Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 4

QUOTE(vikaliu @ 2007 11 05, 23:36)
čia yra tema apie DC++, pabandyk ten išdėstyt savo problemą, gal kas pagelbės        smile.gif

aciuks.gif Nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 05, 22:08)
spaudi tools
options...
tada main lange turėtu būti uždėta varna ant
show the dauwnloaded windows ......

Pas mane lietuviškai ax.gif tai varnelė uždėta kur "Atverti atsiuntimų langą prasidėjus atsiuntimui" ar pan. Ar apie tą patį kalbam? Bet to lango taip ir neatveria verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jovitah @ 2007 11 05, 23:41)
aciuks.gif Nepastebėjau blush2.gif

nieko tokio smile.gif
na ten veiksmas vyksta ne taip operatyviai, bet reikia šaukt visais frontais, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 11 05, 23:42)
Pas mane lietuviškai        ax.gif        tai varnelė uždėta kur "Atverti atsiuntimų langą prasidėjus atsiuntimui" ar pan.  Ar apie tą patį kalbam?  Bet to lango taip ir neatveria        verysad.gif
Papildyta:
nieko tokio      smile.gif
na ten veiksmas vyksta ne taip operatyviai, bet reikia šaukt visais frontais, ane?        biggrin.gif

parsisiusk opera
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 11 05, 23:42)
Pas mane lietuviškai        ax.gif        tai varnelė uždėta kur "Atverti atsiuntimų langą prasidėjus atsiuntimui" ar pan.  Ar apie tą patį kalbam?  Bet to lango taip ir neatveria        verysad.gif

Pabandyk dar uždėti varnelę ten pat ant "Klausti, kur įrašyti kiekvieną atsisiunčiamą failą". Jeigu nepadės - perinstaliuok naršyklę.
Atsakyti
sweikos mamytes...turiu tokia problema verysad.gif arba ash kazka pridariau su kompu ar kas...nzn...bet kai noriu ijungt kompa tai kraudamas rasho "NTDLR is missing. Press Ctrl+Alt+Delete"... kazkur interne skaiciau, kaip pashalinti ta problema, kad reikia ideti bootable Windows XP Cd ir ish ten nukopinti reikalingus failus...bet tame ir yra, kad kai idedu Windows XP Diska tai kompas net nereaguoja (bootable diska pasidariau pati, su Nero irashiau iso. faila i diska per "create bootable cd")...bandziau spausti F8 - irgi jokios reakcijos...PADEKIT PRASHAU....nzn ka daryt...labiausiai bijau, kad reikes visa Windows perinstaliuot verysad.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu didele problemeje naminiame kompe. blink.gif perkraunant kompiuteri atsirado uzrasas, prasantis ivesti user spaltazodi. Jo niekada nebuvo pas mus ir nera. Tad Windows pasileisti nepavyksta. virusa pasigavome ar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 05, 23:57)
parsisiusk opera

nu jo.....

QUOTE(Smalizius @ 2007 11 06, 00:31)
Pabandyk dar uždėti varnelę ten pat ant "Klausti, kur įrašyti kiekvieną atsisiunčiamą failą". Jeigu nepadės - perinstaliuok naršyklę.

bandysiu perinstaliuot, nes varnelė nepagelbėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 11 06, 14:10)
nu jo.....
bandysiu perinstaliuot, nes varnelė nepagelbėjo        unsure.gif

Gal man kas pagelbės?Vakar pastebėjau,kad mano kompe iš dalies dingo garsas.Esmė ta,kad mano laptope garsas tai yra,bet kai žiūriu kokį filmą ar klausau kokią muziką,tai jie begarsiai.Buvau įlindus į Control panel,žiūrėjau ar nieks neužmutinta,bet lig viskas tvarkoj.Kas tai gali būt?Virusai?Turiu ir Emulę,ir torentus.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 06, 17:08)
Gal man kas pagelbės?Vakar pastebėjau,kad mano kompe  iš dalies dingo garsas.Esmė ta,kad mano laptope garsas tai yra,bet kai žiūriu kokį filmą ar klausau kokią muziką,tai jie begarsiai.Buvau įlindus į Control panel,žiūrėjau ar nieks neužmutinta,bet lig viskas tvarkoj.Kas tai gali būt?Virusai?Turiu ir Emulę,ir torentus.

Greičiausia grotuvo problema. O su kitais grotuvais irgi nėra garso?
Atsakyti
nu perinstaliavau Mozilla ir pišššš..... doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 11 06, 12:31)
Sveiki, turiu didele problemeje naminiame kompe.  blink.gif  perkraunant kompiuteri atsirado uzrasas, prasantis ivesti user spaltazodi. Jo niekada nebuvo pas mus ir nera. Tad Windows pasileisti nepavyksta.  virusa pasigavome ar kas?  g.gif

Gal kas nors per "Valdymo skydą" sukūrė user'į netyčia?

QUOTE(vikaliu @ 2007 11 06, 21:18)
nu perinstaliavau Mozilla ir pišššš.....        doh.gif    cool.gif

g.gif o prieš tai visą buvai išinstaliavus, ar ant viršaus rašei?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 11 06, 19:56)
Greičiausia grotuvo problema. O su kitais grotuvais irgi nėra garso?

Tame bajeris,kad nei su Windows media player,nei su Winampu neveikia. O pačiam laptope yra garsas. g.gif
Atsakyti