Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(grange @ 2007 10 19, 13:37)
g.gif  tai gal vietą, kur nori saugoti nurodai tą, kuri neegzistuoja?
nu pvz man būna kai buvo koks folderis ant destkopo, po to jį ištrinu. ir aki saugau ką nors, rodo paskutinius, ir dar tą, kuris ištrintas, bet neleidž-ia saugoti, nes jo jau ir nėra..  g.gif

Tai net nespeja paklausti kur as noriu issaugoti ta faila,iskarto raso apie ta URL doh.gif Gal tiesiog reikia kokios nors specialios programos ,siusti failus?
Atsakyti
QUOTE(SIR2TE @ 2007 10 19, 10:05)
PADEKIT!!!!KAI PARSISIUNCIU KOKI ZAIDIMA IR BANDAU SUINSTALIUOT, MAN ISMETA LENTELE '' is not valid WIN32 application'', ARBA '' unable to read installer data''. KA TAI REISKAI? PAAISKINKIT MAN, ZALIAI VARNAI, LABAI LAUKIU!!!
SENIAU VISKAS BUVO GERAI, TIK DABAR KAZKO TAI GRYBA KOMPAS PJAUNA. GAL YRA ZINANCIU, KAIP ISSPRESTI SITA PROBLEMA???

Paprasčiausiai ne iki galo parsiųstas failas, pabandykite siųsti dar kartą ir išsaugokite kitu pavadinimu arba į kitą vietą. taip atsitinka dėl prasto interneto ryšio. (didžiosiomis raidėmis parašytas tekstas reiškia šaukimą.)
Papildyta:
QUOTE(nikoll @ 2007 10 19, 13:04)
Tai net nespeja paklausti kur as noriu issaugoti ta faila,iskarto raso apie ta URL  doh.gif  Gal tiesiog reikia kokios nors specialios programos ,siusti failus?

gali būti kad pas jus interneto naršyklė sugadinta. Arba pakeisti kokie nors nustatymai.
Papildyta:
QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 19, 10:39)
O kaip tai padaryt ?blush2.gif

Pagal savo video kortos modelį ir gamintoją reikia atsisiųsti naujas tvarkyklių versijas ir įdiegti.

Arba tiesiog per Desktop properties pasitikrinkite ar visi nustatymai teisingi, gal ir nereiks naujinti tvarkyklių.
Atsakyti
QUOTE(nikoll @ 2007 10 19, 13:04)
Tai net nespeja paklausti kur as noriu issaugoti ta faila,iskarto raso apie ta URL  doh.gif  Gal tiesiog reikia kokios nors specialios programos ,siusti failus?

na iš tiesų tai nežinau, gal kas pagelbės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 19, 10:23)
Aha,pas mane tokia problema buvo.Tai kai ant desktopo atsistosi spausk Properties su dešiniu ir tada eik ant settings kur reguliuot spalvas.Dabar negaliu tau tiksliai parašyt,nes darbiniam kompe visai kitokie parametrai.Jei čia šita problema tai užtenka tik spalvas pakeist,kur yra high colors ir t.t.Neatsimenu tik kuri turi būt,nes ne namie dabar.
Jei ne,tai gal kas kitas gali tau tada patart.

Niekas nepasikeitė schmoll.gif Maniau,čia kažkas rimčiau verysad.gif SOS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 19, 13:12)
Niekas nepasikeitė  schmoll.gif  Maniau,čia kažkas rimčiau  verysad.gif  SOS  4u.gif

Gal pas mane tada ir ne tokia buvo problema,net nežinau.Nes esmė buvo tame,kad visi atidaryti langai,kuriuos bandydavau patraukti pas mane tiesiog plaukdavo.Raidės taip išsiliedavo,kad nieko net nesimatė normalaus.Tai mes tada su tom spalvom ir padarėm.Dar tiesą darė man kažkokį perinstaliavimą,gal dėl to viskas ir susitvarkė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 19, 13:10)
Gal pas mane tada ir ne tokia buvo problema,net nežinau.Nes esmė buvo tame,kad visi  atidaryti langai,kuriuos bandydavau patraukti pas mane tiesiog plaukdavo.Raidės taip išsiliedavo,kad nieko net nesimatė normalaus.Tai mes tada su tom spalvom ir padarėm.Dar tiesą darė man kažkokį perinstaliavimą,gal dėl to viskas ir susitvarkė? g.gif

Raidės nesusilieja,bet puslapis banguoja,kai jį patraukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 19, 14:18)
Raidės nesusilieja,bet puslapis banguoja,kai jį patraukiu  unsure.gif

Pavyzdžiui SM pas mane puslapiai banguoja tik kartais ir tik todėl,kad būna įkelta gan didelės nuotraukos.Tai irgi gali turėti įtakos. 4u.gif
Atsakyti
help.gif atvaziavau per piet namo - klaviatura neveikia doh.gif ne tai kad neveikia, lemputes dega(kur num lock pvz.), bet kai spaudziu ar skaicius ar raides nieko nedaro, neraso doh.gif lyg nemato jos kompas doh.gif dukra ko gero kazko pridare g.gif visi laidai pajungti,tik kai spaudziu, tai paciam processoriui girdisi toks silpnas garselis pypsi blush2.gif ka daryt? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 19, 13:27)
Pavyzdžiui SM pas mane puslapiai banguoja tik kartais ir tik todėl,kad būna įkelta gan didelės nuotraukos.Tai irgi gali turėti įtakos. 4u.gif

Man taip niekad nebūdavo,o va nuo vakar prasidėjo tie bandavimai.Mazgis vis pribėga paspaudinėt klaviatūros,tai gal ko prispaudė unsure.gif Klaviatūros užraktas pas mane kažkodėl neveikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2007 10 19, 14:33)
help.gif atvaziavau per piet namo - klaviatura neveikia doh.gif

sutvarkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 19, 12:00)
g.gif  kaip suprast? ana tema kai baigės, sukūriau naują, nes atsakiau ten į kažkurį postą ir dar kažko klausiau lygtais.... bet ta tema neatsirado, galvojau gal moderatorės nori tikrinti, kaip ir kitur... o dabar žiūriu nėra. keista mastau.gif

Matai kaip g.gif O aš atėjau vakare, žiūriu tema ryte uždaryta ir per puse dienos keista pasidarė, kad niekas naujos neatidarė, tai ir atidariau, bet jos irgi nerodė schmoll.gif Gal iš tikrųjų tikrina g.gif arba užlūžę kas buvo g.gif

Gal kas žinot kaip laptope uždėt passwordą, kad jo prašytų kaskart po hibernate'inimo? Pas mane prašo įjungiant tik po to kai normaliai išjungi g.gif
Atsakyti
PADEKIT!!!!KAI PARSISIUNCIU KOKI ZAIDIMA IR BANDAU SUINSTALIUOT, MAN ISMETA LENTELE '' is not valid WIN32 application'', ARBA '' unable to read installer data''. KA TAI REISKAI? PAAISKINKIT MAN, ZALIAI VARNAI, LABAI LAUKIU!!!
SENIAU VISKAS BUVO GERAI, TIK DABAR KAZKO TAI GRYBA KOMPAS PJAUNA. GAL YRA ZINANCIU, KAIP ISSPRESTI SITA PROBLEMA???

negi nieks negali padet?
Atsakyti