Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(sfera @ 2008 01 07, 13:50)
butent kad vidurziemi nes PE kitokiu neturejo tongue.gif kas liecia hermesus

QUOTE(katalike @ 2008 01 07, 13:51)
nu nebent PE pakiso nilo sodus lotuliukas.gif bet abejoju biggrin.gif o siaip juk nilo sodai saldesni turetu buti g.gif vidurzemio tai visiskai nesaldus

Tai až žinau, kad PE kol kas , turi tik Viduržemį. Bet kai uosčiau Nilo sodus, tai rašiau įspūdžius tokius, kokius jūs rašote apie viduržemį. biggrin.gif Ir jie visai skirtingi, nepanašūs man. Beje, Nilo sodai nepaliko jokio įspūdžio, asociacijos - jau kažkur kažkas buvo tokio pat. Dejavu. doh.gif
Atsakyti
dabar turiu nauja galvos skausma doh.gif vis uostau ir uostau, net galva prasvieseja...
Atsakyti
Aš irgi pasidėjusi po nosimi lapelį su Viduržemio sodais - vis gi šiame kvape yra, kas erzina, keistas saldumas cool.gif
Atsakyti
klausykit, o negali buti taip, kad skirtinguose PE skirtingi sodai: vienur nilo sodai, kitur - vidurzemio juros? gal susimaise lotuliukas.gif ar tycia taip g.gif as irgi kaip sfera uosciau savanoriu rimi PE, o i pavadinima tai ir nezvilgtelejau net
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 sausio 2008 - 18:01
QUOTE(katalike @ 2008 01 07, 19:57)
klausykit, o negali buti taip, kad skirtinguose PE skirtingi sodai: vienur nilo sodai, kitur - vidurzemio juros? gal susimaise lotuliukas.gif ar tycia taip g.gif as irgi kaip sfera uosciau savanoriu rimi PE, o i pavadinima tai ir nezvilgtelejau net

savanoriu tikrai vidurziemio rankose laikiau biggrin.gif
Atsakyti
a, nu aisku tada. nusisvaigau as cia biggrin.gif
Atsakyti
Hermes Un Jardin en Mediterranee
Viskas,jie mano,noriu,perku ! O dabar uostau ir alpstu nuo lengvo kartumo ir medienos ,nuo "pūvančių lapų" kvapo!Tikrai daug metų ieškojau kažko panašaus.
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2008 01 14, 14:39)
Hermes Un Jardin en Mediterranee
Viskas,jie mano,noriu,perku ! O dabar uostau ir alpstu nuo lengvo kartumo ir medienos ,nuo "pūvančių lapų" kvapo!Tikrai daug metų ieškojau kažko panašaus.

Dabar ir aš jau nieko nesuprantu - iš kur tie pūvantys lapai Viduržemio sodose g.gif Nilo sodai, tai man tikrai kažkokiom švendrėm atsiduoda, o Viduržemis, tai tikrai agurkų rasalas ir ryški citrina smile.gif

O citrina, tu jauti?
Atsakyti
Na ką, panašu, kad "Viduržemio sodai" nurungs "Light Blue" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 07, 13:56)
Tai až žinau, kad PE kol kas , turi tik Viduržemį. Bet kai uosčiau Nilo sodus, tai rašiau įspūdžius tokius, kokius jūs rašote apie viduržemį.  biggrin.gif  Ir jie visai skirtingi, nepanašūs man. Beje, Nilo sodai nepaliko jokio įspūdžio, asociacijos - jau kažkur kažkas buvo tokio pat.  Dejavu.  doh.gif

man Nilo sodai irgi nepaliko jokiu ispudziu, lygiai nuli schmoll.gif O va vidurzemio sodai, kuriu paskutini buteliuka nugriebiau CUP'e, tai marinuotais agurkeliais kvepia, jokiu ten puveku neuzuodziu schmoll.gif

QUOTE(Sapho @ 2008 01 14, 13:34)
Na ką, panašu, kad "Viduržemio sodai" nurungs "Light Blue"  hihihi.gif

EE, ne!!! unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jantra @ 2008 01 14, 13:32)
Dabar ir aš jau nieko nesuprantu - iš kur tie pūvantys lapai Viduržemio sodose g.gif  Nilo sodai, tai man tikrai kažkokiom švendrėm atsiduoda, o Viduržemis, tai tikrai agurkų rasalas ir ryški citrina smile.gif

O citrina, tu jauti?

taip taip agureckai wub.gif
Atsakyti
O man ryškiausias lapų kvapas,nors tu ką doh.gif
Dabar šiaip ne į temą,tik apie mūsų uoslės ypatumus.
Mačiau dokumentinį filmą apie feromonus,apie tai,kaip žmogus sau susiranda sau artimą žmogų pagal kvapą.Atliko tokį eksperimentą-patrynė vyriškio pažastį blink.gif servetėle,ir davė pauostyti kelioms moterims.Vienai iš jų servetėlė kvepėjo žibuoklėmis!

Na ką, panašu, kad "Viduržemio sodai" nurungs "Light Blue" hihihi.gif

Tikiuosi,nebus taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2008 01 14, 14:26)
O man ryškiausias lapų kvapas,nors tu ką  doh.gif
Dabar šiaip ne į temą,tik apie mūsų uoslės ypatumus.
Mačiau dokumentinį filmą apie feromonus,apie tai,kaip žmogus sau susiranda sau artimą žmogų pagal kvapą.Atliko tokį eksperimentą-patrynė vyriškio pažastį  blink.gif  servetėle,ir davė pauostyti kelioms moterims.Vienai iš jų servetėlė kvepėjo žibuoklėmis!

Na ką, panašu, kad "Viduržemio sodai" nurungs "Light Blue"  hihihi.gif

Tikiuosi,nebus taip  doh.gif

Kodėl taip visi iš proto eina dėl tų sodų g.gif schmoll.gif

Įdomus kvapas, bet taip kvepėti tikrai nenorėčiau.
Atsakyti