Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(snaige @ 2007 12 28, 22:30)
stringa tik internetas,to niekad dar nebuvo,jis yra,bet stringa.Todel modemo nekaltinu jau viska pasitikrinau g.gif Mozilos ir Operos nenaudoju...

O stringa naršyklė ar ir failus labai lėtai siunčia? Nors ie senai nenaudoju. Pilnai pakanka mozilos. Su ie dažnai ir daug problemu buna.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 28, 21:34)
O stringa naršyklė ar ir failus labai lėtai siunčia? Nors ie senai nenaudoju. Pilnai pakanka mozilos. Su ie dažnai ir daug problemu buna.

tuomet teks keisti narsykle jei taip sakai g.gif mozilos nepernesu,ji man kazkoki brieda pridaro.Einu pasikeisiu narsykle. ax.gif
Atsakyti
Nu va,dabar tai jau prisidirbau doh.gif Visiškai dabar neleidžia siustis,nemeta jokios lenteles kai siuntiesi.Pas mane operos naršyklė.Dabar prašysiu pagalbos dar ir ją susigražint ax.gif blush2.gif
Atsakyti
nu va isivedziau operos narsykle,lyg nieko blogo nevyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 28, 20:20)
Jeigu pirktas parduotuveje turetu eiti be problemu. Na nebent pasidarei orginalaus disko kopiją, va tuomet suveikia apsaugos ir prašo cd. Tai žaidimas jau ne orginalus, o piratinė kopija.

mhm pirktas pardej juk ir kodai yra viskas n esuprantu ka daryt? gal ikiso koki suda bet ir uzklijuotas buvo... g.gif ka dar galeciau sumastyt?
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 12 28, 23:43)
mhm pirktas pardej juk ir kodai yra viskas n esuprantu ka daryt? gal ikiso koki suda bet ir uzklijuotas buvo... g.gif  ka dar galeciau sumastyt?

Perinstaliuok žaidimą.
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 12 28, 21:18)
laba diena, gerbiamieji zinovai,
ka reiktu pakeist mano laptopeli, kad ji atnaujint, kad butų įmanoma žaist tokį žaidimą kaip the witcher? mano laptopelio duomenys yra proc tipas - intel pentium m dothan; proc dažnis 1.73 ghz; oper.atmintis 512mb ddr2; standž. disko talpa 60gb; grafikos lustų rinkinys ati mobility radeon x700; graf atmintis 64mb ddr;optinio įrenginio tipas dvd r rw operacine sistema windows xp home...kai atseit žaidimas suinstaliuotas prašo įdėti originalų diską? girdėjau, kad detalės jiems brangios keičiant bet reiks atsinaujin t ir kur tada pirkt jas kad butu ir kokybiskos ir kaina prieinama...ar is vis cia mano tas kompiuterelis yra vaikiskas ir geriau tada pirkt nauja?  verysad.gif  unsure.gif  prasau ivertint...

Su lapatuopu tik Solitaire lošti. Normaliems žaidimams normalaus ir kompo reik.
Papildyta:
QUOTE(snaige @ 2007 12 28, 22:41)
... mozilos nepernesu,ji man kazkoki brieda pridaro. ...

Kas per briedai ? cool.gif Pirmą kartą girdžiu, kad mozila kažką netaip darytų biggrin.gif . Va IE tai vieni briedai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 12 28, 23:01)
Su lapatuopu tik Solitaire lošti. Normaliems žaidimams normalaus ir kompo reik.

Palemonas kaip visada varo ant laptopų biggrin.gif.Nieko su jais nėr blogo:dirbt juk galima.Gal SIMS'ų žaist ir ne lotuliukas.gif ,bet visa kita ok.
Vat aš dabar turiu problemą.Liko mano Kasperiui viena diena.Paskui kaput doh.gif .Gal kas žinot internete kur gaut kokią nemokamą apsauginę? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILGRA @ 2007 12 29, 00:23)
i mano prašymą padėti nereguojate  verysad.gif  verysad.gif

Labutis,
o pas tave atidarius,pvz. Mano kompiuteris ar viska gerai rodo,ar irgi be fono ir liniju?
Atsakyti
QUOTE(karalaite2007 @ 2007 12 29, 10:58)
Labutis,
o pas tave atidarius,pvz. Mano kompiuteris ar viska gerai rodo,ar irgi be fono ir liniju?

sceika,
pas mane visam forume tas pats verysad.gif ir visuose internetiniuose puslapiuose tas pats,nerodo ne tik fono,o ir jokiu nuotrauku verysad.gif
nors SM matau visu nikus ir parasus g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote,kiek apytiksliai kainuoja kompiuterio perinstaliavimas? ax.gif
Atsakyti
Arktos, būtum paklausus prieš metus - atsakyčiau. Dabar nebepamenu blush2.gif gal ~50 Lt, bet kai dabar viskas brangsta, tai neabejoju, kad ir šis malonumas pabrango doh.gif

O gal kas nors galėtų patart, kaip susiinstaliuot garsą? 4u.gif
Atsakyti