Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

QUOTE(Kosmeta @ 2007 12 21, 08:21)
Ir akropolyje yra  mirksiukas.gif

Užvakar, kai buvau, nebuvo... verysad.gif
Ir aplamai, kur manęs nėra - ten tas Viduržemis yra, ir atvirkščiai lotuliukas.gif Ai, palauks jau, jei visur yra, tai neišpirks, kol aš pauostysiu tongue.gif
Atsakyti
Labai išrankiai renkuosi naujus kvepalus, bet išsilydžiau dėl Hermes "Jardin en Mediterranee" wub.gif . Nežinau, kokius jus dumblius ir rūtas užuodžiat, bet man tai pats geriausias Provanso kvapų mišinys. Hermes'e ir nusipirkau iškart didelį butelį bigsmile.gif . Ir dar viena detalė - kaip niekada daug žmonių sakė komplimentus ar bent klausė, kas per kvepalai bigsmile.gif .
Atsakyti
o tie sodai tik po 100ml buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2008 01 01, 16:01)
Labai išrankiai renkuosi naujus kvepalus, bet išsilydžiau dėl Hermes "Jardin en Mediterranee"  wub.gif . Nežinau, kokius jus dumblius ir rūtas užuodžiat, bet man tai pats geriausias Provanso kvapų mišinys. Hermes'e ir nusipirkau iškart didelį butelį  bigsmile.gif . Ir dar viena detalė - kaip niekada daug žmonių sakė komplimentus ar bent klausė, kas per kvepalai  bigsmile.gif .

Nu matai, ne visos gi mes tam Provanse buvom ax.gif O kvapas neeilinis, gerą dovaną Naujiesiems pasidovanojai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 01, 16:04)
o tie sodai tik po 100ml buna? g.gif

50 ml net nemačiau (tik "Un jardin sur le Nil"), tai "dvigubą" ir pasiėmiau. Kvapas įspūdingas wub.gif ir tikrai laikosi visą dieną. Kvepalų pristatyme rašoma apie tunisus ir tą kvapų paletę, bet man asmeniškai tai vieni tikriausių prancūziškų kvapų, kokius kada nors teko uostyti. Visada parvažiavusi iš Provanso dar bent porą dienų lagamino neiškraustau - visi daiktai būna jo kvapais persismelkę wub.gif . Tokia pati nostalgija apima ir pasikvepinus "Un jardin en Mediterranee" wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2008 01 01, 20:05)
tai vieni tikriausių prancūziškų kvapų, kokius kada nors teko uostyti. Visada parvažiavusi iš Provanso dar bent porą dienų lagamino neiškraustau - visi daiktai būna jo kvapais persismelkę  wub.gif . Tokia pati nostalgija apima ir pasikvepinus "Un jardin en Mediterranee"  wub.gif .

Ne veltui rašo, kad tų kvepalų kūrėjas Jean-Claude Ellena vaikštinėdamas Viduržemio jūros pakrantėse uostinėjo aplinkinius augalus ir stengėsi atkurti būtent tą kvapą... Vadinasi, pataikė bigsmile.gif
Beje, jie išleisti tik po 100 ml, mažiau neieškokit tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 01 sausio 2008 - 21:55
Ištiko reikalas ir man apie Hermes pasisakyti smile.gif

Šiandien testuoju Hiris, Rouge Hermes, neseniai testavau VIduržemio sodus ir Nilo sodus. Rezultatai: Nilo sodai patiko labai - šiltas, saulėtas kvapas, Viduržemio sodai - pelkės, balos, drėgmė cool.gif, Hiris - sausas iriso kvapas, kuris per laiką tampa šiltesniu irisiniu su prieskoniais, o va Rouge... doh.gif Turbūt mano dabartiniame gyvenime tai yra karminiai kvepalai - baisiau nebūna laugh.gif
Atsakyti
O kas tam Rouge? Gal gali plačiau ir konkrečiau? biggrin.gif Mėgstu "bjaurius" kvapus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 01 02, 13:17)
Ištiko reikalas ir man apie Hermes pasisakyti smile.gif

Šiandien testuoju Hiris, Rouge Hermes, neseniai testavau VIduržemio sodus ir Nilo sodus. Rezultatai: Nilo sodai patiko labai - šiltas, saulėtas kvapas, Viduržemio sodai - pelkės, balos, drėgmė cool.gif, Hiris - sausas iriso kvapas, kuris per laiką tampa šiltesniu irisiniu su prieskoniais, o va Rouge... doh.gif Turbūt mano dabartiniame gyvenime tai yra karminiai kvepalai - baisiau nebūna laugh.gif

Leiskite, ponia, jus pataisyti, jus testavote Rouge DELICATE lotuliukas.gif
Kaip jau minejau, kokie tie nedelikatni Rouge baisu net pagalvoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 02, 15:25)

tai sakai delikačiai raudonas visai ne delikatus? Ir gal net ne raudonas? biggrin.gif Kiba man labai patiktų?... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 01 02, 16:25)

Man tas Delicate taip nedera tų kvepalų pavadinime, kad nenoromis juos pervadinau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 01, 22:52)
Ne veltui rašo, kad tų kvepalų kūrėjas Jean-Claude Ellena vaikštinėdamas Viduržemio jūros pakrantėse uostinėjo aplinkinius augalus ir stengėsi atkurti būtent tą kvapą... Vadinasi, pataikė bigsmile.gif
Beje, jie išleisti tik po 100 ml, mažiau neieškokit tongue.gif

USA internetinese radau mazesniu turiu,,,tai reiskia, kad ten neoriginalai? g.gif http://perfumebay.re...p...&image.y=13
http://www.fragrance.....Mediterranee"
Atsakyti