QUOTE(odetele @ 2009 01 24, 20:05)
sveikos mamytes ir as noreciau cia pas jus prisijungti, jei priimsit
maniskis jau sedi, aisku ne pats, apkamsytas pagalvem arba vezimeli, paguli ramiai tai penkias minutes ir viskas, isterija didziausia, arba nest arba sodint , valgyt dar nieko nebandem, dar uztenka misinuko. ka dar mokam, mokam persliaust visa lova ant nugaros ir labai labai daug snekam. tai va
maniskis jau sedi, aisku ne pats, apkamsytas pagalvem arba vezimeli, paguli ramiai tai penkias minutes ir viskas, isterija didziausia, arba nest arba sodint , valgyt dar nieko nebandem, dar uztenka misinuko. ka dar mokam, mokam persliaust visa lova ant nugaros ir labai labai daug snekam. tai va
Sveika
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 23, 22:28)
Sorry, pražiopsojau tur būt... Aš priešais Maksimą, o prie tavo namų mūsų garažas...Kai būsiu Vilniuje, galim pasimatyti.... Jeigu ką
Būtų šaunu, tik kad mes nevaikštom lauke, tik balkone būnam, o jei savaitgalis tai vis lekiam kur Bet manau pavasarį būtinai, dar mano pusseserė už maximos gyvena, turi mergytę 4 mėnesių, bus kompanija visa
Papildyta:
[quote=selena_888,2009 01 24, 15:15]
aha nugara tai ir man paskausta as isvis atsitupus maudau o ir leleyte netokia lengva,nezinau kiek tiksliai dabar sveria nes tik eisim svertie kita savaite bet kokius 8,gal net 9 tai jau turi svert
dekui
na pas mus nebuvo nieko blogai su raumenuku tonusais,bet masazus darem nuo pat pirmu dienu,ypac kojyciu na musu mergaite irgi pirma kart apsiverte 1,5men bet mes palaikem tai nevalyvu apsivertimu,o dabar ji vartaliojas bet del to ked jai nepatinka ant pilvo ir niekada nepatiko o jai ir apsivercia ant pilvo tai tik todel kad kanors paimt reikejo
Papildyta:
Stebuklingas mažius, tik sveikatos ir noro toliau tobulėt O kad lyginam vaikus tai čia natūralu, juk ir renkamės temoje penktas mėnuo, kad pasakyti ką jau mokam ir pažiūrėti, ką moka kiti