Įkraunama...
Įkraunama...

Hermes kvepalai

Merginos, ar jau visos pratestavot tuos UN JARDIN EN MEDITERRANÉE?

Man jie iškart agurkėlių rasalu trenkė, o paskui rūtos išlindo, o dar vėliau jau tik citrusai ir taip nepakitę pasiliko. Ant rankos nebandžiau, nes jau vietos nebuvo biggrin.gif Įdomu, kaip jie laikosi? Skaičiau, kad jie Unisex'sas, ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2007 12 18, 13:18)

Man jie iškart agurkėlių rasalu trenkė, o paskui rūtos išlindo, o dar vėliau jau tik citrusai ir taip nepakitę pasiliko. Ant rankos nebandžiau, nes jau vietos nebuvo biggrin.gif  Įdomu, kaip jie laikosi?  Skaičiau, kad jie  Unisex'sas, ar tiesa?

Mano bandyme agurkų nebuvo, o rūtų tikrai jaučiasi (iš tiesų tai figmedis, bet panašu į rūtas). Ir šiaip visko - saulės įkaitinta jūros pakrantė, apaugus vešliu mišku bigsmile.gif Norėjau dar pabandyt - neradau Laisvės al. PE, matyt, ne į visas užvežė. Dėl laikymosi ant odos nežinau, ant popieriuko laikosi gerai. Dėl unisekso nesuku galvos, man giliai dzin - jei kvapas patinka, tai ir vyriški tinka kuo puikiausiai, juk nevaikštau su plakatu, kuo aš ten kvepinuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jokio rasalo lotuliukas.gif neužuodžiau, tik pūvančius lapus rolleyes.gif

Man ant riešo visiškai nesilaikė, po 1,5 val. vos vos galėjau užuosti kvapą.

Taip, jie yra unisex
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2007 12 18, 13:18)

Man jie iškart agurkėlių rasalu trenkė, o paskui rūtos išlindo...

QUOTE(biologė @ 2007 12 18, 13:56)
Mano bandyme agurkų nebuvo, o rūtų tikrai jaučiasi (iš tiesų tai figmedis, bet panašu į rūtas).

Taip ir nesupratau, kas ten taip jaučiasi, pasirodo, rūtos - nugi tikrai doh.gif Kolegė sakė, jai pirmose natose dumbliais kvepia rolleyes.gif

Dėl laikymosi - nežinau, laiko rolleyes.gifČia berods edt... Bet intensyvūs labai nėra iki galo - gal tai ir privalumas rolleyes.gif
Atsakyti
Nu vakar, pagaliau normaliai užpurškė man ant riešo. Kvepejo visą vakarą ir labai skaniai ir intensyviai. Man jie labai gaivūs ir visai nepykčiau gavusi dovanų. Tiesa MB nebuvo sužavėtas ir kaip visuomet burbtelėjo, kad "nu nieko, kvepia"
Atsakyti
Merginos, kur jūs juos Kaune randat? Laisvės al. PE - nėra, Akropolio PE - irgi nėra. Neturiu laiko ir jėgų blaškytis po visą prieškalėdinį Kauną ieškodama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 19, 14:10)
Merginos, kur jūs juos Kaune randat? Laisvės al. PE - nėra, Akropolio PE - irgi nėra. Neturiu laiko ir jėgų blaškytis po visą prieškalėdinį Kauną ieškodama doh.gif

Mole tikrai yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 12 19, 20:35)
Mole tikrai yra  ax.gif

Ačiū 4u.gif Tikėsimės, kad jie ten ir liks dar ilgam, nes iki pošventinio laikotarpio į jokias parduotuves nė kojos nekelsiu, beprotnamis ten jose dabar...
Atsakyti
jėga, kad agurkų nesijaučia. tikiuosi, jie čia užsilaikys ilgiau ir bus proga įsigyti, jei patiks. man patinka, kad kvapas unisex.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 19, 16:10)

Dar ir "Savas" yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2007 12 20, 22:44)
Dar ir "Savas" yra biggrin.gif

Ačiū. Nu aišku, kad yra visur, kur neieškojau, ir nėra niekur, kur ieškojau doh.gif lotuliukas.gif Bet vis tiek atidėsiu iki po švenčių - darbo metu negaliu lakstyt, o po darbo... baisu net pagalvot, nes net ir duonos nusipirkt be eilių ir grūsčių jau sunku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 21, 07:52)
Ačiū. Nu aišku, kad yra visur, kur neieškojau, ir nėra niekur, kur ieškojau doh.gif  lotuliukas.gif  Bet vis tiek atidėsiu iki po švenčių - darbo metu negaliu lakstyt, o po darbo... baisu net pagalvot, nes net ir duonos nusipirkt be eilių ir grūsčių jau sunku... verysad.gif

Ir akropolyje yra mirksiukas.gif
Atsakyti