QUOTE(dange29 @ 2009 01 12, 12:32)
Na taip, mama žino, kas vaikui geriausia, bet reikėtų atsižvelgti ir pvz į PSO rekomendacijas Kai mažai priauga svorio ar trūksta kažkokių medžiagų kraujyje - tada taip, būtina. Man įdomu ar yra čia mamų, maitinančių MP, kurių vaikai priauga nemažai ir jau primaitina?
Mes ketv kraują priduosim, tai bus matyt su tuo hemoglobinu...
Mes ketv kraują priduosim, tai bus matyt su tuo hemoglobinu...
kad ir tos PSO rekomendacijos, mieloji mamyte, skiriasi, vienur rašo, kad mišinuku maitinančioms mamoms primaitinti jau reikėtų nuo 4 mėnesio, o kitose, kad užtenka mišinuko pilnai iki 6 mėnesio... taigi - čia daugiau mamos atsirinks, kas joms ir jų vaikui atrodo geriausia, kiekviena turim savo nuomonę, prisiskaičusios n straipsnių ir t.t. ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(XVXVX @ 2009 01 12, 00:26)
As irgi nieko bloga nematau del to mes taip pat valgom darzoviene nuo 4 men. o morku sulciu kelis laselius ir obuolio su bananu ragavo 3,5men Ir mums taip pat patare gydytojas. Beja, nusprendziau primaitineti, nes mazyliui pradejo neuztekti misinio, suvalgydavom 900ml per para, ir daugiau nenorejau duoti.
Papildyta:
As irgi dar duodu misinio, man jis toks sotesnis atrodo Arbateles duodu bet kada tik nori
Papildyta:
As irgi dar duodu misinio, man jis toks sotesnis atrodo Arbateles duodu bet kada tik nori
aš irgi duodu arbatėlės bet kada, bet jinai man jos nelb ir geria, tai aš jai išverdu razinų kompotuką
Papildyta:
QUOTE(JuliaK @ 2009 01 12, 17:34)
Ačiū, ačiū mes jau norėjom šiandien keliauti į 6 mėn, bet ten 6-7mėn beveik visi susirinkę..., o 5mėn. net neradau tai nežinau, ar mums ten keliauti
sveikinimai