Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(kackac @ 2008 01 15, 23:30)
Labai noreciau pauostyt Kelly Caleche kvapa  rolleyes.gif . Gal matet kur jo Vilniuje yra?

Deja, deja, bet Vilniuj pirkti jo nėra schmoll.gif Tikiuosi, kad tik kol kas. Gal PE atveš, paskatinti sodų sėkmės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 01 15, 18:31)
Niu nemanau,kad jie taps deficitu...wienetai,kuriems jie patinka.. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2008 01 16, 09:12)
Deja, deja, bet Vilniuj pirkti jo nėra  schmoll.gif Tikiuosi, kad tik kol kas. Gal PE atveš, paskatinti sodų sėkmės  g.gif

Tai va, tokia čia ir sėkmė - Kosmeta sako, kad mažai kas perka... Čia tik mes, maniakės, susižavėjom, bet kiek mūsų yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 16, 10:16)
Papildyta:

Tai va, tokia čia ir sėkmė - Kosmeta sako, kad mažai kas perka... Čia tik mes, maniakės, susižavėjom, bet kiek mūsų yra... g.gif

kosmeta kalbėjo ne apie Kelly Caleche, o apie Viduržemio sodus. smile.gif Ir tuo mane pradžiugino. Labai gerai, tiesiog nuostabu, kad jie mažai kam patinka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 16, 10:27)
kosmeta  kalbėjo ne apie Kelly Caleche, o apie Viduržemio sodus.  smile.gif  Ir tuo mane pradžiugino. Labai gerai, tiesiog nuostabu, kad jie mažai kam patinka...  thumbup.gif

Taip, žinau, būtent apie VJS. Sapho rašė, kad gal Caleche atveš, paskatinti sodų sėkmės, bet Kosmeta (pati PE dirbanti) rašo, kad vienetai tik VJS perka (kas, aišku, yra gerai), bet todėl gi turbūt ir Caleche neatveš... tongue.gif
Atsakyti
Gerbiamosios, gal kuriai nors jusu teko laime uostyti "Caleche" (tie, senieji)? Ar negaletumete apibudinti?
Atsakyti
Man regis, ne taip jau ir mažai yra juos uosčiusių g.gif Iš manęs apibūdintoja nekokia, bet vis vien pasidalinsiu, ką pamenu.
Vieną kartą turėjau tą laimę ant lapuko - klasikinis, man pasirodė kiek šiprinis, lengvai šiltas kvapas, po kurio laiko taip maloniai šienu kvepėt ima smile.gif (Mintį apie šieną pakišo Seeme, tai taip ir prikibo).
Man patiko.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 18, 14:54)
Gerbiamosios, gal kuriai nors jusu teko laime uostyti "Caleche" (tie, senieji)? Ar negaletumete apibudinti?

Teko, teko. Jie buvo pirmieji mano uostyti aldehidiniai kvepalai - viršutinės natos pasirodė per stiprios (kaip, beje, ir Chanel Nr. 5). Aldehidai su citrusais manęs nesužavėjo.
O joms nudusus išlenda smagi šiprinė puokštė, mediena (jokio ten šieno nėra tongue.gif, nebent į šapalius suskaldyta mediena). Gaila, kad kelis lašiukus turėjau. Gal kas nupurkštų 10-15 ml? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu. Pagal visas natas labai panasu i Balmain de Balmain, tai man ir parupo baisiai, kaip ten su tuo kvapu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 18, 15:54)

Siandien juos gavau. Palauk diena -kita, pranesiosiu, papasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 18, 16:13)
Teko, teko. Jie buvo pirmieji mano uostyti aldehidiniai kvepalai - viršutinės natos pasirodė per stiprios (kaip, beje, ir Chanel Nr. 5). Aldehidai su citrusais manęs nesužavėjo.
O joms nudusus išlenda smagi šiprinė puokštė, mediena (jokio ten šieno nėra  tongue.gif, nebent į šapalius suskaldyta mediena). Gaila, kad kelis lašiukus turėjau. Gal kas nupurkštų 10-15 ml? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, ir man, ir man (man ir 14.4 ml uztektu lotuliukas.gif lotuliukas.gif )!
Papildyta:
QUOTE(neaiski @ 2008 01 18, 16:14)
Siandien juos gavau. Palauk diena -kita, pranesiosiu, papasakosiu  smile.gif

Oj lauksim, lauksim... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 15, 20:32)
dolce vita labai tingiu ieskot bet kuo kvepia Caleche? radau rusiska saita kur ju yra ir kaina nesikandzioja blush2.gif

Anksčiau buvau rašius va tai blush2.gif

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 25, 23:09)
Na va, apturėjau laimę prisimint geruosius senuosius Caleche rolleyes.gif :

user posted image

Įspūdžiai malonūs. Tikėjausi kad po tiek laiko jie man pasirodys gana senoviški, praradę savo aktualumą, bet visai ne. ax.gif 
Kaip ir seniau taip ir dabar galiu pasakyti tą patį - labai elegantiškas kvapas, visai nesunkus, santūrus. Pradžioje jaučiasi labai subtili rūgštelė, aldehidinės ir švelnios žalumos natos (asocijuojasi su šienu hihihi.gif ), vėliau rūgštelė dingsta, atsiranda daugiau saldumo, bet labai delikataus, švelnių gėlių niuansų. Bazinėse natose kedras jaučiasi gana ryškiai (kaip ir daugelyje Hermes kūrinių). Jei kvapą galima būtų palyginti su audiniu, mano asociacijos būtų su aukštos kokybės linu. Man jis atrodo tinkamas moteriai, kuri moka elgtis visuomenėje, gana santūri, neišsišokanti (liaudyje vadinama "taktiška"), elegantiška ir labai skoninga. rolleyes.gif 
Va sudėtis:
Pradinės: aldehidai, citrina, bergamotė, neroli
Širdies: jazminas, rožė, pakalnutė, irisas
Bazinės: kedras, vetiveris, sandalmedis, ąžuolo sąmanos

Ir dar papildysiu, kad ryškiausiai iš visų sudedamųjų dalių man pasijuto švelnūs citrusai (jie suteikia tą lengvą rūgštelę), pakalnutė, aldehidai (vėsumo ir rafinuotumo), irisas (minkštumo) ir kedras (sukuria tą specifinę Hermes būdingą bazę, kurią turi ir VJS, ir Merveilles, ir Hiris). Taip ir norisi apibūdinti - vėsiai jaukus. Vėsumas ne šaltas, o labiau drungnas, tarsi vasarošiltis vanduo po kaitrios vasaros dienos. rolleyes.gif

Labai įdomu bus išgirsti neaiski įspūdžius. 4u.gif Kuo daugiau bus nuomonių - tuo geriau. thumbup.gif
Beje, neaiski, kaip tavasis buteliukas atrodo? Taip pat kaip šioje nuotraukoje? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 19 sausio 2008 - 02:45
matet Caleche parduoda rolleyes.gif
Atsakyti