Įkraunama...
Įkraunama...

Turizmas dviračiu - po Lietuvą

sveikutes,

na va, pagaliau ir mes su vyru ciupsim dviracius ir leksim 4u.gif 4u.gif jau visa menesi to laukiau biggrin.gif siandein vaziuosime aplink kleboniskio miska, reik juk raumenukus prizadinti.. lotuliukas.gif o savaitgali noreciau nulekti kurnors toliau, kur butu galima pasizvalgyti... bet visi marsrutai man labai ilgi... nemanau kad mes numinsime kokia 80 km.. schmoll.gif na manau pirmam kartui kokio 40 - 50km per akis butu tongue.gif gal kas zinot? galvoju gal iki jonavos nulekti.. gal kas zinot kokios ten grazios vietos yra? 4u.gif
Atsakyti
na va, jauciu i jonava nelabai numinsim g.gif nes nuo kauno iki jonavos 30km+30km atgal + 10km apzvalga = 70 km daugoka... paskui kojos nenes namo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi, vaziavau karta 60km... doh.gif mano sedyne dviracio dar nepatogi tokia... o siaube kaip man po tos keliones skaudejo uzpakali ir kojas lotuliukas.gif atsimenu, kad poto miegojau kaip uzmusta ax.gif o vaziavau , tai su keliais vaikinais, kurie iprate dviraciais tokius atstumus vazinetis, tai jiem is paskos visa laika vilkausi, jau atgal vaziuojant , tai vos ora gaudziau,kaip nusikaliau rolleyes.gif ne man tokios keliones schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simonyte:): 31 liepos 2008 - 15:23
Kaune galima visai neblogai nuvažiuoti i Zatyšių karjero smile.gif Per Kleboniškio mišką tekeliais iki Karmelavos, paskui pro Turžėnus visai normalus kelias. Gautųsi 30 km i vieną pusę. Bet tai juk tik skaičiai ax.gif Manau, kad reikia mažiau į juos kreipti dėmesio. Jei normaliai ir maloniai važiuojasi, tai kodėl nevažiuoti?
Be to išvažaivus visai dienai, tai gana lengva kelionė smile.gif Vidurkis gaunasi mažiau nei 10 km per valandą...
Atsakyti
sestadieni pirmakart isbandem trasa link zaliuju ezeru... thumbup.gif likom suzaveti...
didelis malonumas po miskeli vazinetis, tik pabaiga ne schmoll.gif labai tuo zvyrkeliu...
Atsakyti
Sveikos dviraciu megejos!
Ir man labai patinka dviratuka pamint. Bet va, paskutini karta lekiau link Zaliuju ezeru ir ten pabaigoj nuo to bjauraus duobeto kalniuko kaip griuvau - koja pasitempiau. Tai dvi savaites jau kaip gydausi. Siandien noretusi jau uzses ant dviratuko, prasimint, bet truputi baime ima, kad vel negriuciau. Juk vestuves draugu ant nosies, paskui sokt ant vienos kojos teks doh.gif
Gal kuri zinot grazia trasa Vilniuje (be Zaliuju). As labai nemegstu mieste gatvemis vazineti, man labiausiai patinka misko takeliai ar keliai, kur masinu mazai. Tai visa laika ir vaziuoju link Zaliuju, nes daugiau nebezinau kur g.gif Gyvenu fabuose, tai reiketu kokia nauja trasa atrasti is sitos puses rolleyes.gif
MB yra sportininkas dviratininkas, tai su juo as nespeju - ir dviratis ne toks, ir istvermes tiek neturiu. Jis per diena vidutiniskai 100 km nulekia miskais, kur nera taku doh.gif Beje labai smagios varzybos vyksta MTB - savaitgali buvom Anyksciuose, MB dalyvavo, o as gamta grozejausi. Maciau ir visai vaikuciu pabiruciu vaziavo savo grupeje - kaip rimti sportininkai atrodo wub.gif thumbup.gif Dabar rugsejo antra sekmadieni paskutines varzybos vyks Utenoj, tai as jau laukiu nesulaukiu - Aukstaitijoj visai nesu buvusi, tai man labai idomu aplinka pakeist ir pasigrozet gamta thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,
Siandien isbandziau nauja trasa - nuo Jeruzales (kryziu kelio) per miskeli numyniau iki naujai nutiesto dviraciu tako (pirma karta juo vaziavau - labai patiko ). Marsrutas grazus, palei upe, tuomet ties Mindaugo tiltu i pakrante nusileidau, per Zveryna, Seskine ir vel i Fabus - smagus rytinis prasivaziavimas thumbup.gif Masinu mazai, daug gamtos - man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tweety @ 2008 09 01, 10:02)
Ooo  thumbup.gif , kiek čia susidaro km?

Na tiksliai nezinau, nepasiziurejau, kiek km iseina. pasiziurejau i spidometra tik , kai nuo Fabu atvaziavau iki Mindaugo tilto mazdaug, tai buvo 10 km. O paskui, jauciu griztan irgi panasiai iseina. 4u.gif
Atsakyti
Mes tai dviračiu takais nuo Klaipėdos iki Palangos palekiam - labai gražu ir smagu. Bet šiais metais iškilo problema. Mūsų mažoji jau septynmetė. Dviračio kėdutė jau jai per maža: nežinau ką pirkti ar vaikšką priekabą, ar vadinamajį tandemą, kur vaikišką dviratį prie suaugusio gali jungti. Bet galvoju ar ji spės minti pedalus ir ar jai kojų jie nenudaužys. Gal kas turite tokios patirties?
Atsakyti
Naujasis dviračių takas Vilniuje paneriu per žirmūnus jėga, bet per trumpas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrienė @ 2009 05 19, 13:24)
Mes tai dviračiu takais nuo Klaipėdos iki Palangos palekiam - labai gražu ir smagu. Bet šiais metais iškilo problema. Mūsų mažoji jau septynmetė. Dviračio kėdutė jau jai per maža: nežinau ką pirkti ar vaikšką priekabą, ar vadinamajį tandemą, kur vaikišką dviratį prie suaugusio gali jungti. Bet galvoju ar ji spės minti pedalus ir ar jai kojų jie nenudaužys. Gal kas turite tokios patirties?

Va, pas mane lygiai tokia pati bėda... Mergička kėdę jau išaugus, pati savo dviračio nenori turėti iš viso, kartą, vienintelį kartą bandžiau vežioti ant galinės sėdynės, tai pasekmės žiaurokos... Įkišo koją į bevažiuojančio dviračio ratą, trūko čiurnos raiščiai, pora savaičių gipsas, vėliau porą savaičių įtvaras...
Kažkaip pirkti priekabą nesinori, nes nemanau, kad ji labai ilgai ten išsėdėtų, o kokie dar pasiūlymai būtų? ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Planuojam su vyru liepos menesi pakeliauti dviratukais po LT, labai noreciau i Dzukijos nacionalini parka, arba kur nors i ezeru krasta, Moletus, Ignalina.

Gal kas noretu prisijungti? Nes labai jau be kompanijos bus nuobodu. Vieni draugai jau kaip ir "pasirase", tai gal kas nors noretu dar prisijungti?

Planuojam nakvynes tiek palapinese, tiek kur nors kaimo turizmo sodybelej. Galbut pavyktu kokiam taske sustojus su baidarem praplaukti, pasivaikscioti, pailseti. Galesim tam skirti apie 2 savaites laiko.

Rasykit AZ
Atsakyti