QUOTE(JuliaK @ 2009 01 17, 15:42)
Visiškai pritariu Jūsų nuomonei..........visi vaikai skirtingi
Mano sūnelis nuo 6mėn. vaikščiuojo vaikštynėse kiek norėjo, kol jam nenusibostavo, o nuo 10mėn., jau pats pradėjo vaikščiuoti...todėl manau ,kad nieko blogo tame nėra
o as jau galvojau kad mamytes mane dabar kai uzsipuls
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 17, 17:53)
ogo kiek mūsų jau čia daug.. smagu
kas liečia vaikštynes aš taip pat prisiklausiau įvairių nuomonių ir t.t. kaip pavyzdį galiu pasakyti kad mano draugės vienos vaikutis vaikštynėj pradėjęs vaikščioti savarankiškai pradėjo žingsniuoti 11 mėnesių, o kita draugė buvo prieš vaikštynes - vaikeiui jau 1,5 metų, o jis dar pats savarankiškai nevaikšto tai čia nesuprasi.. daktarais aš nelabai pasitikiu, nes čia kaip kažkuri mamytė sakė, jų visų numoonės skirtingos
mes gavom dovanų šokliuką, bet aš į jį sodinti žadu kažkur 7-8 mėnesių, man jis toks pavojingas reikalas atrodo dėl tos durų staktos
kas liečia vaikštynes aš taip pat prisiklausiau įvairių nuomonių ir t.t. kaip pavyzdį galiu pasakyti kad mano draugės vienos vaikutis vaikštynėj pradėjęs vaikščioti savarankiškai pradėjo žingsniuoti 11 mėnesių, o kita draugė buvo prieš vaikštynes - vaikeiui jau 1,5 metų, o jis dar pats savarankiškai nevaikšto tai čia nesuprasi.. daktarais aš nelabai pasitikiu, nes čia kaip kažkuri mamytė sakė, jų visų numoonės skirtingos
mes gavom dovanų šokliuką, bet aš į jį sodinti žadu kažkur 7-8 mėnesių, man jis toks pavojingas reikalas atrodo dėl tos durų staktos
man ir baisu buvo tai pastovei salia bunu kai i sokliuka idedu,ir jai staktos tvirtos tikrai nera ko jaudointis,bet jai neramu tai palaukit
o kad vaikai skirtingi cia faktas
na o jai apie vaikstynes,tai taip vaikuti galima sodint kada jis pats sedi ir t.y. kazkur nuo 6men.zinoma ir kaip jau sake almute+ kad jai viskas gerai su klubiukais ir kauliukais,bet va mano lelytej viskas su jais gerai ir pati sedi,bei stojasi tai as nieko pries vaikstyne neturiu beto ji jau su ja ir vaiksto bet tik atbulom :lotuliukas zinoma leidziam jai but vaikstynej kazkur 30min per diena tai nemanau kad jau taip blogai