3 dalis
2 dalis
1 dalis

QUOTE(Vytautas
@ 2007 09 22, 23:37)

Skype viruso padariniai. Pradėkite naudotis normalia ugniasiene ir viskas susitvarkys.
O jeigu Skype viruso nepagavau, kompas pakankamai naujas, neseniai perinstaliuotas, virusų nėra, antivirusinė ir ugniasienė veikia puikiai.
QUOTE(Auges @ 2007 10 18, 22:14)
O jeigu Skype viruso nepagavau, kompas pakankamai naujas, neseniai perinstaliuotas, virusų nėra, antivirusinė ir ugniasienė veikia puikiai.
Gali buti, kad kokia nors programa arba tvarkykle atidaro registra ir neuzdaro. Atidarytas registras netrukdo, kol nenori isjungti kompo. Kaip sutvarkyti rasiau anksciau (Microsoft produktas).
Įvykių peržiūros programoje (Event viewer) tada buna klaidos 1517, 1524, 1500.
Ar visas atidarytas programas uzdarai pries isjungiant ?
Labas rytas. Nežinau kas atsitiko, pvz.dabar skaitau SM ir noriu patraukt šlaiužtę(lyg taip ji vadinasi)pvz.žemyn,kad galėčiau toliau skaityt,o vaizdas tokiom kaip bangom traukiasi
Tas pats ir norint patraukt visą skaitomo psl.''langą''kažkur.Tas pats ir nesinaudojant internetu,bet kokį dok.skaitant ir norint skaityt žemiau banguoja vaizdas,kai su pele(arba šliaužte) noriu patraukt.Gal suprasit ką noriu pasakyt,nes labai sunku paaiškint

QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 19, 09:55)
Labas rytas. Nežinau kas atsitiko, pvz.dabar skaitau SM ir noriu patraukt šlaiužtę(lyg taip ji vadinasi)pvz.žemyn,kad galėčiau toliau skaityt,o vaizdas tokiom kaip bangom traukiasi
Tas pats ir norint patraukt visą skaitomo psl.''langą''kažkur.Tas pats ir nesinaudojant internetu,bet kokį dok.skaitant ir norint skaityt žemiau banguoja vaizdas,kai su pele(arba šliaužte) noriu patraukt.Gal suprasit ką noriu pasakyt,nes labai sunku paaiškint 

Pabandykit atnaujinti video tvarkykles.
PADEKIT!!!!KAI PARSISIUNCIU KOKI ZAIDIMA IR BANDAU SUINSTALIUOT, MAN ISMETA LENTELE '' is not valid WIN32 application'', ARBA '' unable to read installer data''. KA TAI REISKAI? PAAISKINKIT MAN, ZALIAI VARNAI, LABAI LAUKIU!!!
SENIAU VISKAS BUVO GERAI, TIK DABAR KAZKO TAI GRYBA KOMPAS PJAUNA. GAL YRA ZINANCIU, KAIP ISSPRESTI SITA PROBLEMA???
SENIAU VISKAS BUVO GERAI, TIK DABAR KAZKO TAI GRYBA KOMPAS PJAUNA. GAL YRA ZINANCIU, KAIP ISSPRESTI SITA PROBLEMA???
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 10 19, 08:59)
Pabandykit atnaujinti video tvarkykles.
O kaip tai padaryt ?

QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 19, 10:39)
Aha,pas mane tokia problema buvo.Tai kai ant desktopo atsistosi spausk Properties su dešiniu ir tada eik ant settings kur reguliuot spalvas.Dabar negaliu tau tiksliai parašyt,nes darbiniam kompe visai kitokie parametrai.Jei čia šita problema tai užtenka tik spalvas pakeist,kur yra high colors ir t.t.Neatsimenu tik kuri turi būt,nes ne namie dabar.
Jei ne,tai gal kas kitas gali tau tada patart.

O ka man daryti?patarkit
Kai bandau ka nors parsisiust raso stai ka:
Cannot create the download: invalid URL or local path (file name). Kiek as suprantu tai,cia raso,kad netaisingas puslapis,bet juk negali buti visie netaisingi,nes bandziau jau bilia ka siust is ivairiu puslapiu ... vistiek raso ta pati.
ka daryti?

Cannot create the download: invalid URL or local path (file name). Kiek as suprantu tai,cia raso,kad netaisingas puslapis,bet juk negali buti visie netaisingi,nes bandziau jau bilia ka siust is ivairiu puslapiu ... vistiek raso ta pati.

QUOTE(nikoll @ 2007 10 19, 12:18)
O ka man daryti?patarkit
Kai bandau ka nors parsisiust raso stai ka:
ka daryti?

nu pvz man būna kai buvo koks folderis ant destkopo, po to jį ištrinu. ir aki saugau ką nors, rodo paskutinius, ir dar tą, kuris ištrintas, bet neleidž-ia saugoti, nes jo jau ir nėra..