O mes dar nieko nemokam nes apvalutis sunelis yra ,tik mokam nuo sono ant nugarytes apsiverst ant pilvuko guledami stengemes verstis ant nugarytes bet niekaip neiseina aisku mokam daug kalbet,juoktis .manau ateis laikas ir prades vartytis
ogo mamai kad daugp priplepėję smagu
apie primaitinimus - kadangi mes mažai priaugdavom svorio apie 200-300g ti primaitinu nuo 4 mėnesių.. valgom mišinuką NANĄ, kuris mums lb tiko ir pritiko vlagom morka+bulvė+moliūgas, juos visaip kaitalioju iš vaisių valgom obuolį, bananą, tyreles obuolių-bananų-persikų-slyvų geriam pankolių arbatėlę ir razinų kompotą
karuselę virš lovytės lb mylim, ypač tada kai meškiukai už baldakimo užkliūva, būna juoko lb, o lavinimo kilimėlį nelb mėgstam, jis pas mus stovi nenaudojamas aš tuos lav.kilimėlio žaislus prikabinu pire karuselės tai ją lb žavi
apie primaitinimus - kadangi mes mažai priaugdavom svorio apie 200-300g ti primaitinu nuo 4 mėnesių.. valgom mišinuką NANĄ, kuris mums lb tiko ir pritiko vlagom morka+bulvė+moliūgas, juos visaip kaitalioju iš vaisių valgom obuolį, bananą, tyreles obuolių-bananų-persikų-slyvų geriam pankolių arbatėlę ir razinų kompotą
karuselę virš lovytės lb mylim, ypač tada kai meškiukai už baldakimo užkliūva, būna juoko lb, o lavinimo kilimėlį nelb mėgstam, jis pas mus stovi nenaudojamas aš tuos lav.kilimėlio žaislus prikabinu pire karuselės tai ją lb žavi
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 20, 11:29)
as kaip ta blondine paklausiu ne i tema gal kas turit lavinamaji kilimeli?gal ka gero ar blogo galit pasakyti?
mes turime ir nuo 1menesio naudojame, maziukui smagumelis, taso zaisliukus, spygauja, pasisneka, o dabar jau kai ir vartaliojasi tai braskancius, cezancius apatines dalies lopinelius krapsto
o karusele ti ka ir kalbeti-mylimiausias zaislas, jau ir sulauzytas buvo, ir pataisytas
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 20, 13:01)
nea ir iki 6 men stengsiuos apsieiti tik su MP
Turim - labai fainas. Ir merginukei labai patinka - ciupija tuos zaisliukus
Turim - labai fainas. Ir merginukei labai patinka - ciupija tuos zaisliukus
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 20, 14:33)
tai vistiek viena po kitos i 6men zygiuosim...jeigu nenores priimti tai mes nauja kompanija sudarysim
teisingai ir aš taip manau
Papildyta:
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 20, 14:47)
tai jau taip
Papildyta:
joa 6ypsena nuo vaiko veido nedingsta ir juoko pilnos kelnės kažkur skaičiau kad būtent 5 mėnesį lelkos labiau tėčiais susižavi.. kažin ar čia tiesa?
Papildyta:
joa 6ypsena nuo vaiko veido nedingsta ir juoko pilnos kelnės kažkur skaičiau kad būtent 5 mėnesį lelkos labiau tėčiais susižavi.. kažin ar čia tiesa?
tiesa, taip pat skaičiau ir pagal saviškį matau
Papildyta:
QUOTE(inga29 @ 2009 01 20, 15:03)
ar duodat ka nors paragaut savo maziukams jau?turiu omeny tyreles
nieko neduosiu iki 6 mėn.
Papildyta:
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 20, 15:29)
as kaip ta blondine paklausiu ne i tema gal kas turit lavinamaji kilimeli?gal ka gero ar blogo galit pasakyti?
man labai palengvina priežiūrą, guli sau, žaidžia, kol nenusibosta
Papildyta:
Nesivarto maniškis dar, tik nuo šono ant nugaros ir nuo pilvo ant šono. Matyt per storas
kad maniškė ir nesivarto, nors nėra tokia ir stora
Labukas,
Štai ir mes po didelių dienos darbų: sveriam 6700, ūgis - 64cm. O kadangi stojamės ant pirštų galiukų - tai dar ir pas masažistus siuntimą gavom. Kalbėjau su pediatre dėl baseino, tai sakė, kad kol tokie orai, geriau vaikščioti į masažus ir makšteles
Štai ir mes po didelių dienos darbų: sveriam 6700, ūgis - 64cm. O kadangi stojamės ant pirštų galiukų - tai dar ir pas masažistus siuntimą gavom. Kalbėjau su pediatre dėl baseino, tai sakė, kad kol tokie orai, geriau vaikščioti į masažus ir makšteles
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 20, 19:53)
kad maniškė ir nesivarto, nors nėra tokia ir stora
Maniškis 4 mėnesių jau svėrė 8 kg Tai dabar maitinu kas 4 val po 170 ml, MP, nes neramu buvo pasidarę
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 20, 20:09)
Labukas,
Man labai patinka, kai vaikai vadinami senais lietuviškais vardais, gražu
QUOTE(menininke @ 2009 01 20, 14:27)
Siandien buvom pas daktare,priaugom tik 300gr.,bet vis tiek pasake neduot dar tyreliu .
Noreciau pasklaust,ar visu mamyciu vaikiukasi apsivercia patys ant pilvuko ir atgal?Mano tik ant pilvuko moka pati apsiverst,ir tai neseniai ismoko
Noreciau pasklaust,ar visu mamyciu vaikiukasi apsivercia patys ant pilvuko ir atgal?Mano tik ant pilvuko moka pati apsiverst,ir tai neseniai ismoko
Mano verčiasi nuo nugaros ant pilvo, bet atvirčšiai tai NE
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 20, 19:09)
Labukas,
maniskis irgi pastebejau stojas ant pirstu galu bet gydytoja nesake kad i masazus reikia
QUOTE(dange29 @ 2009 01 20, 18:15)
Maniškis 4 mėnesių jau svėrė 8 kg Tai dabar maitinu kas 4 val po 170 ml, MP, nes neramu buvo pasidarę
Papildyta:
Papildyta:
Dėkui
Kai pamačiau savo sūnelį pirmą kartą, tai man taip tiko šis vardas, nrs tik jį vieną ir buvom sugalvoję berniukai, o Ūla būtų mergaitei....
Papildyta:
QUOTE(ausra33 @ 2009 01 20, 18:21)
maniskis irgi pastebejau stojas ant pirstu galu bet gydytoja nesake kad i masazus reikia
Minėjo, kad visi mažiukai taip daro, bet profilaktiškai tiks, kol eisim į baseiną... Sakiau, kad aš pati galiu daryti, bet sakė, kad geriau profesinalas... Aš tai prisižiūrėjau mokkomųjų filmų, bet....
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 20, 19:09)
Labukas,
Tai kiek priaugot per menesi? Jei ne liga tai jauciu ir 7 kg butu sveres
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 20, 18:25)
Buvo 5980 ir 60,5