QUOTE(mamicka @ 2009 01 10, 14:19)
sveikos.mums neuzilgo 6 men bet kolkas esam 5.mes valgom misinuka 2-3 kart dienoje. valgom ppietus darzoviene su mesyte,nes musu hmb mazokas.ir du kartus valgom kruopu kose.maista verdu pati,kartais ir i kruopu kose idedu darzoviu,valgom labai noriai vaikiskus balandelius,plova.megstam obuoliuka ir banana.nuo 1 men primaitinu misin nes pienuko neuzteko,o pries kelias sav mano
kiek jus daug valgot
o jum dar ne 6 men nera. nuo 6 iki 8 men reikia viena kart dienoj maitint kietu maistu, o tu jau 3 kart maitini
kaip idomiai, kad atsisake kruties, labai liudna
gal del to, kad priprato daug tirsto maisto valgyt
QUOTE(Vilmienė @ 2009 01 10, 16:41)
Mano dukrytė tai valgo penkis kartus:7val.,11val.,15val.,19val.ir prieš miegelį,guldau ją 23val.išmiega visą naktį,7val.kartais turiu žadinti ir nežinau ar gerai darau.ji lyg ir miegot norėtų kartais anksčiau,gal ką pakeist,galvoju?
Ant mišinuko tai rašo,kad galima tokio amžiaus 4-5kart maitint.O po kiek suvalgo?
sveika prisijungus
o tu maitini pati ar misinelius duodi? as maitinu pati ir nuo siandien pradejau maitint kas 3 val, nes musu amziaus kudikeliai maitinami mp turi valgyt per para 7-8 kart, o misineliais maitinami 5-6
kolkas mum puikiai sekas
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 10, 19:41)
ir mano dukryte Deimante
ir parasas tavo koks juokingas