mes dar ne daug ka mokam , tik ciausketi, ragucius vakarais rodyti nes norim ant ranku, vartytis mokam tik ant pilvo, o atgal neiseina. Sveriam~8kg. ugis 71cm. Nakty vis dar keliames kas 2-3val. labai isalkstam bemiegant . Miegoti megsta ant pilvo ir ka bedarytu vistiek randu ant pilvo begulinti. Diena miega kol valgo tai trunka 20-30min. ir vel dalyvauja judejime. Valgom MP+bulve su morkyte, kartais duodu ir misinuko, kai mamai reikia islekti( pasiganyti i maisto parduotuve). Lankom baseina, labai patinka. Laukiu kada sedesim.
QUOTE(cololo @ 2007 10 19, 13:31)
mes dar ne daug ka mokam , tik ciausketi, ragucius vakarais rodyti nes norim ant ranku, vartytis mokam tik ant pilvo, o atgal neiseina. Sveriam~8kg. ugis 71cm. Nakty vis dar keliames kas 2-3val. labai isalkstam bemiegant . Miegoti megsta ant pilvo ir ka bedarytu vistiek randu ant pilvo begulinti. Diena miega kol valgo tai trunka 20-30min. ir vel dalyvauja judejime. Valgom MP+bulve su morkyte, kartais duodu ir misinuko, kai mamai reikia islekti( pasiganyti i maisto parduotuve). Lankom baseina, labai patinka. Laukiu kada sedesim.
rašyti vaiko pasiekimus gali į kiekvieną mėnesį o ne naują temą kurti
reiktu sia temeleuzdaryti,nes tokai jau yra
QUOTE(Ewe @ 2007 10 19, 13:07)
rašyti vaiko pasiekimus gali į kiekvieną mėnesį o ne naują temą kurti
Cia ko gero mamyte netycia vietoj atsakyti sukure nauja tema
QUOTE(Žanetyte @ 2007 10 19, 23:26)
Cia ko gero mamyte netycia vietoj atsakyti sukure nauja tema
TIKRIAUSIAI
Sveikos mamytes
Butu idomu suzinoti kiek sveria (-e) Jusu vaikuciai sulauke 5 men.?Mano dukryte sveria 6320kg,manau kad nedaug,svoris auga letai..Pergyvenu,nors gyd. nemato nieko blogo Ugis 64cm.
Butu idomu suzinoti kiek sveria (-e) Jusu vaikuciai sulauke 5 men.?Mano dukryte sveria 6320kg,manau kad nedaug,svoris auga letai..Pergyvenu,nors gyd. nemato nieko blogo Ugis 64cm.
8500gr, 70cm
5 men buvo 6900 g ir 64 cm
Mano mazyle 5 men. sveria 7.500, ji pas mane tikra abzoriuke, valgo kas dvi valandas ir diena ir nakti
na mano mazyte 5men. svere apie 10 kg. 66.5cm.
Na mano kruopelyte 4 men. svere 5650. Ketvirtadieni jai bus lygiai 5 men. bet kai pasveriu namie ant naminiu svarstykliu tai apie 6 kg dabar sveria. Parasysiu po ketvirtadienio tiksliau kai apsilankysim pas gydytojus.