Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(in my dreams @ 2007 10 30, 10:41)
Na man iskilo tokia problema turiu LITE-ON 1653S ir man prodejo nebeirasinet dvd disku per nero meta Illegaldisc zinau, kad reikia atnaujint firmware, bet beda, kad naujesniu negu CS0T neradau verysad.gif

kiek kompaktų esi irašius su juom?
kodėl žmonės gaili pinigų geriems daiktams g.gif perka kas papuola .
Atsakyti
turiu toki klausima: internete rasta paveiksleli nustaciau kaip desktopo wallpaperi. ar imanoma kaip nors dabar ji issaugoti prie 'my pictures', kad nedingtu keiciant wallpaperi?
Atsakyti
nesuprantu ,forume laikrodis grybauja valanda g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2007 10 30, 23:17)
nesuprantu ,forume laikrodis grybauja valanda g.gif

Negrybauja,pasikeisk forumo nustatymus. biggrin.gif
Atsakyti
kaip pasiziureti kompe, kokie puslapiai buvo atidarinejami internete?zianu, kad galima, bet nezianu kaip.
Atsakyti
QUOTE(SIR2TE @ 2007 10 31, 14:27)
kaip pasiziureti kompe, kokie puslapiai buvo atidarinejami internete?zianu, kad galima, bet nezianu kaip.

man atrodo kai atsidarai interneta, tai ten paciam virsuj toj irankiu juostoj, kur yra "back", "forward", "home" ir t.t.,turi buti "history" mygtukas, tokia rodykle viena apsisukusi... bet nezinau ar mes cia apie ta pati ax.gif
Atsakyti
gal kas yra susidures su tokia problema kaip pvz. eini y koky nors tinklapy ir issijungia narsykle??? taip buna kai eini i kokius nors zaidimu tinklapius pvz. www.jippii.lt pasirinkus zaidima... kas cia galetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxxx @ 2007 10 31, 19:33)
gal kas yra susidures su tokia problema kaip pvz. eini y koky nors tinklapy ir issijungia narsykle??? taip buna kai eini i kokius nors zaidimu tinklapius pvz. www.jippii.lt pasirinkus zaidima... kas cia galetu buti? g.gif

Prisigaudei kažkokių "vitaminų". biggrin.gif Išvalyk kompą .
Atsakyti
Ištiko bėda, buvau forume ir staiga kompui kažkas pasidarė, pasikeitė spalvos, nerodo baltos, viskas rausva ir žalsva, gal žinot kas yra ir kaip atstatyt spalvas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxxx @ 2007 10 31, 19:33)

Man taip buvo tik su vienu tinklapiu www.alfa.lt. Man, regis, mano kompas to puslapio tiesiog "nepavežė". Dabar turiu naujesnį, geresnį ir viskas gerai. Bet tai su tuo puslapiu iš karto buvo tokios problemos.
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2007 11 02, 01:02)
Ištiko bėda, buvau forume ir staiga kompui kažkas pasidarė, pasikeitė spalvos, nerodo baltos, viskas rausva ir žalsva, gal žinot kas yra ir kaip atstatyt spalvas? verysad.gif

pažiurėk laida iš kompo į monika (jeigu stacionaras) kitas variantas monikui paskutinios dienos. o trečias g.gif
Atsakyti
Aha stacionarus. Man buvo su senu taip, tai buvo tik laidas, bet dabar žiūrau ir lygtais laidas viskas tvarkoj, vadinasi meistrą reiks kviest, pati jau nieko matyt nepadarysiu verysad.gif
Atsakyti