Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(F_A @ 2008 01 14, 13:45)
EE, ne!!! unsure.gif

QUOTE(ostra @ 2008 01 14, 14:26)
Tikiuosi,nebus taip  doh.gif

Man tai nebutu nieko keisto biggrin.gif , mat Vakaru Europoje jie jau buvo pirmoje vietoje pagal populiaruma (tik nepamenu kurie - Nilo ar Vidurzemio g.gif ), o ir šiaip nuolat laikosi vasarinių kvapų topuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 14 sausio 2008 - 15:01
Kas įdomiausia, VJS daugumoje int. puslapių pažymėti kaip limituoto leidimo, jau nuo pat jų pasirodymo 2003 m. biggrin.gif Ačių dievui, kad taip nėra. O Nilo sodai nėra limituota versija. Jei LT atsiras ir Nilo sodai, manau bus pakankamai ir jų gerbėjų (gal net daugiau, nei VJS, nes Nilas daug paprastesnis, priimtinesnis uoslei kvapas). O kolkas bent kol masiškai visose kosmetikos parduotuvėse jais neprekiauja, tai nėr šansų nurungti LB dolčės su kabanu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 14, 13:45)
tai marinuotais agurkeliais kvepia, jokiu ten puveku neuzuodziu schmoll.gif

nei puveku, nei agurkeliu ten nera schmoll.gif
svara ir gaiva. citrina su druskyte ir svelnus prieskoniukai wub.gif
taip tik visokiem mesos patiekalam naudoju mexikietiskus vistienos prieskonius. tai vat, juos svelniai jauciu soduose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 14, 16:03)
nei puveku, nei agurkeliu ten nera  schmoll.gif
svara ir gaiva. citrina su druskyte ir svelnus prieskoniukai  wub.gif
taip tik visokiem mesos patiekalam naudoju mexikietiskus vistienos prieskonius. tai vat, juos svelniai jauciu soduose  wub.gif

Matai kokios skirtingos nosys biggrin.gif marinuotus agurkelius su krapais virsutinese natose tai ne as viena juose uzuodziu blush2.gif
Atsakyti
Ant vienos rankos užpurškiau Cinema, ant kitos - VJS. Vyrui daviau pauostyti po 5 minučių - Cinema sako gerai, o VJS - agurkai rauginti supuvę lotuliukas.gif

O po valandos jis išbrokavo Cinema, o VJS jam patiko biggrin.gif

Taip kad pasipurškius VJS, 10-15 minučių reikia paasedėti namuose, o po to tik į lauką galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 14, 16:08)
Matai kokios skirtingos nosys biggrin.gif marinuotus agurkelius su  krapais virsutinese natose tai ne as viena juose uzuodziu blush2.gif

del svelniu krapu pradinese natose tai sutinku. jauciu ir as. o agurkeliu nima nima schmoll.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 01 14, 17:13)
Ant vienos rankos užpurškiau Cinema, ant kitos - VJS. Vyrui daviau pauostyti po 5 minučių - Cinema sako gerai, o VJS - agurkai rauginti supuvę  lotuliukas.gif

O po valandos jis išbrokavo Cinema, o VJS jam patiko biggrin.gif

Taip kad pasipurškius VJS, 10-15 minučių reikia paasedėti namuose, o po to tik į lauką galima  smile.gif

Na va kaip cia idomu g.gif labai noriu ju pauostyt blush2.gif ir vis neiseina doh.gif
Atsakyti
as tai jokiu agurku anei kreapu nejauciu schmoll.gif kaip jau minejau, man citrusai+zalia arbata+tabakas
Atsakyti
O man kvepia lentpjūve vidury šlapio miško, vasarą.. Nuostabus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 01 14, 16:55)

Man tai ne lentpjūve, o miško nameliu kur nors Provanse, po lietaus, kai gali išsitiest ant palapinės, ištrauktos iš pašiūrės, ar seno dekio po lauramedžiu ar alyvmedžiu, užuost netoliese tekantį upelį, žolynus wub.gif . Tada toks gaivališkas Viduržemio jūros regiono kvapas persismelkia į plaukus, drabužius.
Arba seno Provanso namo kvapas wub.gif . Kai tu juo ir jame tiesiog gyveni.
Arba kaitra provincijos laukų vidury, kai vėjas atneša lašelį gaivos nuo jūros.

Įsimylėjau wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 07, 08:38)
Ar zinojote, kad tik 4 liukso klases kvepalu gamintojai turi savo nosis. Tai yra Chanel, Patou, Caron ir, aisku, Hermes.
Cia pora idomiu straipsneliu apie Hermes parfumerijos vada Jean-Claude Ellena:
Perfume`s master of minimalism
Scent of a man

Ačiū Seeme už įdomią informaciją. 4u.gif Būtų šaunu dar ją patalpint prie Kvepalų kūrėjų. mirksiukas.gif
QUOTE(ostra @ 2008 01 14, 12:39)
Hermes Un Jardin en Mediterranee
Viskas,jie mano,noriu,perku !

lotuliukas.gif
QUOTE(Africa @ 2008 01 14, 15:20)
Kas įdomiausia, VJS daugumoje int. puslapių pažymėti kaip limituoto leidimo,  jau nuo pat jų pasirodymo 2003 m.  biggrin.gif  Ačių dievui, kad taip nėra.

Aha, daug kur taip rašoma, įdomu kodėl? mastau.gif
QUOTE(Evah @ 2008 01 14, 16:55)

Kvapas tikrai šlapias ir mediena labai jaučiasi. drinks_cheers.gif Nors man su lentpjūve labiau asocijuojasi Eau des Merveilles - tokios drėgnos, kvapnios medžio skiedros. ax.gif
QUOTE(agneklimjan @ 2008 01 14, 23:02)
Man tai ne lentpjūve, o miško nameliu kur nors Provanse, po lietaus, kai gali išsitiest ant palapinės, ištrauktos iš pašiūrės, ar seno dekio po lauramedžiu ar alyvmedžiu, užuost netoliese tekantį upelį, žolynus  wub.gif . Tada toks gaivališkas Viduržemio jūros regiono kvapas persismelkia į plaukus, drabužius.
Arba seno Provanso namo kvapas  wub.gif . Kai tu juo ir jame tiesiog gyveni.
Arba kaitra provincijos laukų vidury, kai vėjas atneša lašelį gaivos nuo jūros.

Vajatus... kaip gražu wub.gif Norisi net iliustracijos kokios tai rolleyes.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 15 sausio 2008 - 02:33
O kiek kainuoja PE Hermes kvapalai?
Atsakyti