Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Africa @ 2008 01 04, 08:59)
Kažkur skaičiau, kad tai bus Azijos kažkokie sodai... g.gif
Va radau:  jardins de l'Asie du Sud-Est...

Va, ir buvo ant liežuvio mintis apie Aziją. hihihi.gif Ateityje dar laukia kokie Amazonės kriokliai gal? mastau.gif

QUOTE(mercedes @ 2008 01 04, 11:54)
Vakar pratestavau "D'orange verte".Sudetis aprasymuose labai skiriasi doh.gif USA tinklalapiuose radau:roze,jazminas,apelsinai,ambra,muskusas.Tikslesne sudetis manau yra rusu:mandarinas,mango,papaja,meta.Kvapas neprastas,bet tokiam brandui kaip Hermes perdaug paprastas.Papurskus pasijaucia labai stiprus mandarino kvapas,bet ne minkstimo,o odeles ir gal lapu.Labai greitai keiciasi ir lieka mango ir gal metu kvapas.Tik metos tai ne is lietuvisko darzelio,cia gal kokia kita rusis.Tinkami labai karstai vasaros dienai kai reikia neipareigojancio,aplinkinius neerzinancio kvapo.....
user posted image

Įdomu būtų pabandyt. rolleyes.gif Jaučiu čia kažkas iš panašios serijos kaip ir Guerlain Aqua Alegorijos. g.gif

QUOTE(Seeme @ 2008 01 04, 14:13)
As norejau pasalyti, kad nesitikejau, kad Hermes isleis toki paprasta, neoriginalu kvapa kaip Versace Bryght Crystal, bet TOKIO originalumo nesitikejau tongue.gif

Aaa, dabar aišku. blush2.gif Na, kaip bebūtų, šiuo metu viena iš tendencijų - deginto cukraus kvapai, tai matyt ir į Hermes stovyklą šios mados užsuka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 04, 13:54)
Vakar pratestavau "D'orange verte".Sudetis aprasymuose labai skiriasi doh.gif USA tinklalapiuose radau:roze,jazminas,apelsinai,ambra,muskusas.Tikslesne sudetis manau yra rusu:mandarinas,mango,papaja,meta.Kvapas neprastas,bet tokiam brandui kaip Hermes perdaug paprastas.Papurskus pasijaucia labai stiprus mandarino kvapas,bet ne minkstimo,o odeles ir gal lapu.Labai greitai keiciasi ir lieka mango ir gal metu kvapas.Tik metos tai ne is lietuvisko darzelio,cia gal kokia kita rusis.Tinkami labai karstai vasaros dienai kai reikia neipareigojancio,aplinkinius neerzinancio kvapo.....
user posted image

Aš isigijau mėginuką ir nesupratau kas juose ne taip, kol nepasižiūrėjau, kad jie vyriški doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jantra: 04 sausio 2008 - 16:22
Kad kaip suprantu jie ne vyriški, o unisex. mirksiukas.gif Hermes išvis yra unisex kvapų mėgėjai. tongue.gif

Eau d'Hermès Hermès 1951 unisex
Doblis (original) Hermès 1955 mot.
Calèche Hermès 1961 mot.
Équipage Hermès 1970 vyr.
Amazone (original) Hermès 1974 mot.
Eau d'Orange Verte Hermès 1979 unisex
Parfum d'Hermès Hermès 1984 mot.
Bel Ami Hermès 1986 vyr.
Amazone (new) Hermès 1993 mot.
24, Faubourg Hermès 1995 mot.
Rocabar Hermès 1998 vyr.
Hiris Hermès 1999 mot.
Rouge Hermès Hermès 2000 mot.
Rouge Eau Delicate Hermès 2002 mot.
24, Faubourg Eau Délicate Hermès 2003 mot.
Calèche Eau Délicate Hermès 2003 mot.
Calèche Fleurs de Méditteranée Hermès 2003 mot.
Un Jardin en Méditerranée Hermès 2003 unisex
Aroma d'Orange Verte Hermès 2004 unisex
Concentrée D'Orange Verte Hermès 2004 unisex
Doblis (new) Hermès 2004 mot.
Eau des Merveilles Hermès 2004 mot.
Hermèssence Ambre Narguilé Hermès 2004 unisex
Hermèssence Poivre Samarcande Hermès 2004 unisex
Hermèssence Rose Ikebana Hermès 2004 unisex
Hermèssence Vétiver Tonka Hermès 2004 unisex
Eau d'Orange Douce Hermès 2005 unisex
Hermèssence Osmanthe Yunnan Hermès 2005 unisex
Un Jardin sur le Nil Hermès 2005 unisex
Elixir des Merveilles Hermès 2006 mot.
Hermèssence Paprika Brasil Hermès 2006 unisex
Terre d'Hermès Hermès 2006 vyr.
Hermessence Brin de Réglisse Hermès 2007 unisex
Kelly Calèche Hermès 2007 mot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 04 sausio 2008 - 16:39
QUOTE(Jantra @ 2008 01 04, 17:18)
Aš isigijau mėginuką ir nesupratau kas juose ne taip, kol nepasižiūrėjau, kad jie vyriški doh.gif

Jie tikrai unisex,gal net labiau moteriski.Bet as pati kartais vyriskais kvepinuosi,tai mano nuomone nesiskaito hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 04, 19:18)
Jie tikrai unisex,gal net labiau moteriski.Bet as pati kartais vyriskais kvepinuosi,tai mano nuomone nesiskaito hihihi.gif

Sory blush2.gif tikrai jie pasirodo unisex, bet jau tokie jie man labiau į vyrišką pusę ax.gif Nors Viduržemio sodai man labai patinka ir tinka. thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pasigirsiu - ryt pėdinu į paštą pasiimti Seeme's „smulkaus paketo“ lotuliukas.gif Hermes Eau des Merveilles liezuvis.gif flirt.gif new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 04, 23:49)
Aš irgi pasigirsiu - ryt pėdinu į paštą pasiimti Seeme's „smulkaus paketo“ lotuliukas.gif  Hermes Eau des Merveilles liezuvis.gif  flirt.gif  new_russian.gif

Sveikinu. 4u.gif Aš juosir tikiuosi greitu laiku turėti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 05, 12:36)
Sveikinu. 4u.gif  Aš juosir tikiuosi greitu laiku turėti.  rolleyes.gif

O aš juos šiandien irgi gavau nail.gif Puikūs kvepalai. Kaip šalto vėjo gūsis su šalto saldumo užuominomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 05, 14:39)
O aš juos šiandien irgi gavau nail.gif Puikūs kvepalai. Kaip šalto vėjo gūsis su šalto saldumo užuominomis wub.gif

Ir tave sveikinu. 4u.gif tikrai maloniai vėsiai saldūs... wub.gif
Atsakyti
Visos čia tik sveikinasisi tongue.gif Aš irgi sveikinu, kvepėkit ir džiaukitės tais stebuklais thumbup.gif Pasveikinkit ir mane - vakar gavau visą kibirą Viduržemio sodų, šiandien jais ir kvepiu wub.gif Gavau ir mėginuką Hermes Rouge Eau Delicate ar kaip ten jis, bet su šituo galit nesveikinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 05, 19:59)
Visos čia tik sveikinasisi tongue.gif  Aš irgi sveikinu, kvepėkit ir džiaukitės tais stebuklais thumbup.gif  Pasveikinkit ir mane - vakar gavau visą kibirą Viduržemio sodų, šiandien jais ir kvepiu wub.gif  Gavau ir mėginuką Hermes Rouge Eau Delicate ar kaip ten jis, bet su šituo galit nesveikinti lotuliukas.gif

Nugi dar kart sveikinu, o ypač su delikačiuoju. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

sveikos,
susipazinau sendies su siais kvepalais, kvepiu visa nuo galvos iki koju. ir kuo toliau tuo labiau klimpstu. ypac patinka citrusai su lengvu juros bangu alsavimu. bet pati grozi pajutau tik isejusi i salty tumet jie isskaidrejo ir liko tik vidurziemio juros pakrantes kvapas. neliko aplinkui ziemos tik begaline jura wub.gif labai nustebino kad juose nera trenktumo kurio pilna guerlaino shalimar, jie labai saviti. kazkas ko jieskai visa gyvenima bet netiiketai atrandi. prabanga slypinti paprastume.. kai uzuodus kvapa gali ji net isgirsti, vidum pajusti visas natas ir kureju sudeta meile i juos wub.gif
jie pirmi mano sarase biggrin.gif
Atsakyti