Labukas,
Sėdi mano žiogas šalia skalbiankės ir toks ramus ir patenkintas.... Ir bendrauja su nežinau, ar su šunimi ar pats su savimi... Toks malonus čiauškėjimas...
nu va mes jau oficialiai atzygiuojam i 5 menesiuka
nu bet jau tas laikas kad lekia
nu bet jau tas laikas kad lekia
labas rytas visoms
kaip miegojote? mes vel visa naktele
si ryta mazius pradejo kazkaip kitaip kalbeti-brum brum ir taip aiskiai dabar vargsas guli savo bounceryje ir ciunkuoja astunkojo koja, nes jau valgyt ryskiai nori , o mamyte neduoda... shakes, nei dvieju val neistveria
zuwytes, sveikinam su 4riais menesiukais
si ryta mazius pradejo kazkaip kitaip kalbeti-brum brum ir taip aiskiai dabar vargsas guli savo bounceryje ir ciunkuoja astunkojo koja, nes jau valgyt ryskiai nori , o mamyte neduoda... shakes, nei dvieju val neistveria
zuwytes, sveikinam su 4riais menesiukais
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 22, 12:50)
Labukas,
Sėdi mano žiogas šalia skalbiankės ir toks ramus ir patenkintas.... Ir bendrauja su nežinau, ar su šunimi ar pats su savimi... Toks malonus čiauškėjimas...
jau sedit?
Papildyta:
[quote=dolly`,2009 01 22, 13:32]
labas rytas visoms
o jusu naktele kada baigias? mes meigojom nuo 21.30 iki 4 ryto ir tada 8.30 podjom atsimenu tuos laikus, kai su llelyte miegodavom iki 11-12val ryto...ech, geri buvo laikai
O musu mazyte turbut dar pilvelyje iprato, kad mama miegale, tai labai tam ir nesipriesina, miega nuo 21 iki 8, pavalgo ir dar pora valandu parpiam
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 22, 15:07)
O musu mazyte turbut dar pilvelyje iprato, kad mama miegale, tai labai tam ir nesipriesina, miega nuo 21 iki 8, pavalgo ir dar pora valandu parpiam
mūsiškė lygiai taip pat užmiega 21-22val., pamiega iki 8-9 ryto, pavalgo ir tada dar valanda arba dvi miega
Eeeech, kaip pavydžiu, kad galit naktimis miegoti ... Mano žiogs pora naktų leido, o dabar vėl kas tris valandas.... Na paryčiai duoda 4 pamiegot....
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 22, 16:55)
Eeeech, kaip pavydžiu, kad galit naktimis miegoti ... Mano žiogs pora naktų leido, o dabar vėl kas tris valandas.... Na paryčiai duoda 4 pamiegot....
Mes taip pat valgom 2 arba kas 3 val. būna kad ir kas valandą reikia duot.
Na diena mes irgi valgom ivairiai, bet naktys ramios
QUOTE(sostine_ @ 2009 01 22, 11:39)
o jusu naktele kada baigias? mes meigojom nuo 21.30 iki 4 ryto ir tada 8.30 podjom atsimenu tuos laikus, kai su llelyte miegodavom iki 11-12val ryto...ech, geri buvo laikai
prasideda apie 22val , o baigiasi apie 6 ryte bet kad mama labai neiprastu, profilaktiskai koki karta per savaite pabunda kokia 4 ryto, pavalgo ir dar pasizaist nori, tai pora val bludiju
Na klausykit, man žaizdoj rakinėjat su tom kalbom apie vaikučių miegus, kai paskaičiau, kad daugelio visą naktį išmiega Na ką man daryt???Užmiega kokią 21 val ir valgo kas 4 val. Rytas jam vėliausiai 7 val...
Atlikim tyrimą... Mamytės, kurių vaikai išmiega visą naktį - kuo juos maitinate? MP, mišinukai ar jau primaitinate ir dėl to ramūs? Ar visą naktį išmiegantys vaikeliai ir šiaip ramūs?
Papildyta:
tik dabar pastebėjau, kad iš to paties rajono esam. Mes iš taikos g galo. O jūs?
Atlikim tyrimą... Mamytės, kurių vaikai išmiega visą naktį - kuo juos maitinate? MP, mišinukai ar jau primaitinate ir dėl to ramūs? Ar visą naktį išmiegantys vaikeliai ir šiaip ramūs?
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 22, 16:55)
tik dabar pastebėjau, kad iš to paties rajono esam. Mes iš taikos g galo. O jūs?
QUOTE(dange29 @ 2009 01 22, 16:51)
Na klausykit, man žaizdoj rakinėjat su tom kalbom apie vaikučių miegus, kai paskaičiau, kad daugelio visą naktį išmiega Na ką man daryt???Užmiega kokią 21 val ir valgo kas 4 val. Rytas jam vėliausiai 7 val...
mamyte, tiek nepergyvenkit, ateis diena ir jūsų vaikelis išmiegos visą naktį, turėkit kantrybės dėl to savo pupuliuko
mes kaip jau minėjau pavalgę užmiegam 21-22 valandą ir keliamės valgyti 8-9 ryto, valgom mišinuką ir jau primaitinam daržovienėm bei vaisių tyrelėm...
kol valgėm tik papulį, keldavomės naktį nž kas 3-4 valandas valgyti (bet čia ji buvo dar lb mažytė). kai perėjom ant mišinuko ir juo vienu maitinomės, keldavomės dar kokią 3-4 valandą nakties pavalgyti
dange29 tavo vaikelio vardukas man lb prie širdies gražus