Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Levereti @ 2008 01 15, 09:06)
O kiek kainuoja PE Hermes kvapalai?

Ziurint kurie, Vidurzemio sodai kainuoja 199 Lt 4u.gif
Atsakyti
o koks kiekis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2008 01 15, 10:55)
o koks kiekis?smile.gif

100 ml bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 15, 12:17)

bigsmile.gif thumbup.gif Reiks nulekt ir man, nes is aprasymu tai laaaaabai susidomejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 15, 02:00)

Vajatus... kaip gražu wub.gif Norisi net iliustracijos kokios tai rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
Miargai, reklamą tiems VJS pavarot geerą. thumbup.gif Tuoj PE jų neliks. O kai vėl atvež, tai kainą užmes... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 15, 17:44)
Miargai, reklamą tiems VJS pavarot geerą.  thumbup.gif  Tuoj PE jų neliks. O kai  vėl atvež, tai kainą užmes...  biggrin.gif

blink.gif man dar menuo iki gimtadienio plem negi teks si menesi kaulyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 15, 16:00)
blink.gif man dar menuo iki gimtadienio plem negi teks si menesi kaulyt  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu. bigsmile.gif Ir man beveik mėnuo iki tortadienio, bet nelaukiau, iškaulyjau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 15, 18:09)
Nu.  bigsmile.gif Ir man beveik mėnuo iki tortadienio,  bet nelaukiau, iškaulyjau.  biggrin.gif

verysad.gif maniskis lauks gimtadienio. nu tikiuosi jie netaps deficitu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niu nemanau,kad jie taps deficitu...wienetai,kuriems jie patinka.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 15, 15:44)
Miargai, reklamą tiems VJS pavarot geerą.  thumbup.gif  Tuoj PE jų neliks. O kai  vėl atvež, tai kainą užmes...  biggrin.gif

Tai tegu tik veža greičiau bigsmile.gif ir dar Nilo sodus papildomai. bigsmile.gif O paskui pageidautina ir Caleche, Rouge, Hiris ir visus kitus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 15, 21:40)
Tai tegu tik veža greičiau bigsmile.gif  ir dar Nilo sodus papildomai. bigsmile.gif O paskui pageidautina ir Caleche, Rouge, Hiris ir visus kitus. lotuliukas.gif

dolce vita labai tingiu ieskot bet kuo kvepia Caleche? radau rusiska saita kur ju yra ir kaina nesikandzioja blush2.gif
Atsakyti