QUOTE(kur-rita @ 2009 01 19, 21:49)
as irgi su tuo dar nebuvau susidurusi,ten dar daug ko prirasyta,bet ne labai suprantu,tai uzsirasem pas neurologa eisim aiskintis,man tik idomu ar as daliu ginei priekaistus pareiksti(ji per nbestuma mane priziurejo)nes kai klausiau ji visada kartojo,kad viskas pas mene gerai ir tepineli tik karta buvo paemusi....
Papildyta:
dar nezinom,treciadieni tik pas neurologa,sake,kad nelabai rimta lengvai isgidyti galima,bet man vistiek LABAI neramu
man atrodo kad gali pareikšti, bet nemanau kad nuo to kas pasikeis
tiems daktarams nusišvlpt į žmonių sveikatą, jiems tik duok pinigų tada auksiniai palieka, tfu nekenčiu
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2009 01 19, 21:57)
aisku, kad gali pareiksti, tik kazin ar kas nuo to pasikeis... tavo vietoje keisciau gydytoja
juk čia ginekologė nepamatė, nieko čia nebepakeisi
Papildyta:
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 19, 23:37)
man atrodo kad gali pareikšti, bet nemanau kad nuo to kas pasikeis
tiems daktarams nusišvlpt į žmonių sveikatą, jiems tik duok pinigų tada auksiniai palieka, tfu nekenčiu
Papildyta:
juk čia ginekologė nepamatė, nieko čia nebepakeisi
va pvz man nėštumo metu buvo šlapimo takų infekcija, nu ir su inkstais negerai, bet mane nuolat gine nėštumo metu prižiūrėjo, dėl to kauno klinikose gimdžiau ir pan, o tik pagimdžius iš karto lelytė tyrė ar neturėjo tos įgimtos infekcijos, bet ačiū dievui - nea.. mano maynu,
KUR-RITA Tavo vaikeliui antibijotikus paleis ir pasveiksit