Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Minerva @ 2008 01 02, 21:50)
Man tas Delicate taip nedera tų kvepalų pavadinime, kad nenoromis juos pervadinau  lotuliukas.gif

Aaaa, o aš galvojau kad pas tave tie klasikiniai... blush2.gif tongue.gif Va tų kvapą ir norėjau sužinot. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 01 03, 00:24)
USA internetinese radau mazesniu turiu,,,tai reiskia, kad ten neoriginalai? g.gif http://perfumebay.re...p...&image.y=13
http://www.fragrance.....Mediterranee"

Aha šiaip įdomiai su tais sodų kiekiais, unsure.gif braškėse irgi pastebėjau, tačiau Hermes oficialiame puslapyje nurodoma, kad ir Un Jardin en Mediterranee ir Un Jardin sur le Nil yra tik po 100 ml. mirksiukas.gif
user posted image user posted image

Greičiausiai man atrodo bus taip, kad šie kvepalai anksčiau buvo gaminami ir mažesniais kiekiais, todėl prekyboje dar jų yra, o dabar pradėti leisti tik 100 ml talpos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 01 03, 00:24)
USA internetinese radau mazesniu turiu,,,tai reiskia, kad ten neoriginalai? g.gif http://perfumebay.re...p...&image.y=13
http://www.fragrance.....Mediterranee"

Oi, nežinau, nedrįsčiau taip teigt... Gal dabar jau išleido ir mažesniais tūriais, o gal ta mano skaityta info buvo neteisinga - juk su pačiu gamintoju nesikalbėjau ir jis man oficialios info nesuteikė lotuliukas.gif

Va, pasirodo, su Dolce Vita panašiai sprendžiam - kad didesni ir mažesni buteliukai ne tuo pačiu laiku buvo leidžiami... Visai tikėtina g.gif
Papildyta:
QUOTE(Seeme @ 2008 01 02, 15:25)
Leiskite, ponia, jus pataisyti, jus testavote Rouge DELICATE lotuliukas.gif
Kaip jau minejau, kokie tie nedelikatni Rouge baisu net pagalvoti tongue.gif

Suintrigavot blink.gif . Va aprašymas:
Rouge Eau Delicate is classified as a feminine, fresh, floral, light, sophisticated fragrance. Fragrance Notes: amber, Cedar, Rose, vanilla.
Ko gero, net neuostyčiau, nes mano skoniui iš anksto atrodo per lengvi, per švelnūs, per gėliniai... O Seeme su Minerva kaip susitarusios tvirtinat, kad čia baisybė kažkokia lotuliukas.gif Laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 03 sausio 2008 - 08:20
Dukart jau pirkau Nilo sodus, abu kartus-po 100. Bet, jei atmintis manes neapgauna, salia stovejo ir mazesni buteliukai.Ai, kaip ten bebutu, labiau apsimoka pirkti dideli kieki, jei kvapas patinka,zinoma. smile.gif
Atsakyti
Tame oficialiame Hermes puslapyje, jei pasirenki kita sali, tai ir kvepalu asortimenta ir talpas truputi skirtingas rodo. As visko neperziurejau, bet maciau, kad Nilo sodai yra ir po 50ml pas juos pacius (Hermes) parduodami.
Bet idomiai Osmozas raso, kad Vidurzemio sodai 100ml, o Nilo sodai 50ml ir 100ml g.gif
As ir manau, kad mazesniu talpu nebeleidzia, todel ir Hermes puslapyje nera.

Biologe, kad Hermes isleis ala Versace Bryght Crystal as net nesitikejau, visi kvapai isskirtiniai, bet sitas jau labai isskirtinis rolleyes.gif Kai mane laidosit, galesit sitais pakvepinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 03 sausio 2008 - 09:47
QUOTE(Seeme @ 2008 01 03, 09:44)
Biologe, kad Hermes isleis ala Versace Bryght Crystal as net nesitikejau, visi kvapai isskirtiniai, bet sitas jau labai isskirtinis rolleyes.gif Kai mane laidosit, galesit sitais pakvepinti lotuliukas.gif

Jau imu bijotis... Nepatinka man tas Bright Crystal, dar pridurk, kad panašus į Angel ir į Silver Rain - ir išsiųsiu atgal nepauostytą lotuliukas.gif Galėsi prieš mirdama pati pasišlakstyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 03, 09:44)
Biologe, kad Hermes isleis ala Versace Bryght Crystal as net nesitikejau, visi kvapai isskirtiniai, bet sitas jau labai isskirtinis

Seeme apie kurį Hermesą čia kalbi, apie tuos Rouge Delicate? ax.gif Kad panašus į Versace Bright Crystal, tuos ružavus? unsure.gif Nu net nežinau, man tai jie nebaisūs tie Bright, greičiau gaivūs, lengvučiai, sakyčiau priešingai, tokie be charakterio, kaip tik neišskirtiniai pasirodė... mastau.gif

Merginos, ar pastebėjot Kvepalų naujovių temoje? Tarp kitų kvepalų naujovių, planuojamų išleisti 2008-aisiais metais Hermes ruošiasi išleisti naujus kvepalus iš sodų serijos kaip šios vasaros kvapą. mirksiukas.gif 4u.gif Įdomu ką jie sugalvos šįkart. bigsmile.gif Kieno tai bus sodai? rolleyes.gif Dabar tai veiksmas vis sukosi aplink Viduržemio jūros šalių regioną, buvo jūra, buvo upė... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 04 sausio 2008 - 00:20
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 04, 00:17)
[
Merginos, ar pastebėjot Kvepalų naujovių temoje? Tarp kitų kvepalų naujovių, planuojamų išleisti 2008-aisiais metais Hermes ruošiasi išleisti naujus kvepalus iš sodų serijos kaip šios vasaros kvapą. mirksiukas.gif  4u.gif Įdomu ką jie sugalvos šįkart. bigsmile.gif Kieno tai bus sodai? rolleyes.gif Dabar tai veiksmas vis sukosi aplink Viduržemio jūros šalių regioną, buvo jūra, buvo upė... ax.gif

Kažkur skaičiau, kad tai bus Azijos kažkokie sodai... g.gif
Va radau: jardins de l'Asie du Sud-Est...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 04 sausio 2008 - 09:28
Vakar pratestavau "D'orange verte".Sudetis aprasymuose labai skiriasi doh.gif USA tinklalapiuose radau:roze,jazminas,apelsinai,ambra,muskusas.Tikslesne sudetis manau yra rusu:mandarinas,mango,papaja,meta.Kvapas neprastas,bet tokiam brandui kaip Hermes perdaug paprastas.Papurskus pasijaucia labai stiprus mandarino kvapas,bet ne minkstimo,o odeles ir gal lapu.Labai greitai keiciasi ir lieka mango ir gal metu kvapas.Tik metos tai ne is lietuvisko darzelio,cia gal kokia kita rusis.Tinkami labai karstai vasaros dienai kai reikia neipareigojancio,aplinkinius neerzinancio kvapo.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 04, 00:17)
Seeme apie kurį Hermesą čia kalbi, apie tuos Rouge Delicate? ax.gif Kad panašus į Versace Bright Crystal, tuos ružavus? unsure.gif Nu net nežinau, man tai jie nebaisūs tie Bright, greičiau gaivūs, lengvučiai, sakyčiau priešingai, tokie be charakterio, kaip tik neišskirtiniai pasirodė... mastau.gif

As norejau pasalyti, kad nesitikejau, kad Hermes isleis toki paprasta, neoriginalu kvapa kaip Versace Bryght Crystal, bet TOKIO originalumo nesitikejau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 04, 14:13)
As norejau pasalyti, kad nesitikejau, kad Hermes isleis toki paprasta, neoriginalu kvapa kaip Versace Bryght Crystal, bet TOKIO originalumo nesitikejau tongue.gif

Na va, pauosčiau Hermes Rouge Delicate - gerai, kad perspėjot... lotuliukas.gif Saldūs degėsiai ir ne kitaip doh.gif Gal ir mėgstu sunkokus kvapus su cinkeliu, bet nei degėsių, nei saldumynų mano svajonėse nebuvo... Toks dusinantis, tvankus, nemalonus kvapas... Ai, nesigilinsim, liks kaip muziejinis eksponatas l lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 04, 15:26)
Ai, nesigilinsim, liks kaip muziejinis eksponatas l lotuliukas.gif

Aha, bet į tokį muziejų niekas neitų lotuliukas.gif
Atsakyti