Visų pirma gaila, kad negalim išgirst tikrų karjerisčių nuomonės, nes jų šitam forume tiesiog nėra
O šiaip aš visada buvau ir būsiu už tai, kad vaikais gyvenimas neapsiriboja..
Niekad nedariau kokios tai karjeros, nors teko po truputėlį darbuotis, kai dukrom tebuvo po pusę metų..Bet nei aš ten labai persidirbdavau, nei vaikai manęs per dienas nematydavo..
Vat ir dabar-išgirstu nuomonių, kad perdaug aukojuosi vaikams-šiemet eilinį kart atsisakiau sporto klubo, nes norisi geriau tą laiką išnaudot vyresnėlės užklasiniams užsiėmimas ir kad nenukentėtų mažiukė-kad netektų jai tris vakarus per savaitę mamos sulaukt tik 7-8 vakare..
Net į kiną dviese su vyru po mažosios gimimo neleidom sau nueit..pasiimam DVD ir pažiūrim namie..
Aišku kaip ir visi žmonės einu į darbą-dažniausiai jis trunka plius minus iki 17 valandos..kartais ilgiau, bet pasitaiko, kad ir trumpiau..
Manau tai normalu ir natūralu-gal milijonierių žmonos ir gali sau leist PRABANGĄ nedirbt...iki vaikui sueis 3, 5 ar 9 metai..Bet ir jos manau dalį laiko skirs kažkam kitam, ne vien vaikams..
O karjeristėms linkiu visakeriopos sėkmės
Karjeristė, turinti vaikų, man kelia didelį susižavėjimą, nes dažniausiai būna švelnesnė ir žmogiškesnė už karjeristę neturinčią vaikų, o kitą vertus-gerokai šaunesnė ir energingesnė, negu mes -nekarjeristės