Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

rasiau kvepaluose, bet dar cia parasysiu, nes lb emergency biggrin.gif

"Gal kas galetu pasakyti apie Hermes Eau des merveilles, yra edt ir edp eliksir ar kvapas labai skiriasi? Nutariau juos isigyti tik pagal aprasyma, akluoju budu, skaiciau tik apie edt, o elixiras misle man...tai nzn ka uzsisakyti...ar labai skiriasi?"
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 06, 16:53)
rasiau kvepaluose, bet dar cia parasysiu, nes lb emergency biggrin.gif

"Gal kas galetu pasakyti apie Hermes Eau des merveilles, yra edt ir edp eliksir ar kvapas labai skiriasi? Nutariau juos isigyti tik pagal aprasyma, akluoju budu, skaiciau tik apie edt, o elixiras misle man...tai nzn ka uzsisakyti...ar labai skiriasi?"

Tai čia neklykavus, tinginėle lotuliukas.gif , atsiversk šitos pačios temos 5 puslapį ir pasiskaityk, ką mudvi su Seeme tuo klausimu galvojam, lyg ir dar kažkas kažką ten papildė. Mano požiūriu - labai skiriasi, galėtų būt visai skirtingais pavadinimais abu.
Papildyta:
QUOTE(sfera @ 2008 01 06, 16:44)
sveikos,
susipazinau sendies su siais kvepalais, kvepiu visa nuo galvos iki koju. ir kuo toliau tuo labiau klimpstu. ypac patinka citrusai su lengvu juros bangu alsavimu. bet pati grozi pajutau tik isejusi i salty tumet jie isskaidrejo ir liko tik vidurziemio juros pakrantes kvapas. neliko aplinkui ziemos tik begaline jura  wub.gif labai nustebino kad juose nera trenktumo kurio pilna guerlaino shalimar, jie labai saviti. kazkas ko jieskai visa gyvenima bet netiiketai atrandi. prabanga slypinti paprastume.. kai uzuodus kvapa gali ji net isgirsti, vidum pajusti visas natas ir kureju sudeta meile i juos  wub.gif
jie pirmi mano sarase  biggrin.gif

Šių metų pradžia hermesininkėms sėkminga - visos aplink (aš irgi blush2.gif ) tik džiaugiasi naujais turtais thumbup.gif
Nuostabiai aprašei, sfera thumbup.gif Akivaizdu, kad tai tikrai tavo kvepalai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 06, 19:09)
Tai čia neklykavus, tinginėle lotuliukas.gif , atsiversk šitos pačios temos 5 puslapį ir pasiskaityk, ką mudvi su Seeme tuo klausimu galvojam, lyg ir dar kažkas kažką ten papildė. Mano požiūriu - labai skiriasi, galėtų būt visai skirtingais pavadinimais abu.

ajajai, shame on me blush2.gif man sian labai sunkus rytas buvo ir diena, permeciau tema nieko neradau thumbup.gif lotuliukas.gif jooo doh.gif aciuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 06, 20:09)
Papildyta:

Šių metų pradžia hermesininkėms sėkminga - visos aplink (aš irgi blush2.gif )  tik džiaugiasi naujais turtais thumbup.gif 
Nuostabiai aprašei, sfera thumbup.gif  Akivaizdu, kad tai tikrai tavo kvepalai wub.gif

biggrin.gif beliko nusipirkt
sendien PE paprasiau papurkst ant lapelio(pasimokiau kad jei nepatiks kvapas persekios) bet tik gavusi lapeli iskart atkisau riesa doh.gif :lotuliukas:baisi liga kvepalai doh.gif lotuliukas.gif

mano anytai iki siol neadeina kodel as del kvepalu kreizeju nes jai uztinka papigiam fufliako doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ryt gal pagaliau pasuostysiu tuos UN JARDIN EN MEDITERRANÉE.
tik klausimas - ar kvapas nera sezoninis (t.y. skirtas tik siltam metu laikui)?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 06, 18:48)

Gamintojas rekomenduoja karštai vasarai, bet aš galiu juo kvepėt ir šaltuke, nuostabiai atsiskleidžia prie -10. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 06, 18:22)
ajajai, shame on me  blush2.gif  man sian labai sunkus rytas buvo ir diena, permeciau tema nieko neradau thumbup.gif  lotuliukas.gif jooo doh.gif  aciuuu 4u.gif

Ok, miegok ramiai - atleista lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sfera @ 2008 01 06, 18:22)
biggrin.gif beliko nusipirkt
sendien PE paprasiau papurkst ant lapelio(pasimokiau kad jei nepatiks kvapas persekios) bet tik gavusi lapeli iskart atkisau riesa  doh.gif  :lotuliukas:baisi liga kvepalai  doh.gif  lotuliukas.gif

mano anytai iki siol neadeina kodel as del kvepalu kreizeju nes jai uztinka papigiam fufliako doh.gif  lotuliukas.gif

Taip. Sunki, brangi ir nepagydoma lotuliukas.gif Guoskis tuo, kad ne tu viena bigsmile.gif

Mintyse permečiau savo aplinką - pažįstamas, bendradarbes, giminaites... tai apie 30 proc. nesikvėpina, apie 20 proc. - kvėpinasi tikrais kvepalais, apie likusias patylėsiu lotuliukas.gif Na, nedirbu seime ar kokioj ministerijoj ar banke, gal ten kitaip... g.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2008 01 06, 18:48)

Tikrai nėra specialiai skirti vasarai. O šiaip - skonio reikalas. Labai gražiai Dolce Vita šitoj temoj kažkur aprašė, kaip jie skirtingai atsiskleidžia vasarą ir žiemą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 06, 20:48)

jeigu megsti citrusus tikrai patiks ir jie nera sezoniniai, labiau sakyciau universalus, su charakteriu, labai savotiski, sleifiniai. tikrai ne kiekvienai schmoll.gif
o va atsiskleide mediena wub.gif vsio isimylejau- NOOOOOOOriu doh.gif o iki gimtadienio menuo doh.gif neistversiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 06, 19:19)
o iki gimtadienio menuo  doh.gif neistversiu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai tu irgi Vandene? bigsmile.gif Sorry uz OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 06, 20:09)
Ok, miegok ramiai - atleista lotuliukas.gif
Papildyta:

Ramu tongue.gif uzsisakiau elixyra neuoscius net edt, tikiuosi nereiks iskart atsikratyt ju... bet kadangi greitu laiku negausiu, ryt sakau reiks jamt vidurziemio sodus nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 06 sausio 2008 - 19:58
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 06, 21:31)
Tai tu irgi Vandene?  bigsmile.gif  Sorry uz OT  blush2.gif

pusiau zuvis pusiau vandenis, gimiau kai vienas zenklas baigESI, O KITAS NEPRASIDEJO (VASARIO 19 GIMSIUKAS ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 06, 20:27)
pusiau zuvis pusiau vandenis, gimiau kai vienas zenklas baigESI, O KITAS NEPRASIDEJO (VASARIO 19 GIMSIUKAS ) blush2.gif

Tai netgi labiau žuvytė jau mirksiukas.gif
Sorry mergos, kad priteršiau čia jūsų hermesinę temą, jau baigiau blush2.gif
Atsakyti