QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 18, 19:22)
aš irgi neapsisprendžiu pirkti tą vaikštynę ar nea
ir as, bet tikriausiai pirksiu, tik nezinau kokia ar chicco ar bbc ar dar kokia?
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 19, 05:36)
mano panele tai issitraukt issitraukia, apziuri ka rado, bet atgal dar ne visada pataiko
QUOTE(saidutea @ 2009 01 19, 10:11)
BBC siaip labai faina, patvari, mes turejom pirmai merginai tai jokiu priekaistu
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 19, 07:31)
BBC siaip labai faina, patvari, mes turejom pirmai merginai tai jokiu priekaistu
aciu
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 19, 08:36)
mano panele tai issitraukt issitraukia, apziuri ka rado, bet atgal dar ne visada pataiko
manoji irgi taip daro, išsitraukti ir apžiūrėti tai lb lengvai išeina, o įsidėti atgal jau sunkoka
Papildyta:
QUOTE(saidutea @ 2009 01 19, 10:11)
va va aš dėl firmos ir abejoju, bet jaučiu chicco imsiu
Papildyta:
QUOTE(Zuwytes @ 2009 01 19, 10:31)
o kelių mergina pati išmoko žingsniuoti?
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 19, 12:42)
pirmi zingsneliai 10 men. nuo 11 men jau pati vaiksciojo
o man labiausiai mamas&papas patinka
tika perskaiciau, kad vaikstyne neturi itakos nuo kada pradeda vaikscioti mazylis
tika perskaiciau, kad vaikstyne neturi itakos nuo kada pradeda vaikscioti mazylis
sveiki mamytukai norejau pasidometi, ar jusu mazuliai megsta miegoti ant pilvo? nezinau, kas maniskiui nutiko, bet beveik visa nakti ismiega ant pilvo... is pradziu kazkaip baisu buvo, kad kas miegant nenutiktu, nosytes neuzgultu... anksciau migdydavau ant sonelio. bet dabar tik paguldau ant sono, mazius tuoj verciasi ant pilvo. is pradziu kelias naktis as taip vaikiau ji po lova - jis ant pilvo as ji ant sono, bet pamaciau kad nieko nebus tai dabar miegam ant pilvelio...
musu nemiega ant pilvo niekada bet jei jusu miega vadinas jam gerai taip, juk jei negerai butu apsiverstu ant nugarytes
jau greitai eisim i 6 menesi
jau greitai eisim i 6 menesi
QUOTE(dolly` @ 2009 01 19, 15:00)
o man labiausiai mamas&papas patinka
mes turim mamas&papas supynes, man jos
maniškė kadangi dar nesivarto tai ir ant pilvelio niekada nemiegaa
maniskis ant pilvuko nemiega, tik ant soniuko, tai vieno tai kito.praktiskai nuo pat gimimo...
Mano panelyte tai tik ant nugaros, iskelia rankas aukstyn ir parpia