Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(SIR2TE @ 2007 10 22, 11:29)
negi nieks negali padet?

Taigi Padėjėjas viską paaiškino.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 22, 11:49)
Taigi Padėjėjas viską paaiškino.

tai kad ir is naujo kai siunciu, vistiek ta pati mta, ir pavadinima keiciau, ir vieta, bet vistiek tas pats.
Atsakyti
Kadangi nesuprantu angliškai, gal kas galėtų išversti. You should change your battery or switch to outlet pover immediately to keep from your work. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(obe @ 2007 10 22, 16:26)
Kadangi nesuprantu angliškai, gal kas galėtų išversti. You should change your battery or switch to outlet pover immediately to keep from your work. Ačiū.

Batarkę pasikeisk, bo prarasi darbą.
Atsakyti
ar tik ne 'charge' raso? tipo krauk laptopo batarke kol nesmigo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 19, 08:55)
Labas rytas. Nežinau kas atsitiko, pvz.dabar skaitau SM ir noriu patraukt šlaiužtę(lyg taip ji vadinasi)pvz.žemyn,kad galėčiau toliau skaityt,o vaizdas tokiom kaip bangom traukiasi  blink.gif Tas pats ir norint patraukt visą skaitomo psl.''langą''kažkur.Tas pats ir nesinaudojant internetu,bet kokį dok.skaitant ir norint skaityt žemiau banguoja vaizdas,kai su pele(arba šliaužte) noriu patraukt.Gal suprasit ką noriu pasakyt,nes labai sunku paaiškint  verysad.gif

Laba diena.Pacituosiu pati save,gal kas patarsit ką daryt verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 23, 11:44)
Laba diena.Pacituosiu pati save,gal kas patarsit ką daryt  verysad.gif

o negali būt monitorius kad miršta? arba dar patikrink ar laidai gerai sujungti.

man buvo kad keisdavo spalvas , mirgėdavo iš žalio į raudoną, galvoju viskas mano samsungui, nors nebuvo nei 2 metų. bet pasirodo laidas, kur dedasi į patį monitorių, buvo gerokai atsipalaidavęs nuo traukymo, tai įstūmiau gerai, ir dabar jau puse metų tpfu tpfu nieko .
Atsakyti

O ar atnaujinote video tvarkykles kaip jau patarta anksčiau buvo?
Atsakyti

Taigi jau kelintą kartą sko ką daryti. vaizdo plokštės tvarkyklės (draiveriai) turėtu būti cd prie kompo. Arba gamintojo svetainėje. Tai jau ne kartą spesta probleme.
Atsakyti
g.gif padariau nesąmonę, o dabar nežinau kiap panaikint.
bandžiau instaliuot memo booster programą, nors man jos visai nereikėjo, nu bet.. galvojau kada pririeks. neveikė kažkas, nu ir galvoju nereikia, ėjau į add/remove programs, išinstaliavau. galvojau ka dingo. o dabar kiekvieną kart įsijungus kompą meta va ką:
user posted image

čia tas psl iš kur siunčiaus, kai paspaudi kryžiuką, išmeta dar vieną lentelę kad tipo welcome new user
ir tada dar prašo log in... doh.gif
kaip man panaikinti tuos likučius?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 23, 17:20)
g.gif  padariau nesąmonę, o dabar nežinau kiap panaikint.
bandžiau instaliuot memo booster programą, nors man jos visai nereikėjo, nu bet.. galvojau kada pririeks. neveikė kažkas, nu ir galvoju nereikia, ėjau į add/remove programs, išinstaliavau. galvojau ka dingo. o dabar kiekvieną kart įsijungus kompą meta va ką:
user posted image

čia tas psl iš kur siunčiaus, kai paspaudi kryžiuką, išmeta dar vieną lentelę kad tipo welcome new user
ir tada dar prašo log in...  doh.gif 
kaip man panaikinti tuos likučius?

Startupą pravalyk. Matyt nevisai korektiškai išinstaliavo.
Atsakyti
4u.gif Jau susitvarkė. Ačiū
Atsakyti