Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 26, 12:59)
o kodel rapoliukui prirase tirk daug D?? nors mes taip pat geriam po 6 lasiukus

Iš pat pradžių gydytoja klausė ar neprakaituoja, sakiau - taip,tada padidino ir po mėnesio darėm šlapimo tyrimus, kad sužinotumėm ar pakanka ir ar ne per daug to D. Buvo jau geriau, bet nepakako, tad ir vel padidino. Žodžiu, 2 kartus tyrė šlapimą. Kt savaitę vėl eisim pas gydytoją, vėl sisios mažius į maišelį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 26, 14:02)
vaje koks dickis  bigsmile.gif
o koks ugis? g.gif

kai buvo lygiai 4 mėn svėrė 8 kg, o ūgis buvo 66cm. Ai, bet nebus jis storas, mes liekni abu, o ir tėtukas aukštas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 01 26, 17:18)
Iš pat pradžių gydytoja klausė ar neprakaituoja, sakiau - taip,tada padidino  ir po mėnesio darėm šlapimo tyrimus, kad sužinotumėm ar pakanka ir ar ne per daug to D. Buvo jau geriau, bet nepakako, tad ir vel padidino. Žodžiu, 2 kartus tyrė šlapimą. Kt savaitę vėl eisim pas gydytoją, vėl sisios mažius į maišelį smile.gif
Papildyta:

kai buvo lygiai 4 mėn svėrė 8 kg, o ūgis buvo 66cm. Ai, bet nebus jis storas, mes liekni abu, o ir tėtukas aukštas smile.gif

Bus krepšininkas unt Lietuvos... user posted image
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 26, 14:02)
sveikutės mirksiukas.gif  mes šiandien pas neurologę buvom, sveikutė mūsų mergytė, preitą kartą kai buvom buvo raumenukų tonusas pamažėjęs, bet db jau viskas susitvarkė thumbup.gif  liepė daryti mankštelę, vartalioti mergtę, nes pati dar nesivarto blush2.gif  nu bet ateis laikas ir vartysimės thumbup.gif
mano Enrikutė

graži, o jau plaukų kiek doh.gif maniškis plikis šalia jos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sostine_ @ 2009 01 26, 18:12)
mes tai nejom sian i lauka...per daug dregmes  schmoll.gif

o man kaip tik atrodo geras oras, vaikas du kartus po 1.3 val parpė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2009 01 26, 18:12)
mes tai nejom sian i lauka...per daug dregmes  schmoll.gif

dregme geriau nei sausra, bacilos maziau skraido wink.gif
Papildyta:
[quote=dange29,2009 01 26, 19:18]
Iš pat pradžių gydytoja klausė ar neprakaituoja, sakiau - taip,tada padidino ir po mėnesio darėm šlapimo tyrimus, kad sužinotumėm ar pakanka ir ar ne per daug to D. Buvo jau geriau, bet nepakako, tad ir vel padidino. Žodžiu, 2 kartus tyrė šlapimą. Kt savaitę vėl eisim pas gydytoją, vėl sisios mažius į maišelį smile.gif
Papildyta:
oi, o kaip jis prisisioja i ta maisiuka??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 26, 19:22)
Bus krepšininkas unt Lietuvos... user posted image

tai kad nėr aukštas mažius, nors mes su vyru pasvajojam, kad bus garsus krepšininkas ir mes tada oi pagyvensim biggrin.gif juokais žinoma...
O tai ortopedo nereik jei buvom pas chirurgą??? g.gif
Papildyta:
yra vaistinėse spec maišiukai kūdikiams, įkiši pimpaliuką ir priklijuoji ,sunku paaiškint, bet lengva daryt smile.gif uždedi pampersą ir po kiek laiko maišiuką nuiimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 01 26, 18:36)
tai kad nėr aukštas mažius, nors mes su vyru pasvajojam, kad bus garsus krepšininkas ir mes tada oi pagyvensim biggrin.gif juokais žinoma...
O tai ortopedo nereik jei buvom pas chirurgą??? g.gif

kad mes ir pas chirurgą nebuvom ,o ko ten? doh.gif nu db jaučiuos tokia niekam tikusi mama verysad.gif
Atsakyti
Nenusimink, gal tau visiškai ir nereikia, gal daktarė nieko nesakė, nes nėra dėl ko. Mes tai neišnesiotukai truputį ir šiaip ....user posted image
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 26, 19:47)
Nenusimink, gal tau visiškai ir nereikia, gal daktarė nieko nesakė, nes nėra dėl ko. Mes tai neišnesiotukai truputį ir šiaip ....user posted image

O kelių sav gimė mažius? Tas "šiaip" grėsmingai nuskambėjo...
Bet man atrodo, kad pas chirurgą visus nusiunčia per pirmąjį apsilankymą? O gal ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 01 26, 17:54)
Bet man atrodo, kad pas chirurgą visus nusiunčia per pirmąjį apsilankymą? O gal ne? blush2.gif

Šiaip iš prigimties esam kariai ir mylim daktarus, bet stengiamės kuo mažiau kelti sau problemų... Šiaip mes gimėm 34 savaičių ir 5 dienų... Išvydom pasaulį cezariu...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 26 sausio 2009 - 18:21
QUOTE(dange29 @ 2009 01 26, 18:54)

siaip tai visus vaikucius profilaktiskai chirurgo apziurai siuncia 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar jūsų mažyliai jau reaguoja į vardą? Mano reaguoja, bet gal tik į balsą dar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 01 26, 18:23)
Noriu paklausti ar jūsų mažyliai jau reaguoja į vardą? Mano reaguoja, bet gal tik į balsą dar? smile.gif

Manau, kad tik į garsą mirksiukas.gif Nes aš retai kada jp vadinu vardu.... va, dabar baigia visą vystyklą į burną susigrūsti mirksiukas.gif Į intoraznaciją, balso tembrą... g.gif
Atsakyti