilaikanciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 19, 18:04)
prie dior'o savo gal jau pripratai  ax.gif
o sie sodai laikosi gerai, bet turiu ir geriau besilaikanciu  rolleyes.gif

gaiviu? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
VJS karštinė tęsiasi bigsmile.gif bigsmile.gif

Ech, visai džiaugiuosi, kad dėl jų nepamečiau galvos. Grėsmingu greičiu populiarėja
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2008 01 19, 17:06)
gaiviu?  blush2.gif  ax.gif

turiu ir gaiviu biggrin.gif pvz Miracle rolleyes.gif turbut vieninteliai is gaivesniu unsure.gif blush2.gif
QUOTE(centifolija @ 2008 01 19, 18:02)
Grėsmingu greičiu populiarėja

va va... unsure.gif bet nieko, tuoj visus is PE ispirks. daugiau, tikekimes, neuzves, nieks is niekur nesisius, tuo ir baigsis sodu manija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 19 sausio 2008 - 18:11
QUOTE(leliux @ 2008 01 19, 18:10)
va va...  unsure.gif bet nieko, tuo visus is PE ispirks. daugiau, tikekimes, neuzves, nieks is niekur nesisius, tuo ir baigsis sodu manija  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet palauk, dar yra Nilo sodai bigsmile.gif Man, paskubom uostant, Nilo sodai patiko labiau. Norėč vėl kvėptelėti.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 19, 20:10)
turiu ir gaiviu  biggrin.gif pvz Miracle  rolleyes.gif turbut vieninteliai is gaivesniu  unsure.gif  blush2.gif

va va...  unsure.gif bet nieko, tuoj visus is PE ispirks. daugiau, tikekimes, neuzves, nieks is niekur nesisius, tuo ir baigsis sodu manija  bigsmile.gif

blink.gif negazdink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 19, 18:12)
Bet palauk, dar yra Nilo sodai  bigsmile.gif Man, paskubom uostant, Nilo sodai patiko labiau. Norėč vėl kvėptelėti.

neuosciau ju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 19, 18:12)
Bet palauk, dar yra Nilo sodai  bigsmile.gif Man, paskubom uostant, Nilo sodai patiko labiau. Norėč vėl kvėptelėti.

O kur ju yra? bigsmile.gif Vilniuje nei vienam PE nemačiau g.gif
Atsakyti