Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 04, 23:49)
Aš irgi pasigirsiu - ryt pėdinu į paštą pasiimti Seeme's „smulkaus paketo“ lotuliukas.gif Hermes Eau des Merveilles

QUOTE(Minerva @ 2008 01 05, 14:39)
O aš juos šiandien irgi gavau nail.gif Puikūs kvepalai. Kaip šalto vėjo gūsis su šalto saldumo užuominomis wub.gif

QUOTE(biologė @ 2008 01 05, 19:59)
Visos čia tik sveikinasisi tongue.gif  Aš irgi sveikinu, kvepėkit ir džiaukitės tais stebuklais thumbup.gif  Pasveikinkit ir mane - vakar gavau visą kibirą Viduržemio sodų, šiandien jais ir kvepiu wub.gif  Gavau ir mėginuką Hermes Rouge Eau Delicate ar kaip ten jis, bet su šituo galit nesveikinti lotuliukas.gif

Sveikinimai didžiausi visoms! user posted image
QUOTE(sfera @ 2008 01 06, 16:44)
user posted image

sveikos,
susipazinau sendies su siais kvepalais, kvepiu visa nuo galvos iki koju. ir kuo toliau tuo labiau klimpstu. ypac patinka citrusai su lengvu juros bangu alsavimu. bet pati grozi pajutau tik isejusi i salty tumet jie isskaidrejo ir liko tik vidurziemio juros pakrantes kvapas. neliko aplinkui ziemos tik begaline jura  wub.gif labai nustebino kad juose nera trenktumo kurio pilna guerlaino shalimar, jie labai saviti. kazkas ko jieskai visa gyvenima bet netiiketai atrandi. prabanga slypinti paprastume.. kai uzuodus kvapa gali ji net isgirsti, vidum pajusti visas natas ir kureju sudeta meile i juos
jie pirmi mano sarase  biggrin.gif

Kaip gražai apibūdinai. wub.gif Ale ir sekasi gi tau, kad nuo galvos iki kojų kvepi, net užpavydėjau cool.gif biggrin.gif man vos pavyko prisiprašyt kad ant rankos papurkštų... blush2.gif O aš dar priėjau išvadą, kad man jų kvapas primena namuose iškeptą duoną su kmynais ant ajero lapų. rolleyes.gif
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 06, 19:57)
uzsisakiau elixyra neuoscius net edt, tikiuosi nereiks iskart atsikratyt ju... bet kadangi greitu laiku negausiu, ryt sakau reiks jamt vidurziemio sodus nail.gif

Lauksim atsiliepimų. 4u.gif

Papildyta:
Kosmeta, ar matai kas darosi? bigsmile.gif Dabar laikas būtų dar Nilo sodams pasirodyti. mirksiukas.gif O paskui ir visiems kitiems. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 07, 00:45)
Sveikinimai didžiausi visoms! user posted image

Kaip gražai apibūdinai. wub.gif Ale ir sekasi gi tau, kad nuo galvos iki kojų kvepi, net užpavydėjau cool.gif  biggrin.gif man vos pavyko prisiprašyt kad ant rankos papurkštų... blush2.gif O aš dar priėjau išvadą, kad man jų kvapas primena namuose iškeptą duoną su kmynais ant ajero lapų. rolleyes.gif 

Lauksim atsiliepimų. 4u.gif

Papildyta:
Kosmeta, ar matai kas darosi? bigsmile.gif Dabar laikas būtų dar Nilo sodams pasirodyti. mirksiukas.gif O paskui ir visiems kitiems. biggrin.gif

konsultante mane daznai mato tai negaili biggrin.gif o ir nebuvo tokio atvejo savanoriu PE kad gailetu papurkst g.gif schmoll.gif

sito nepajutau, kaip ir slapiu lapu, krapu, kmynu ar agurkeliu schmoll.gif lotuliukas.gif man jie atsiskleide jura, gelem, lengvu brizu, veliau islindo baltas muskusas kuri dievinu ir lengvas ka tik nupjauto bambuko kvapas. beje jie lengvi bet sugebejo permust salvadoro dali clasic parfum blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 06 sausio 2008 - 22:56
Ar zinojote, kad tik 4 liukso klases kvepalu gamintojai turi savo nosis. Tai yra Chanel, Patou, Caron ir, aisku, Hermes.
Cia pora idomiu straipsneliu apie Hermes parfumerijos vada Jean-Claude Ellena:
Perfume`s master of minimalism
Scent of a man

Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 06, 22:54)

sito nepajutau, kaip ir slapiu lapu, krapu, kmynu ar agurkeliu  schmoll.gif  lotuliukas.gif  man jie atsiskleide jura, gelem, lengvu brizu, veliau islindo baltas muskusas kuri dievinu ir lengvas ka tik nupjauto bambuko kvapas. beje jie lengvi bet sugebejo permust salvadoro dali clasic parfum  blink.gif  lotuliukas.gif

Na jūra, gėlės ir brizas labai negreit pasirodo... biggrin.gif o pradžia tokia maloniai aštriai žolinė-prieskoninė. Mman primena krapus ir raugą agurkinį. Ir tai ne trūkumas, o didelis pliusas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 07, 08:44)
Na jūra, gėlės ir brizas labai negreit pasirodo... biggrin.gif  o pradžia tokia maloniai aštriai žolinė-prieskoninė.  Mman primena krapus ir raugą agurkinį.  Ir tai ne trūkumas, o didelis pliusas.  rolleyes.gif

Matyt, rudeniop tik raugi, vakuoji, konservuoji, todėl ir tokios asociacijos lotuliukas.gif Man pradžia aiškiausias saulės įkaitintas miškas netoli pelkės tongue.gif (nes beveik nebekonservuoju... ačiū dievui, šeimyna atsivalgė)
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 07, 09:29)
Matyt, rudeniop tik raugi, vakuoji, konservuoji, todėl ir tokios asociacijos lotuliukas.gif  Man pradžia aiškiausias saulės įkaitintas miškas netoli pelkės tongue.gif  (nes beveik nebekonservuoju... ačiū dievui, šeimyna atsivalgė)

Oi ne, neraugiu ir nekonservuoju... net nesu to niekada dariusi. doh.gif O mišką tu geriau pažįsti, žinioj. biggrin.gif Na va dabar po 2 val. jau saldžiau kvepia... raugas pabėgo.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 07, 11:32)
Oi ne, neraugiu ir nekonservuoju... net nesu to niekada dariusi.  doh.gif  O mišką tu geriau pažįsti, žinioj.  biggrin.gif  Na va dabar po 2 val. jau saldžiau kvepia...  raugas pabėgo.

o man pirma islindo pjaustyti citrusai g.gif ( citrina su druska ir tekila:geda2: )reiks dar karta isbandyt ir patikrint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 07 sausio 2008 - 11:06
na ka. pauosciau ir as ta taip visur apdainuota aromata. iskart patyriau kazka panasaus i deja vu. kazkas is praeities. labiausiai man jauciasi citrusai, zalia arbata. jokiu geliu ir po valandos nejauciu. na, o maloniausias dalykas man pasirode tai ta tabako nata. sakyciau, ji ir daro kvapa isskirtini. visus metus vargu ar as ji 'deveciau'. vasara, pavasari - taip. man tai kokybiskas saltas vasarinis kvapas. Well done, Hermes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 sausio 2008 - 11:16
QUOTE(katalike @ 2008 01 07, 13:14)
na ka. pauosciau ir as ta taip visur apdainuota aromata. iskart patyriau kazka panasaus i deja vu. kazkas is praeities. labiausiai man jauciasi citrusai, zalia arbata. jokiu geliu ir po valandos nejauciu. na, o maloniausias dalykas man pasirode tai ta tabako nata. sakyciau, ji ir daro kvapa isskirtini. visus metus vargu ar as ji 'deveciau'. vasara, pavasari - taip. man tai kokybiskas saltas vasarinis kvapas. Well done, Hermes.

drinks_cheers.gif ir man taip pat buvo su deja vu.
o zinok jie tikrai graziai atsiskleidzia ziema, lyg turetum visa laika salia saves vidurzemio salele kai aplinkui salta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 07, 11:06)
o man pirma islindo pjaustyti citrusai  g.gif ( citrina su druska ir tekila:geda2: )reiks dar karta isbandyt ir patikrint  g.gif

QUOTE(katalike @ 2008 01 07, 11:14)

mergičkos, toks jausmas, kad abi kalbat ne apie Viduržemio, o apie Nilo sodus... bigsmile.gif biggrin.gif Man būtent Nilo sodai iškart trenkia aiškiais citrusais su žalia arbata... g.gif Ir tabakas yra gale... Net patikėt sunku, kad kalbat apie Viduržemį. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 07 sausio 2008 - 13:46
QUOTE(Africa @ 2008 01 07, 15:45)
mergičkos, toks jausmas, kad abi kalbat ne apie Viduržemio, o apie Nilo sodus... bigsmile.gif  biggrin.gif  Man būtent Nilo sodai iškart trenkia aiškiais citrusais su žalia arbata...  g.gif  Ir tabakas yra gale... Net patikėt sunku, kad kalbat apie Viduržemį.  lotuliukas.gif

butent kad vidurziemi nes PE kitokiu neturejo tongue.gif kas liecia hermesus
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 07, 13:45)
mergičkos, toks jausmas, kad abi kalbat ne apie Viduržemio, o apie Nilo sodus... bigsmile.gif  biggrin.gif  Man būtent Nilo sodai iškart trenkia aiškiais citrusais su žalia arbata...  g.gif  Ir tabakas yra gale... Net patikėt sunku, kad kalbat apie Viduržemį.  lotuliukas.gif

nu nebent PE pakiso nilo sodus lotuliukas.gif bet abejoju biggrin.gif o siaip juk nilo sodai saldesni turetu buti g.gif vidurzemio tai visiskai nesaldus
Atsakyti