Įkraunama...
Įkraunama...

Turizmas dviračiu - po Lietuvą

labai noreciau sia vasara dalyvauti zygyje dviraciais ar pesciomis, gal zinote kokiu geru marsrutu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 18 lapkričio 2009 - 19:41
mus domina tie patys dalykai, Vilniaus rajoną jau nemažai apvažinėjom, o maršrutus kuriam patys, jei domina klauskit. Ieškom kompanjonų.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Ar čia yra dviratininkų-megėjų? Gal pasidalinam maršrutais, informacija ir pan.? smile.gif
Aš neseniai įsigyjau dviratuką ir kol kas manpo mėgiamiausias maršrutas Vilniuje yra link žaliųjų ežerų...
Atsakyti
Man labiausiai patinka po Valakampius pasivažinėti kiaurai išilgai, ir oras ten kitoks nei mieste thumb_yello.gif
Atsakyti
Daug trasu yra siuo adresu: www.travel.lt(eiti i aktyvus poilsis) Ten pasirinksit ar turistine ar pazintine trasa. Matau yra trasa jusu norima
Teko isbandyti kelias Druskininku trasas. Nidoje malemes skersai isilgai thumbup.gif . Labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

va kaip tik su draugais planuojamės dviejų dienų išvyką su dviratukais po Dzūkijos nacionalinį parką . Ketinam iš Vilniaus į Marcinkonis nuvažiuoti traukiniu. assa.gif o po to per visokius kaimelius, Merkinę, kitą dieną pasiekti Varėną ir iš ten grįžti į Vilnių.
nuo žemėlapių studijavimo ir maršruto sudarinėjimo jau akys raibsta fool.gif Mergaitės gal jūs esate ten keliavusios, galėtumėt parekomenduot kur derėtų, ką pamatyt..dar vienas galvaskausmis kur palapines pasistatyti..ar stovyklavietės ten mokamos? gal galėtumėt kokią parekomenduot?

beja kiek maždaug kilometru vienai dienai planuot, kad numinsim..? mes te tokie nesportininkai, tai kad nepersitempt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vini_pu @ 2008 06 03, 08:58)
beja kiek maždaug kilometru vienai dienai planuot, kad numinsim..? mes te tokie nesportininkai, tai kad nepersitempt... g.gif

Priklauso ir nuo dviračio 4u.gif Aš iš patirties siūlyčiau ne daugiau 60 km/dienai, jei anksčiau neteko daug važinėti...
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2008 05 11, 10:36)
Sveiki 4u.gif
Ar čia yra dviratininkų-megėjų? Gal pasidalinam maršrutais, informacija ir pan.? smile.gif
Aš neseniai įsigyjau dviratuką ir kol kas manpo mėgiamiausias maršrutas Vilniuje yra link žaliųjų ežerų...

Reiks ir man šį savaitgalį iki žaliųjų pabandyt numint, jau atrodo ir "europinį" dviračių taką padarė iki jų, kai prieš pora metų bandėm varyt, tai kažkur į mišką įvažiavom ir teko atgal varyt, gatve nesinorėjo, dar nutėkš unsure.gif
Šiais metais dar tik Kritinėj masėj spėjau sudalyvaut ir pora pasivažinėjimų po senamiestį padaryt. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos.
Praeitą savaitę buvau turistinėje kelionėje po Žemaitijos regioninį parką. Tikrai nuostabus kampelis. Aplankykit. Jei kas neturite dviračių - ne bėda, yra nuomos punktas, galima berods dienai už 10 lt išsinuomot. Plačiau apie tai čia
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mes irgi labai mėgstam pasivažinėti dviračiais smile.gif Vakar dieną praleidom Marcinkonių apylinkėse.Važiavome miškais tokiu maršrutu:Marcinkonys-Lynežeris-Zervynos-Marcinkonys,kažkur apie 40 kilometrų numynėm.O kokie gražūs senoviniai kaimai,o dar uogos miškuose,vieni žemuogynai,ech... rolleyes.gif
Dabar galvojam reikia pabandyti po Labanoro girią taip pasivažinėti,būtent miško keliukais smile.gif
Atsakyti
Na as pati daug keliauju, tiek pesciomis tiek dviraciu tongue.gif
keliauti galima visur, kur tik uzsimanai. man patinka keliauti ir po Lietuvele musu, nes kai pagalvoji leki leki i ta uzsieni atostogu o pacios Lietuvos nemates ...

o del tu marsrutu tai yra daug forumu, kur zygeiviai ir dviratininkai organizuoja ivairias keliones isvykas ir kurie mielai priima naujus zmones i kompanija.

vienas tokiu forumu yra
www.gerasdviratis.lt

bei naujai besikuriantis, nors dar ir neisivaziaves i diskusijas
http://kadtm.team-forum.net/index.htm

sekmes kelionese thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Kaune yra dviratininkų klubas www.velomanai.lt Organizuoja žygisu įvairiems skoniams smile.gif
Atsakyti